نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حرکت در tolbox ها توسط Enter

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    Question حرکت در tolbox ها توسط Enter

    سلام بر دوستان
    من میخوام بین تمام tollbox هام مثل textbox && button و.... توسط Enter زدن
    حرکت کنم میدونم قبلا این مورد بیان شده و جستجو کردم و دیدم ولی مشکل دارم اگر کسی از دوستان لطف کند ودوباره جواب من رو کامل بده بسیار ممنون میشم خواهش می کنم چون از مطالب قبل کاملا اون چیزی که میخواهم نیست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: حرکت در tolbox ها توسط Enter

    سلام

    برو داخل رويداد Keydown هر كدام از كنترلها و اين كد را براي كنترل بعدي كه ميخواهي انتخاب بشه بنويس


    privatevoid textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyValue == 13)
    {
    textBox2.Focus();
    }
    }

    در اين كد اگر روي textbox 1 يك enter بزني cursor ميره داخل textbox 2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: حرکت در tolbox ها توسط Enter

    نقل قول نوشته شده توسط ali_kashani مشاهده تاپیک
    سلام

    برو داخل رويداد Keydown هر كدام از كنترلها و اين كد را براي كنترل بعدي كه ميخواهي انتخاب بشه بنويس


    privatevoid textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyValue == 13)
    {
    textBox2.Focus();
    }
    }

    در اين كد اگر روي textbox 1 يك enter بزني cursor ميره داخل textbox 2
    اگر بخواهیم مثلا بعد از این که 4 تا عدد در textbox اولی وارد شد به طور خودکار بره توی textbox بعدی این چجوری میشه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •