نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطور بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    Tick چطور بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده ؟

    سلام به همگی

    بچه ها من می خوام یه برنامه بنویسم با این ویژگی :
    به محض اتصال سیستم به اینترنت پیغامی به کاربر بده

    حالا نمی نمی دونم چطور باید بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده .
    میشه راهنمایی کنید !

  2. #2

    نقل قول: چطور بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده ؟

    دو راهي كه في البداهه به ذهن ميرسه :
    1- دستور rasdial رو اجرا (از طريق process) كنيد اگه خروجي اون مخالف با no connection بود يعني سيستم به اينترنت وصل است. (تنها براي dialup و adsl جواب ميدهد)

    2- يك سايت (مثل google.com) يا يك IP معتبر (مانند 1.1.1.1 يا 4.2.2.1) رو ping (يا tracert يا pathping) كنيد اگه پاسخ مثبت بود سيستم به اينترنت متصل است
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    نقل قول: چطور بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده ؟

    ممنون sinpin
    اما من تو #C تازه کارم و توضیحات شما خیلی کلی .
    میشه کمی بیشتر توضیح بدین.

    در ضمن این برنامه باید تو بک گراند کار کنه و به محض اتصال به اینترنت متوجه بشه . در این صورت چطور باید برنامه همیشه فعال و گوش به زنگ باشه !!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: چطور بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده ؟


    this.onineStatuse.Checked = SystemInformation.Nerwork;
    راه دیگه با WMI

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mdssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران / ساری
    پست
    392

    نقل قول: چطور بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده ؟

    بابا تو رو خدا یه کم توضیح بدین یا یه لینکی بزارید بریم بخونیم.
    همین جوری کد می گذارید که آدم متوجه نمی شه !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: چطور بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mdssoft مشاهده تاپیک
    بابا تو رو خدا یه کم توضیح بدین یا یه لینکی بزارید بریم بخونیم.
    همین جوری کد می گذارید که آدم متوجه نمی شه !
    توضیح چی میخوای اخه؟
    من که نوشتم با همون 1 خط کد اول میتونی در بیاری اگه نخواستی هم با API میشه هم WMI

  7. #7

    نقل قول: چطور بفهمم سیستم به اینترنت متصل شده ؟

    من هم معمولا از این روش استفاده میکنم:
    "2- يك سايت (مثل google.com) يا يك IP معتبر (مانند 1.1.1.1 يا 4.2.2.1) رو ping (يا tracert يا pathping) كنيد اگه پاسخ مثبت بود سيستم به اينترنت متصل است"
    کدش هم به این صورت هست:
    if (my.Computer.Network.IsAvailable)
    {
    if (my.Computer.Network.Ping("192.9.9.3"))
    {
    Console.Write("Ping OK.");
    }
    else
    {
    Console.Write("Ping failed.");
    }
    }
    else
    {
    console.WriteLine("No net is avalable.");
    }

    تو این روش آی پی 192.9.9.3 که سرویس DNS سان هست به وسیله پینگ چک میشه.
    بعضی وقتها که پینگ بسته است یا از پراکسی برای اتصال به اینترنت استفاده میشه هم از چیزی مشابه
    my.Computer.Network.DownloadFile("http://www.google.com/index.html")
    استفاده میکنم.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •