نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطوری میشه کنار هر ردیف datagridview یک checkbox گذاشت؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    چطوری میشه کنار هر ردیف datagridview یک checkbox گذاشت؟

    سلام
    من میخواستم وقتی datagridview رو از db پر کردم کنار هر ردیفهای یک datagrid یک checkbox بزارم که user بتونه چند تا از ردیف رو با هم select کنه .....
    کسی راهی میدونه چطوری میشه وقتی grid رو با اطلاعات پر کردیم checkbox کنار هر ردیف گذاشت

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: چطوری میشه کنار هر ردیف datagridview یک checkbox گذاشت؟

    یه column به این صورت اضافه کن........

    DataGridViewCheckBoxColumn col = newDataGridViewCheckBoxColumn();
    dataGridView1.Columns.Add(col);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    نقل قول: چطوری میشه کنار هر ردیف datagridview یک checkbox گذاشت؟

    از کلاس DataGridViewCheckBoxColumn استفاده کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: چطوری میشه کنار هر ردیف datagridview یک checkbox گذاشت؟

    ببین از برنامه زیر می تونی استفاده ای بکنی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    نقل قول: چطوری میشه کنار هر ردیف datagridview یک checkbox گذاشت؟

    روی DataGridView راست کلیک کنید گزینه Edit Column را انتخاب کنید. در فرمی که باز میشود دکمه add را بزنید. فرم Add columns باز میشود گزینه Unbound column را انتخاب کنید و نام و بقیه مشخصات را وارد کنید گزینه Type را DataGridViewCheckbox column انتخاب کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: چطوری میشه کنار هر ردیف datagridview یک checkbox گذاشت؟

    فقط کافیه ، هنگام اضافه کردن ستون ها به دیتاگرید در زمان طراحی فرم ،
    ColumnType اون ستون رو از نوع DataGridViewCheckBoxColumn بزاری.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •