نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: به دست آوردن مسیر برنامه در زمان Setup؟

  1. #1
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    به دست آوردن مسیر برنامه در زمان Setup؟

    با سلام:
    میخوام در زمان setup مسیر برنامه ام رو به عنوان پارامتر به یک کلید ریجستر بدم که هنگام بالا اومدن ویندوز نرم افزارم هم اجرا بشه ، حالا اگه راه دیگه ای برای اینکار هم کسی از دوستان بلده بگه که دستش درد نکنه.

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: به دست آوردن مسیر برنامه در زمان Setup؟


    Microsoft.Win32.Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ",true).SetValue("myProgram",Application.StartupPath);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن مسیر برنامه در زمان Setup؟

    سلام
    از متغیرهای محیطی هم میتونید استفاده کنید(Environment Variables)

  4. #4
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: به دست آوردن مسیر برنامه در زمان Setup؟

    با تشکر ، در هنگام ساختن برنامه setup در vs امکان این هست که کلید ریجستری هم بسازی ، خوب من مسیر کلید run رو میدونم ونحوه درست کردن یه کلید ریجستری و مقدار دادن به آن رو در کد هم میدونم ولی نمیدونم چه جوری کلیدی که setup برنامه ام میسازه رو در همون موقع setup مقدار دهی کنم با مسیر برنامه ام(که ممکن کاربر مسیر پیش فرض هم عوض کنه ).

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •