نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    Exclamation نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    سلام دوستان

    ميشه بگيد نحوه اعمال نمايش پيغام خطا چطوريه

    اين كد منه كه روي يك دكمه نوشتم . مي خوام وقتي روي اين دكمه براي پاك شدن يك ركورد كليك ميشه يك پيغام بياد كه بعد از تائيد من ركورد پاك شود . بله و نه منظورمه


    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin
    if ADOTable1.RecordCount > 0 then
    ADOTable1.delete;
    end;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

     
    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin
    if Application.MessageBox('caption','آیا مطمئن هستید؟',MB_ICONQUESTION + MB_OKCANCEL) = mrOk then
    if ADOTable1.RecordCount > 0 then
    ADOTable1.delete;
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    مرسي دوست من .

    يك مسئله ديگه ميمونه اين دو دكمه ok و cancel رو ميشه فارسي كرد مثلا بشن بله و انصراف

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    من خودم از روش زیر استفاده میکنم :
    یک فرم درست کردم و 2 دکمه با عنوانهای تـایـیـد و انـصـراف در روی آن قرار دادم و خاصیت ModalResult آنها را به ترتیب برابر mrOk و mrCancel قرار دادم
    یک Label برای نمایش متن روی آن قرار دادم و با تنظیم BidiMode آن را راست به چپ کردم تا ظاهر پیغامها مناسبتر باشند
    در OnShow فرم ، با توجه با طول پیغام ، اندازۀ Label و تعداد خطوط آن و عرض و ارتفاع فرم را تنظیم میکنم
    یک Image برای نمایش آیکن ، روی فرم قرار دادم و عکسی که باید نمایش داده شود را در آن نشان میدهم
    یک تابع نوشتم که این فرم را فراخوانی میکند و با ارسال پارامتر به تابع تعیین میکنم که چه آیکنی نشان دهد ، متن پیغام چه باشد و عنوان فرم چه باشد.
    یک بار این فرم را ساخته ام و در تمام پروژه هایم از آن استفاده میکنم
    با این کار و امثال آن :
    1. سرعت برنامه نویسی بالاتر میرود
    2. برنامه ها از نظر ظاهری مشابه و یک دست میشوند
    3. مشکل چپ به راست بودن پیغام در Application.MessageBox و عنوان اینگلیسی دکمه ها حل میشود
    4. در صورت نیاز ، با تغییر در فرم پیغام ، این فرم در همه جای پروژه اصلاح میشود
    5. با توسعۀ آن میتوان فرم های پیغام با یک دکمه ، فرم های نمایش پیغام بصورت زمان دار و ... را داشت.
      .
      .
      0
    اگر میخواهید کار همیشگی انجام بدهید من این راه را پیشنهاد میکنم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران علوم تحقیقات
    پست
    172

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    فایل Consts را در یکی از پوشه های Borland یا BDS تغییر بده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    مرسي دوست من از پست شماره 4 اگه فرصت داشتيد از همين گفته خودتون يك مثال بزنيد .
    تشكر از شما

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    این نمونۀ یک فرم برای سؤال در مورد حذف کردنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    سلام دوست من

    ببین دو تا یونیت توی همین سایت هست که اگه سرچ کنی پیداش میکنی به اسم های FarsiDialogs و FarsiConsts که استفاده از اونها می تونه مشکلت رو حل کنه

    موفق و موید باشی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    من اين FarsiDialogs رو ژيدا كردم .

    بايد اينو از طريق add project به برنامه اضافه كنم ؟
    ميشه روند اينو توضيح بديد .

  11. #11

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    آره و یادت باشه که در قسمت یوزز یونیتت هم باید اضافه بشه تا بتونی ازش استفاده کنی اصلا توی یوزز یونیتت هرچی Dialogs هست رو به FarsiDialogs تغییر بده درست میشه!
    موفق و موید باشی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    يك موضوعي uses كجا تعريف ميشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    در قسمت بالای یونیت
    با کلمه کلیدی uses مشخص شده
    البته اگر شما از component های تب Dialog استفاده نکرده باشید احتمالا در قسمت uses هم نام یونیت آنها وجود نخواهد داشت
    از منوی File گزینه use unit میتوانید به راحتی این کار را انجام دهید
    البته پس از اضافه کردن آن یونیت به پروژه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    سلام دوستان من FarsiDialogs رو به برنامه اضافه كردم .
    و تو فرم اصلي برنامه form 1
    اينو اينطوري اضافه كردم

    uses FarsiDialogs ;

    ولي بازم كلمات انگليسي هستند . cancel و ok منظورمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=106984

    من این آدرس را قبلا هم گذاشتم براتون
    در او کدی هست که ظاهرأ همین کار رو انجام میده
    تست کردین؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=71715
    به این آدرس هم مراجعه کن
    در آن کد جالبی هست که اینجا قرار میده
     
    fd1:=CreateMessageDialog(m,mtype,[mbok,Mbno]);
    fd1.BiDiMode:=bdrighttoleft;
    fd1.Caption:='custom';
    fd1.Font.Name :='Tahoma';
    fd1.Font.Size := 8;
    tbutton(fd1.Components[2]).caption:='yes';
    TButton(fd1.Components[3]).Caption:='no';
    result:=fd1.ShowModal;
    fd1.Free;

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    سلام دوست من كد شما عالي بود
    من از اين استفاده كردم

    function FarsiMsg(m:string;mtype:TMsgDlgType):TModalResult;
    var
    fd1:tform;
    begin
    fd1:=CreateMessageDialog(m,mtype,[mbok,mbno]);
    fd1.BiDiMode:=bdrighttoleft;
    fd1.Caption:='دقت نماييد !';
    fd1.Font.Name :='Tahoma';
    fd1.Font.Size := 8;
    tbutton(fd1.Components[2]).caption:='انصراف';
    tbutton(fd1.Components[3]).caption:='تاييد';
    result:=fd1.ShowModal;
    fd1.Free;
    end;


    و روي يك دكمه اينو نوشتم

    FarsiMsg('آيا موافق با حذف اطلاعات فوق هستيد ',mtInformation )

    حالا يك سوال چطور ركورد را پاك كنم قبلا به اين طريق اطالاعات را پاك مي كرد الان بايد چكاركنم چه كدي بايد بنويسم اين كد قبلي منه

    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin

    if ADOTable1.RecordCount > 0 then
    ADOTable1.delete;
    end;

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    رویدادهای Onbeforedelete و امثالهم در دیتاست خود ببینید.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    نشد يعني نتونستم ميشه بيشتر راهنماييم كنيد .
    اين كد پاك كردن رو بايد كجا بنويسم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    اگر این تابع را در همان فرم نوشته اید آن را بصورت زیر اصلاح کنید


    function form1.FarsiMsg(m:string;mtype:TMsgDlgType):TModalR esult;
    var
    fd1:tform;
    begin
    fd1:=CreateMessageDialog(m,mtype,[mbok,mbno]);
    fd1.BiDiMode:=bdrighttoleft;
    fd1.Caption:='دقت نماييد !';
    fd1.Font.Name :='Tahoma';
    fd1.Font.Size := 8;
    tbutton(fd1.Components[2]).caption:='انصراف';
    tbutton(fd1.Components[3]).caption:='تاييد';
    result:=fd1.ShowModal;
    fd1.Free;
    end;

    چون ظاهرا اسم فرم شما Form1 است
    بهد کد مربوط به پاک کردن را بصورت زیر اصلاح کنید :

     
    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin
    if FarsiMsg('asd',mtWarning) = mrok then
    if ADOTable1.RecordCount > 0 then
    ADOTable1.delete;
    end;

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    سلام دوست من چرا تمام ركورد هاي جدول رو پاك ميكنه وقتي روي اين دكمه كليك ميكنم و تاييد مي كنم تمام ركورد ها پاك ميشن

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    اگر میخواهید فقط رکوردهای خاصی پاک شوند ابتدا Table را بر اساس خواسته تان فیلتر کنید
    بعد از دستور Delete استفاده کنید

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    يعني چي متوجه نشدم اخه قبلا با اين كد فقط يك ركورد پاك ميشد اينو ميگم

    if ADOTable1.RecordCount > 0 then
    ADOTable1.delete;

    ولي الان به يك ان كل بانك رو خالي ميكنه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    ببین ADOTable1.RecordCount چه عددی رو نشون میده؟

  25. #25

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    شما FarsiDialog رو به پروزه اتان اضافه کنید سپس در قسمت Uses فرمهایتان ان را اضافه کنید (یا به جای Dialog که در قسمت Uses هست اضافه کنید)

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    AFTABGARDAN2006 عزیز
    اگر مشکل در USE کردن FarsiDialog بود دلفی خطای کامپایلر می داد
    ولی مشکل ایشان چیز دیگری است که مربوط می شود به نحوهء Delete کردن

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    سلام دوستان من همچنان با اين مشكل مواجه هستم اگه امكان داره ميشه همكاري كنيد اين مشكل حل شه . مرسي از تمام اساتيد كه وقت گزاشتن تا به حال

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    در جواب شما دوست من
    از اين كد استفاده كردم

    Label2.Caption:=IntToStr(ADOTable1.RecordCount);


    مجموعا 4 ركورد ثبت كردم كه اين label هم عدد 4 رو نشون ميده اينم كد دكمه حذف منه

    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin
    if FarsiMsg('ÂíÇ ãæÇÝÞ ÈÇ ÍÐÝ ÇØáÇÚÇÊ ÝæÞ åÓÊíÏ',mtWarning) = mrok then
    if ADOTable1.RecordCount > 0 then
    ADOTable1.delete;
    end;

    حالا وقتي رو اين دكمه كليك كنم هر 4 ركورد با هم پاك ميشن مشكل از چيه ؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    ابتدا فیلتر کنید
    سپس delete کنید
    توجه کنید که خاصیت Filtered برابر true باشد.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    چطور فيلتر كنم اينو
    ميشه يك توضيح كامل بديد براي من .

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    شما قبلا خودتون در این آدرس پرسیدین و من هم جواب داده بودم

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=110716

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    ميشه بگي چه شرطي بايد بيارم واسه فيلتر

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    اسم فیلد مورد نظر و شرایط پاک کردنش رو بگید تا کدش رو براتون بنویسم

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442

    نقل قول: نمايش پيغام خطا قبل از پاك شدن ركورد - موافقت با عمل پاك شدن

    سلام دوست من از دلفي استفاده كردم قسمت اموزشش . مشكلم حل شد مرسي از شما واسه كمكتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •