نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه میتوان در خواص RowHeader در یک DataGridView تغییر ایجاد کرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    Question چگونه میتوان در خواص RowHeader در یک DataGridView تغییر ایجاد کرد

    سلام
    دوستان چگونه میتوان مشابه ColumnHeader خواص مربوط به RowHeader را در یک DataGridView تغییر داد ؟ (مثلا در یک ردیف خاص از این سلول یک متن قرار داد)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: چگونه میتوان در خواص RowHeader در یک DataGridView تغییر ایجاد کرد

    می تونی از کد زیر استفاده کنی


    DataGridViewCellStyle objAlignRightCellStyle = new
    DataGridViewCellStyle();
    objAlignRightCellStyle.Alignment =
    DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter;
    // Declare and set the alternating rows style...
    DataGridViewCellStyle objAlternatingCellStyle = new
    DataGridViewCellStyle();
    objAlternatingCellStyle.BackColor = Color.LightGray;
    YourDataGridView.AlternatingRowsDefaultCellStyle =
    objAlternatingCellStyle;
    // Declare and set the style for currency cells ...
    DataGridViewCellStyle objCurrencyCellStyle = new
    DataGridViewCellStyle();
    objCurrencyCellStyle.Alignment =
    DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter;
    // Change column names
    YourDataGridView.Columns["Your Column's Name"].HeaderCell.Style =
    objAlignRightCellStyle;
    YourDataGridView.Columns["Your Column's Name"].DefaultCellStyle =
    objCurrencyCellStyle;
    YourDataGridView.Columns[0].HeaderText = "Your Header's Column's Name";
    objCurrencyCellStyle = null;
    objAlternatingCellStyle = null;
    objAlignRightCellStyle = null;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: چگونه میتوان در خواص RowHeader در یک DataGridView تغییر ایجاد کرد

    سلام
    دوست عزیز کجای این کد خاصیت Text یک RowHeader را عوض میکند من Cell های معمولی را نمیخواهم سلول RowHeader را میخواهم (سلول به شماره ستون 1-)
    در ضمن برای سطر وستون معمولی فقط یک خط کد کافیست :

    this.dataGridView1[2, 5].Value = "Ok";

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: چگونه میتوان در خواص RowHeader در یک DataGridView تغییر ایجاد کرد

    اول اینکه ما سلول به شماره ستون 1- نداریم
    از تکه کد زیر استفاده کن البته برای هر column :


    YourDataGridView.Columns[0].HeaderText = "Your Header's Column's Name";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: چگونه میتوان در خواص RowHeader در یک DataGridView تغییر ایجاد کرد

    دوست من
    من میدانم ستون 1- نداریم برای این گفتم که شما بدانید RowHeader از نظر مفهومی معادل ستون 1- در DataGridViwe است اگر منفی داشتیم که من سئوال مطرح نمیکردم وآن خطی که نوشتم برای ستون 1- میدادم و RowHeader را تنظیم میکردم لطفا خاصیت RowHeader را روی DataGridView مطالعه کنید

  6. #6

    نقل قول: چگونه میتوان در خواص RowHeader در یک DataGridView تغییر ایجاد کرد

    سلام از این کد میتونی استفاده کنی

    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].HeaderCell.Value = "نمایش";
    به جای e.RowIndex اون ردیفی که میخواییو قرار بده
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •