نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش تاریخ در gridview

  1. #1

    نمایش تاریخ در gridview

    سلام
    من در نمایش دادن تاریخ در ستون های gridview به مشکل برخوردم.
    تاریخ در این ستون ها تاریخ سیستم نشان داده می شود و من با استفاده از کلاسی که دارم باید به تاریخ شمسی تبدیل کنم .در مورد کلاس تبدیل تاریخ مشکلی نیست و و قتی در قسمت rowadded گرید کد زیر را وارد می کنم خطا میده!
    مشکلش چیه؟؟؟؟
    کد HTML:
    private void dataGridView1_RowsAdded(object sender, DataGridViewRowsAddedEventArgs e)
    {
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells["coldate"].Value=convertcalander.shamsidate(Convert.ToDateTime dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells["coldate"].Value.ToString());
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351

    نقل قول: نمایش تاریخ در gridview

    دوست عزيز من تاريخ رو text ده تايي تعريف كردم و يك چند تا تابع هم براي تبديلات و كنترلش نوشتم
    به نظر من شما هم اينكارو بكني بهتره
    البته فقط يه نظر شخصيه

  3. #3

    نقل قول: نمایش تاریخ در gridview

    تابع تبدیل تاریخ را با فرمت string برمی گرداند.و با تغییراتی به این صورت نوشتم ولی باز هم جواب نمیده؟
    راهنمایی بهتری میتونید بکنید؟؟؟؟؟

    DataTable dattblTest =(DataTable) grdviwAgency.DataSource;
    for(int i=0;i<dattblTest.Rows.Count;i++)
    {
    dattblTest.Rows[i]["EnterDate"]=SolarcalendarConvertor.ConvertToPersian( (DateTime)dattblTest.Rows[i]["EnterDate"]);
    }
    grdviwAgency.DataSource = dattblTest;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: نمایش تاریخ در gridview

    سلام
    استفاده از String به جای Date که نظر جالبی نیست، مخصوصاً در داخل DataBase.

    میتوانید با وراثت یک ستون جدید شمسی برای گراید طراحی کند، که به طور خودکار تبدیل تاریخ در زمان نمایش و بلعکس را مدیریت کند.
    کمی سخت است ولی حتی میتواند جلوه های popup را هم برای باز شدن تقویمی کوچک در سلول مورد نظر پیاده سازی کنید

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=99438

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •