نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

  1. #1

    Question مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    لطف میکنید راهنمائم کنید اگه میتونید این آدرس رو بزنید.http://Farvardin-lab.com/D2.aspx
    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>


    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    دردود بر شما
    به راحتی این کد را به WebConfig اضافه کنید

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>


  3. #3

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    استاد عزیز Web Config من این کد رو داره آیا میتونم محتوای این فایل رو اینجا بزارم که شما ببینید وافعا کلافه شدم .

  4. #4

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    داره ولی تو حالت پیش فرض به عنوان توضیحه ... 1. تگهای <----!> از اطرافش بر دار
    2. این قسمت رو هم همونطور که دوستمون گفتن تغییر بده <customErrors mode="Off"/>
    وقتی برابر off باشه متن خطا رو میتونی ببینی (تازه میفهمی خطا از کجاست)



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    سلام
    تصحیح کن
    <customerrors mode="off">
    </customerrors>
    البته اینجا بد نشون داده(کپیش کن توی نت پد درست می شه)
    بای

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    مشکل حل شد؟
    اگه نه اگه حل شد یه وقتی کدش رو بگذار تا ما هم ببینیم

  7. #7

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    میلاد و کرجی 333 عزیز وافعا شرمنده ام که وقت گرانبهای شما رو میگیرم از اینکه به فکر من هستید متشکرم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    سلام
    نه بابا وظفه است
    راستی سایت رو دوباره دیدم . فکر نمی کنی یه خورده فونتش بزرگه؟
    بای

  9. #9

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    میلاد حان آره من اونو با نرم افزار share piont ساختم راستی آیا میتونم اونارو که با پسوند . ASPX ذخیره کنم و یبارمش تو دات نت بعد ش ام براشون کد بنویسم
    آخرین ویرایش به وسیله war1351 : شنبه 09 شهریور 1387 در 12:01 عصر

  10. #10

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    اگه html رو میخوای به aspx تبدیل کنی کافیه اول یک پروژه تحت وب تو vs ایجاد کنی و بعد کدهای بین تگ body فایل html خودت رو کپی کنی و بین تگ فرم تو پروژه خودت paste کنی ... اما اگه بخوای
    واسه این کنترلها تو کدهای پشت صفحه (#c) کد بنویسی فکر نمیکنم که بشه ... چون اونا تگهای html
    هستن نه تگهای asp

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    دوست عزیز سلام
    دوباره سایت رو دیدم اگه صفحاتت .htm اند که گفتهkaraji رو عمل کن اما اگه ادرس رو map کردی که هیچ مشکلی نداره هر نرم افزاری جواب گو هست

  12. #12

    نقل قول: مشکل در باز کردن یک صفحه ASPX در وب سایت

    مرسی میلاد و کرجی عزیز راهنمائی بجای بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •