صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 114

نام تاپیک: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

  1. #41

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    تشکر سعید جان.
    خوب فکر کنم که من تگ xml را جا گذاشته بودم...

    الان این فایل کار میکند، و خیلی خوشحال خواهم شد ... که tutorial را پست نمایید... جهانی سپاسگزارم ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    عزیزان این که فقط شد آموزش . پس پیاده سازیه وب سایت چی شد ؟

  3. #43

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    فصل ششم – نگاهی بر معماری AJAX
    تو این قسمت با اجازه دوستان سعی کردم یه نگاه مختصر به معماری AJAX بندازم و بوسیله این مطالب یه سری از سئوالات دوستان رو جواب بدم.
    اگه از نقطه نظر معماری یه نرم افزار به AJAX توجه کنیم، موارد زیر تفاوتهای اون رو از سایر معماری های برنامه های تحت وب نشون می ده:
    1- استفاده از یه موتور client side بعنوان واسط بین UI یا همون user interface و سرور.
    2- فعالیت کاربر باعث فراخوانی موتور سمت مشتری شده به جای اینکه یک صفحه به سمت سرور request ارسال کند.
    3- ترنسفر xml data بین سرور و موتور client side
    Client engine همون کلید اصلی در طراحی مدل AJAX هستش. بدون این موتور رویداد هر کاربر باید به سمت سرور واسه پردازش فرستاده بشه.
    توی شکل 3 و 4 می شه تفاوت معماری کلاسیک برنامه های تحت وب و معماری AJAX رو دید.
    یه نکته باید اینجا بگم و اون اینه که واسه ساخت برنامه های AJAX ما سه رویکرد متفاوت داریم:
    1- رویکرد Javascript
    2- رویکرد JAVA
    3- رویکرد Flash
    که البته من به صورت یه جدول نقاط ضعف و قوت هر کدوم رو نشون می دم.
    خب دوستان تا اینجا فکر کنم همه فهمیدیم AJAX چیه و می خوایم از اون چه استفاده ای بکنیم.
    تو فصل بعدی می خوایم یه کار عملی شروع کنیم. البته من سعی می کنم یه سری نکات مربوط به طراحی وب رو هم داخلش درس بدم. از همه دوستان تقاضا دارم که همکاری کنن- ممنون - پس لطفا نرم افزارهای زیر رو همه نصب کنن(که البته فکر کنم اکثرا اینا رو نصب دارن روی سیستم هاشون):
    Dreamweaver cs3
    Frontpage 2003
    Swish max 2005 یا 2007
    Photoshop cs
    واسه راحتی کار هم از هر نوع نرم افزاری که آپاچی و mysql رو واستون نصب می کنه می تونین استفاده کنین. من خودم easyphp نسخه 2 رو پیشنهاد می کنم.
    یه سری نرم افزارهای کوچولو هم نیازه که تو ادامه بحث به اونها می پردازیم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  4. #44

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    دوست عزیز musiox
    به روی چشم - شرمنده این مدت سرم خیلی شلوغ بوده - می دونی که بعد از اعلام نمره ها این دانشجوها پدر آدم رو در میارن!
    از فصل بعد شروع می کنم به طراحی. اگه پیشنهادی در مورد موضوع طراحی هم دارید بگید. مثلا چه نوع وب سایتی مد نظرتونه؟ مرسی
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  5. #45

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    دوستان عزیز
    من می خوام شروع به طراحی یه سیستم آموزش شبیه اون چیزی که تو دانشگاه هاست بکنم. اگه موافقید ok رو بدید.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  6. #46

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    من که زیاد مشتاقم ....

  7. #47

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    سلام دوستان
    خدمتتون عرض کنم اول از همه برنامه جستجو بوسیله ajax رو می ذارم واستون که خیلی از دوستان سئوال کردن. مطالب طراحی سایت رو هم دارم تایپ می کنم انشاءاله در اولین فرصت می ذارم رو وب.
    راستی اسم بانکتون رو بذارید mathstat.
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  8. #48

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    سلام سعید جان.
    دستت درد نکنه واقعا جالب و مفیده ...

  9. #49

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    نقل قول نوشته شده توسط bikar_kgk مشاهده تاپیک
    اگه اینکارا بکنی واقعا باحالی
    ایول و مرسی

  10. #50

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    چكار كنم كه شي xmlhttprequest جوابه request ها رو تو خودش cache نكنه ؟
    اگه ميشه مثال بزنين براي جواب ...
    خيلي ممنون

  11. #51

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    اقایون دمتون گرم

    لطفا یکی به این سوال من جواب بده
    من خودم علاقه مند هستم که ajax رو یاد بگیرم

    مرسی

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=113885

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز
    من می خوام شروع به طراحی یه سیستم آموزش شبیه اون چیزی که تو دانشگاه هاست بکنم. اگه موافقید ok رو بدید.
    موفق باشید
    استاد منم دارم با asp.net همچنین کاری می خواهم برای پروژه ام با asp کنم و پایگاه داده ثبت نامش هم آمده است میایید مثل سازمان سنجش هنگامی که شما در asp ثبت نام کرده ایم در php هم یک رد و بدل صورت گیرد.
    برای اینکار هم سرور php برای شما مهیا است و هم به طور جداگانه asp اگه حاضرید.بگید

  13. #53

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    بله حتما
    خوشحال می شم.
    چند فصل همزمان داره تایپ می شه
    آماده بشه می ذارم واسه دوستان.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  14. #54

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    آقا ممنون

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Iran e sarfaraz
    پست
    150

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    با تشکر از دوستانی که زحمت میکشند. منتظر ادامش هستیم

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    استاد !!! پس کی این دانشجویا دست از سر شما برمیدارن
    منتظر ادامه تدریس شما هستیم ...

  17. #57

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    دوست عزیز jaza_sa
    من پیام خصوصیتون رو جواب دادم ولی ارسال نشد. چون شما تنظیمات دریافت رو غیرفعال کردید.
    email تون رو بدید در خدمتم.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  18. #58

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    می خواستم اگه موافقید واسه علاقمندان ajax شروع کنیم به آموزش طراحی یه وب سایت پویا از ابتدا تا سطح حرفه ای بوسیله ajax البته اگه عمری باقی بود. دوستان لطفا نظراتشون رو بدن.
    ممنون - موفق باشید.


    با با ای ول ...
    نیکی و پرسش ؟!

  19. #59

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    کاملا موافقم

  20. #60

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    آقا اگه زودتر شروع کنید ممنون میشم

  21. #61

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    دست شما درد نکنه من خیلی بهش نیاز دارم

  22. #62
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    با سلام من هستم اینم یه پورتال آجاکس
    این پورتال PHP/MYSQL/AJAX هست کار جالبیه و لی زبونش انگلیسیه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #63

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    با سلام
    خیلی از دوستانی که در حال اجرای سیستم ها مبتنی بر Ajax هستن با این موضوع مشکل دارن که بارگذاری اسکریپت های زیاد باعث سربار زیاد می شه .
    با این تابع می تونید اسکریپت های خودتون رو به صورت پویا به برنامه (سایت) لود کنید .


    function loadScript(src){
    if (src != '' && src != null) {
    var S = new String(src);
    var Scrpt = S.split(';');
    for (j = 0; j < Scrpt.length; j++) {
    var JS = document.createElement('script');
    JS.type = 'text/javascript';
    JS.src = Scrpt[j];
    document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(JS);
    }
    }
    }
    در صورتی که بخواید چند اسکریپت رو هم زمان لود کنید می تونید اونها رو با یک ; از هم چدا کنید


    loadScript('somesource.js');

    or

    loadScript('script1.js;script2.js;script3.js');
    همچنین می تونید با استفاده از کلاس XHRConn که خدمتتون قبلا معرفی کردم بعد از بار شدن کامل یک صفحه که با استفاده از Ajax لود شده اسکریپت ها شو به صورت داینامیک لود کنید .

    مثال :

    var MyAjaxConn = new XHRConn();

    MyAjaxConn.send('page.php' , '',
    function(Response,CallerObject){
    alert(Response + ' loaded and now will started to load scripts');
    loadScript('this_page_script.js;another_for_this.j s');
    }
    );
    آخرین ویرایش به وسیله امید امرایی : دوشنبه 14 مرداد 1387 در 15:56 عصر

  24. #64

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    سلام
    من خیلی مبتدی هستم یعنی تازه شروع به کار سایت کردم اگه سوال خنده دار پرسیدم !
    می شه لطفا بگین امکان submit یا فرستادن اطلاعات به سرور فقط از طریق xml آیا میشود یک صفحه html داشت و امکان submit .
    لطفا اگه می شه کمکم کنید چون xmlبلد نیستم و اینکه چه نرم افزارهایی باید واسه سایتم نصب کنم تا بتونم امکان فرستادن email را به آدرس یکی از کاربرا داشته باشم

  25. #65

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    سلام
    من از این کد استفاده کردم که یک سری اطلاعات رو از یه صفحه دیگه بخونم و نمایش بدم. ولی توی firefox کار نمی کنه.
    function getHttp()
    {
    var xmlhttp;
    try
    {
    xmlhttp = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    }
    catch(e)
    {
    try
    {
    xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    catch(e)
    {
    if( typeof XMLHttpRequest != "undefined" )
    {
    xmlhttp = new XMLHttpRequest();
    }
    }
    }
    return xmlhttp
    {
    نمی دونم مشکلش از چیه. توی IE درست جواب می ده.



  26. #66

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    سلام
    منم هستم .اما یه چیزی من با پی اچ پی به اندازه 30 درصد اشنا هستم .برای یادگیری اجاکس کافیه؟
    در ضمن ممنون میشم اگه کسی پیدا شه اشکال منو توی این تاپیک حل کنه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=124689
    و از دوستان خواهش میکنم که کدارو توی تگ پی اچ پی بذارین که به هم نریزه

  27. #67
    کاربر تازه وارد آواتار aligilani1986
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    78

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    می خواستم اگه موافقید واسه علاقمندان ajax شروع کنیم به آموزش طراحی یه وب سایت پویا از ابتدا تا سطح حرفه ای بوسیله ajax البته اگه عمری باقی بود. دوستان لطفا نظراتشون رو بدن.
    ممنون - موفق باشید.

    سلام. پيشنهاد خوبيه.

    البته من پروژه پايان دوره ليسانس خودم كه سيستم انتخاب واحد اينترنتي بود رو با Ajax پياده سازي كردم.
    اميدوارم بتونم مفيد باشم.

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    با سلام
    منم مدتهاست که دارم از تکنولوژی های جدید استفاده میکنم و با اونها کار میکنم خوش حال میشم بتونم کمک کنم .
    موفق باشید

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    من یک مشکل دارم و اون هم استفاده از متد POST است !

    از اونجایی که ( من جستجو کردم ) بیشتر مثال ها با متد GET بود من نتونستم از متد POST استفاده کنم !

    من یک فرم دارم با 5 تا INPUT حالا می خوام محتوای این فرم رو با آژاکس پست کنم و نتیجه رو در بانک ذخیره کنم از ولی هر کاری کردم نشد یعنی هیچی ارسال نمی شه !

    اگه یکی از دوستان یک نمونه کوچیک از ارسال یک فرم رو با متد POST در این قسمت قرار بده ممنون می شم

    این هم یک نمونه کد که من نوشتم :
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    
    <body>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function xxaajjaaxx()
      {
    	var xajax;  // The variable that makes Ajax possible!
    	try{
    		xajax = new XMLHttpRequest();
    	} catch (e){
    		try{
    			xajax = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    		} catch (e) {
    			try{
    				xajax = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    			} catch (e){
    				alert("Your browser broke!");
    				return false;
    			}
    		}
    	}
        xajax.onreadystatechange = function()
    	  {
    	    if(xajax.readyState==4)
    		   document.getElementById('s1').innerHTML=xajax.responseText;
    	  }
    	xajax.open("POST","a.php");
    	xajax.send(null);
      }
    </script>
    
    <form name="form1">
    <input type="text" name="bname" id="bname" /><br />
    <input type="text" name="bfamily" id="bfamily" /><br />
    <input type="button" value="send" onclick="xxaajjaaxx()"/>
    </form>
    
    <div style="border:dotted 1px #33FF00;width:400px;" id="s1"></div>
    
    </body>
    </html>
    این هم محتوای فایل صفحه دوم :

    <?php
    $bname=$_POST['bname'];
    $bfamily=$_POST['bfamily'];
    echo "=> $bname $bfamily <=";
    ?>


    اگه جایی از کد رو اشتباه نوشتم و یا ... ممنون می شم به من بگید !
    آخرین ویرایش به وسیله as13851365 : جمعه 24 آبان 1387 در 21:07 عصر

  30. #70
    کاربر تازه وارد آواتار aligilani1986
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    78

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    سلام.
    اول اينكه onreadystatechange بايد بعد از متد open و قبل از متد send ايجاد بشه.

    من 1 فايل zip برات فرستادم كه توش 3 فايل a.php (فايل سرور) , ba.php (فايل فرم) , xmlhttp.js براي آژاكس.
    هم براي post و هم براي get كار ميكنه.
    نگاهي بهش بيانداز. اگه سوالي داشتي تو همين تاپيك بپرس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aligilani1986 : دوشنبه 27 آبان 1387 در 09:41 صبح

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    از اونجایی که من تازه اول راه استفاده از آژاکس هستم ممنون از این که کمکم کردی

    اول اينكه متد onreadystatechange بايد بعد از متد open و قبل از متد send ايجاد بشه.
    دوست عزیز aligilani1986 جان من با مثالهای آقا سعید عزیز دارم پیش می رم اگه به مثالهای practice1 و یا practice2 و یا practice3 نگاهی بندازید می بینید که من کدها رو از روی اونها کپی کردم . حالا آیا روش کار حتما به این صورت است که شما می گید ؟ (متد onreadystatechange بايد بعد از متد open و قبل از متد send ايجاد بشه. )

    حالا یه سوال : من در یک صفحه از سایت یک قسمت برای ثبت پیغام برای مدیر دارم حالا می خوام وقتی که مدیر در کنترل پنل سایت هست وقتی که کاربری برای مدیر سایت پیغامی ارسال کرد همون لحظه متوجه بشه مثلا یک پیغامی در بالای صفحه ظاهر بشه ( پیغام جدید برای مدیر ) نه این که بعد از ریفلش صفحه متوجه پیغام بشه !!

    اگر می شه برای این هم یک توضیحی و یا اگه امکانش هست یک مثالی بزنید ممنون می شم.

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    Thumbs up نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    خوب یه مشکل :

    کدهای که دوست عزیز aligilani1986 خان قرار دادن تمام المنتهای موجود در فرم رو ارسال می کنه

    به عنوان مثال اگر در یک فرم از Checkbox و RadioButton استفاده کنید و از توابعی که دوست گرامی گفته استفاده کنید خواهید دید که تمام المنتها ارسال می شه چه checkbox هایی که انتخاب شده اند و چه اونهایی که انتخاب نشده اند! که نباید چنین باشه ! ( radioButton ها هم همین طوری هستند )

    به عنوان نمونه به کد زیر نگاه کنید :
    محتوای فایل ba.php
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /></head>
    <body>
    <script language="javascript" type="text/javascript" src="xmlhttp.js"></script> 
    <form name="form1" id="form1"  onsubmit="submitform (document.getElementById('form1'), 'a.php', 's1','post'); return false;">
    name <input type="text" name="bname" id="bname" /><br />
    family <input type="text" name="bfamily" id="bfamily" /><hr />
    c1 <input type="checkbox" name="c1" value="1"/><br />
    c2 <input type="checkbox" name="c2" value="2"/><hr />
    c3 
    <input type="checkbox" name="c3[]" value="1"/>
    <input type="checkbox" name="c3[]" value="2"/>
    <input type="checkbox" name="c3[]" value="3"/>
    <input type="checkbox" name="c3[]" value="4"/><hr />
    
    r1 <input type="radio" name="r1" value="r1"/>
    <input type="radio" name="r1" value="r2"/>
    <input type="radio" name="r1" value="r3"/><hr />
    
      <select name="select">
      <option value="select1">select1</option>
      <option value="select2">select2</option>
      <option value="select3">select3</option>
      <option value="select5">select4</option>
      </select><hr />
    <p>
      <input type="submit" value="send_ajax" />
    </p>
    </form>
    
    <div style="border:dotted 1px #33FF00;width:400px;" id="s1"></div>
    
    </body>
    </html>
    محتوای فایل a.php

    <?php
    //print_r($_POST);
    $bname=$_POST['bname'];
    $bfamily=$_POST['bfamily'];
    $c1=$_POST['c1'];
    $c2=$_POST['c2'];
    $c3=$_POST['c3'];
    $r1=$_POST['r1'];
    $se=$_POST['select'];
    echo "
    name = $bname<br>
    family = $bfamily<hr>
    c1 = $c1<br>
    c2 = $c2<hr>
    ";
    for($i=0;$i<count($c3);$i++)
    echo "c3[$i] = $c3[$i]<br>";

    echo "<hr />r1 = $r1 <hr /> select = $se";
    ?>


    مشکل اصلی تابع زیر است یعنی این تابع تمام المنتهای موجود در فرم رو جمع می کنه
    کد HTML:
    function getformvalues (fobj){
    	var str = "";
    	aok = true;
    	var val;
    	for(var i = 0; i < fobj.elements.length-1; i++){
    		str += fobj.elements[i].name + "=" + encodeURI(fobj.elements[i].value) + "&";
    	}
    	return str;
    }
    حالا راه حلی که من براش پیدا کردم : در ضمن اگر یکی از دوستان کد بهتری یا راه حل بهتری سراغ داره حتما در این قسمت قرار بده تا من یکی ممنونش بشم
    کد HTML:
    function getformvalues (fobj){
    	var str = "";
    	aok = true;
    	for(var i = 0; i < fobj.elements.length-1; i++)
    	{
    		if((fobj.elements[i].type=="checkbox")&&(fobj.elements[i].checked==""))continue;
    		if((fobj.elements[i].type=="radio")&&(fobj.elements[i].checked==""))continue;
    		str += fobj.elements[i].name + "=" + encodeURI(fobj.elements[i].value) + "&";
    	}
    	return str;
    }
    این هم کد های آماده ی هر سه فایل برای دانلود دیگر دوستان ( ارسال فرم به کمک آژاکس با متدهای POST و GET )

    1.rar

  33. #73

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    سلام به همگی و ممنون از سعید عزیز
    آقا آموزش ها تمم شد؟
    من یک سوال دارم.
    در یک صفحه من 10 رکورد آحر رو فراخوانی کردم.
    حالا قصد دارم که زمانی که روی هر لینک کلیک میشه ، صفحه تیره بشه ، علامت لودین نشون داده بشه و بعد با متد get و یا post اطلاعات از صفحه دوم خونده بشه و نمایش داده بشه و بعد سفحه به حالت عادی برگرده.

    ببخشید که سوالم رو اینجا پرسیدم ولی فکر کنم که اگر یک آموزش و یک نمونه از این برنامه قرار داده بشه ، خیلی ها میتونن استفاده کنن.

    باتشکر

  34. #74

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    چرا هیچکس جواب سوال منو نداد؟

  35. #75
    کاربر تازه وارد آواتار aligilani1986
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    78

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    نقل قول نوشته شده توسط as13851365 مشاهده تاپیک
    خوب یه مشکل :

    کدهای که دوست عزیز aligilani1986 خان قرار دادن تمام المنتهای موجود در فرم رو ارسال می کنه

    به عنوان مثال اگر در یک فرم از Checkbox و RadioButton استفاده کنید و از توابعی که دوست گرامی گفته استفاده کنید خواهید دید که تمام المنتها ارسال می شه چه checkbox هایی که انتخاب شده اند و چه اونهایی که انتخاب نشده اند! که نباید چنین باشه ! ( radioButton ها هم همین طوری هستند )

    دوست عزيز as13851365 كدي كه من فرستادم، كلي بوده و براي زمانيكه نياز به ارسال فرمهاي متعدد با فيلدهاي متفاوت داريد، مناسب است.
    البته كد شما هم درست است. و ممنون كه توضيح داديد.

    در پست قبلي اشتباهي كردم. من متد setrequestheader را با پراپرتي onreadystatechange اشتباه گرفتم.
    دوستان لطفا ببخشيد.
    as13851365 عزيز در حال نوشتن كد مربوط به پيام كلاينت به ادمين هستم. در اسرع وقت پست ميكنم.

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    سلام به همگی و ممنون از سعید عزیز
    آقا آموزش ها تمم شد؟
    من یک سوال دارم.
    در یک صفحه من 10 رکورد آحر رو فراخوانی کردم.
    حالا قصد دارم که زمانی که روی هر لینک کلیک میشه ، صفحه تیره بشه ، علامت لودین نشون داده بشه و بعد با متد get و یا post اطلاعات از صفحه دوم خونده بشه و نمایش داده بشه و بعد سفحه به حالت عادی برگرده.

    ببخشید که سوالم رو اینجا پرسیدم ولی فکر کنم که اگر یک آموزش و یک نمونه از این برنامه قرار داده بشه ، خیلی ها میتونن استفاده کنن.

    باتشکر
    درباره اون قسمتی که گفتید می خواهید صفحه تاریک و روشن بشه یکی از دوستان قبلا یک کدی برای این کار گذاشته بود اگر جستجو کنید اول اون رو پیدا می کنید و بعد از این که از اون کد استفاده کردید می تونید از کدهای ارسال برای درخواست دومت استفاده کنی

    اگر مشکلی بود با کلی گویی به جوابی که می خواهید هر گز نمی رسید بهتر است خودتان شروع کنید هر جا به مشکلی برخورد کردید بگید

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    نقل قول نوشته شده توسط asafarda مشاهده تاپیک
    چرا هیچکس جواب سوال منو نداد؟
    دوست عزیز من سوآل شما رو ندیدم ؟

  38. #78
    کاربر تازه وارد آواتار aligilani1986
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    78

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    نقل قول نوشته شده توسط as13851365 مشاهده تاپیک

    حالا یه سوال : من در یک صفحه از سایت یک قسمت برای ثبت پیغام برای مدیر دارم حالا می خوام وقتی که مدیر در کنترل پنل سایت هست وقتی که کاربری برای مدیر سایت پیغامی ارسال کرد همون لحظه متوجه بشه مثلا یک پیغامی در بالای صفحه ظاهر بشه ( پیغام جدید برای مدیر ) نه این که بعد از ریفلش صفحه متوجه پیغام بشه !!

    اگر می شه برای این هم یک توضیحی و یا اگه امکانش هست یک مثالی بزنید ممنون می شم.
    سلام . من اين كد رو برات حاضر كردم.
    قبل از همه بايد پايگاه داده رو ايجاد كني. اطلاعات جدول و پايگاه در فايل db.sql است. فايل contacts.php براي كلاينت و بصورت كد نويسي php بدون آژاكس و فايل admin.php براي ادمين .
    نكته ي اصلي در اين كد تابع settimeout است settimeout نام يك تابع كه بعنوان آرگومان ميپذيرد را در فواصل زماني ميلي ثانيه كه اينرا نيز بعنوان آرگومان ميپذيرد به اجرا در مي آورد.
    اميدوارم كمكت كرده باشم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    یک سوال برام بوجود اومده ؟! با وجود فرم ورک های استاندارد جاوااسکریپت مثل mootools,porototypejs و از جمله jquery که با یک دستور اعمل ارسال و دریافت مثل ایجکس رو برای شما فراهم میسازند؟

    چرا باز اسرار بر استفاده از کدهای دیگر برای راهندازی و ارسال اطلاعات استفاده میکنید. که هر کدوم ممکنه در یک مرورگر جواب گو نباشد یا راهندازی نشود؟

  40. #80
    کاربر تازه وارد آواتار aligilani1986
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    78

    نقل قول: پیاده سازی یک وب سایت پویا بوسیله ajax

    نقل قول نوشته شده توسط zoghal مشاهده تاپیک
    یک سوال برام بوجود اومده ؟! با وجود فرم ورک های استاندارد جاوااسکریپت مثل mootools,porototypejs و از جمله jquery که با یک دستور اعمل ارسال و دریافت مثل ایجکس رو برای شما فراهم میسازند؟

    چرا باز اسرار بر استفاده از کدهای دیگر برای راهندازی و ارسال اطلاعات استفاده میکنید. که هر کدوم ممکنه در یک مرورگر جواب گو نباشد یا راهندازی نشود؟
    شايد دليلش اينه ، كه چون ميترسيم از اين فريم ورك ها استفاده كنيم. ترسمان هم بدليل نا آشنايي با اين فريم ورك هاست.

    آدمي از چيزي كه نميشناسه ، ميترسه.

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •