نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در بایند کردن اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    Tick مشکل در بایند کردن اطلاعات

    سلام خدمت دوستان
    بنده از تکه کد زیر برای بایند کردن picturebox استفاده کردم اما error میده مشکل از کجاست ؟
    نکته : در دیتابیس از فیلد Image استفاده شده ./

    picturebox.DataBindings.Add("Image", DataView , "pic");

  2. #2

    نقل قول: مشکل در بایند کردن اطلاعات

    سلام
    نوع دیتابیس؟
    Error؟
    در ضمن لطف کنید و مشکلتون رو کامل مطرح کنید تا پستها زیاد نشه.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بایند کردن اطلاعات

    البته نمیدونم این چیزایی که میگم جواب بده یا نه ولی یه امتحان بکن :
    1 - اینکه بجای bind کردن دستی از ویزارد استفاده کن که هم قوی تر و هم در بیشتر موارد از روش دستی مطمئن تر .
    2 - نوع داده ی بانکت که فیلد مربوط به عکس هست رو از image به Varbinary تغییر بده (توصیه خود مایکروسافت )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: مشکل در بایند کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط gdevnb مشاهده تاپیک
    سلام
    نوع دیتابیس؟
    Error؟
    در ضمن لطف کنید و مشکلتون رو کامل مطرح کنید تا پستها زیاد نشه.
    database = SQL SERVER 2005
    Error =can not format the value to the desired type

    اینکه بجای bind کردن دستی از ویزارد استفاده کن که هم قوی تر و هم در بیشتر موارد از روش دستی مطمئن تر .
    2 - نوع داده ی بانکت که فیلد مربوط به عکس هست رو از image به Varbinary تغییر بده (توصیه خود مایکروسافت )
    در مورد نکته اول که قبلا هم بحث شده https://barnamenevis.org/showth...t=67805&page=4 که البته در انتهای تاپیک با خود شما در این مورد صحبت کردم . اما دوستان کمکی در این مورد نکردند . و با توجه به اینکه با تغییر سرور به مشکلات عدیده ای برخورد می کنیم و اگر برنامه sERVER/CLIENT باشه طریقه عوض کردن کانکشن DATASET مشکله پس از روش دستی استفاده کردم .
    در مورد دومی که شما مطرح کردید حتما نوع فیلد رو تغییر می دم .

  5. #5

    نقل قول: مشکل در بایند کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط bachebahal_1363 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان
    بنده از تکه کد زیر برای بایند کردن picturebox استفاده کردم اما error میده مشکل از کجاست ؟
    نکته : در دیتابیس از فیلد Image استفاده شده ./

    picturebox.DataBindings.Add("Image", DataView , "pic");
    یه زمانی مشکل من هم همین بود که با کد زیر حل شد:
    pictureBox1.DataBindings.Add(new System.Windows.Forms.Binding("Image", ObjDataView, "Picture", true));

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: مشکل در بایند کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط sahmah65 مشاهده تاپیک
    یه زمانی مشکل من هم همین بود که با کد زیر حل شد:
    pictureBox1.DataBindings.Add(new System.Windows.Forms.Binding("Image", ObjDataView, "Picture", true));
    ممنون فکر می کنم همین روش درست باشه چون دیگه error نمی ده اما داخل picturebox عکسی نمایش داده نمی شه وداخل picturebox سفید هست .

  7. #7

    نقل قول: مشکل در بایند کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط bachebahal_1363 مشاهده تاپیک
    ممنون فکر می کنم همین روش درست باشه چون دیگه error نمی ده اما داخل picturebox عکسی نمایش داده نمی شه وداخل picturebox سفید هست .
    بعد از ذخیره سازی باید دوباره تابع مربوط به Binding رو فراخوانی کنی.این کار رو کردی؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: مشکل در بایند کردن اطلاعات

    من ذخیره سازی رو به طور کامل انجام می دم حتی درون یک datagridview اطلاعاتم به صورت کامل لود می شه حتی عکس ذخیره شده در بانک و فقط زمانی که می خوام اطلاعات درون بانکم رو جهت ویرایش بازیابی کنم تمامی اطلاعاتم به صورت کامل لود می شه اما با توجه به قطعه کد شما دیگه error نمی ده اما عکس در picturebox نمایش داده نمی شه .
    بعد از ذخیره سازی باید دوباره تابع مربوط به Binding رو فراخوانی کنی.این کار رو کردی؟
    میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: مشکل در بایند کردن اطلاعات

    مشکلم حل شد در پراپرتی picturebox در قسمت SizeMode باید گزینه StretchImage رو انتخاب می کردم .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •