نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه ی کار کد system

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها....
    پست
    49

    Question نحوه ی کار کد system

    سلام این یک قسمتی از کده می خواستم بدونم کارش
    چیه؟ من نمیدونم system واسه چیه؟ اگه میشه توضیح کامل باشه.مرسی


    system("cls");

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: نحوه ی کار کد system

    system کاربرد ها متفاوتی داره که براساس رشته یا کامندی که بهش می فرستی اون کار رو انجام میده. در اینجا cls باعث میشه کل صفحه نمایش پاک بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله emad_67 : شنبه 08 تیر 1387 در 08:58 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها....
    پست
    49

    نقل قول: نحوه ی کار کد system

    مرسی ولی مثلا تو این کد چه معنی میده؟
    if ( Start_ptr == NULL )
    {
    cout <<"The list is empty!" << endl;
    system("pause");
    return;

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: نحوه ی کار کد system

    pause باعث میشه که برنامه وقتی به اون خط رسید متوقف بشه و برای اجرا ادامه برنامه ازت بخواد که یه کلیدی رو رو کیبرد فشار بدی.

  5. #5

    نقل قول: نحوه ی کار کد system

    sytem تابعی برای گرفتن فرمان ها سیستم عامله. وقتی سیستم رو می نویسی هر فرمان نوشتاری که مثلا به ویندوز میتونی بدی رو اینجا هم میتونی بدی. مثل pause,cls,time,date,rime/t ...

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار MSJazayeri
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    Shiraz
    سن
    28
    پست
    36

    نقل قول: نحوه ی کار کد system

    نقل قول نوشته شده توسط soroush68 مشاهده تاپیک
    sytem تابعی برای گرفتن فرمان ها سیستم عامله. وقتی سیستم رو می نویسی هر فرمان نوشتاری که مثلا به ویندوز میتونی بدی رو اینجا هم میتونی بدی. مثل pause,cls,time,date,rime/t ...
    البته منظور ایشون اینه که هر کاری که با command prompt در ویندوز و یا محیط متنی هر سیستم عامل هست.
    کار این تابع فرستادن یک رشته به سیستم عامل هست. مقدار برگشتی این تابع درست یا نادرست انجام شدن دستور را مشخص می کند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •