نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فوری :بازگشت بانک حذف شده از طریق بک آپ

  1. #1

    فوری :بازگشت بانک حذف شده از طریق بک آپ

    یک اشتباهی انجام دادم نمیدانم چه کنم
    وقتی اشتباهی بانک را از sql server حذف کردم هر دو فایل مربوط به بانک نیز به سلامتی و میمنت حذف شد اما back up بانک را دارم ایا هیچ راهی برای بازگشت بانک وجود دارد متشکر میشوم مرا راهنمایی کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: فوری :بازگشت بانک حذف شده از طریق بک آپ

    با سلام
    اول برو ببین میتوانی فایل حذف شده را در ویندوز برگردانی!
    دوم: یک بانک خالی با همان نام در SQLServer ایجادکن و از منوی Restore روی این بانک به راحتی میتوانی اطلاعات را از فایل BackUp برگردانی

  3. #3

    نقل قول: فوری :بازگشت بانک حذف شده از طریق بک آپ

    من هم همین مشکل رو داشتم و کاری که گفتید رو کردم و لی خطای زیر رو داد !!!!

    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------

    Restore failed for Server 'Prince-Server'. (Microsoft.SqlServer.Smo)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=9.00. 3042.00&EvtSrc=Microsoft.SqlServer.Management.Smo. ExceptionTemplates.FailedOperationExceptionText&Ev tID=Restore+Server&LinkId=20476

    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:

    System.Data.SqlClient.SqlError: The backup set holds a backup of a database other than the existing 'allen' database. (Microsoft.SqlServer.Smo)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=9.00. 3042.00&LinkId=20476

    ------------------------------
    BUTTONS:

    OK
    ------------------------------

  4. #4

    نقل قول: فوری :بازگشت بانک حذف شده از طریق بک آپ

    با سلام خدمت دوستان گرامی.
    من نیز با این مشکل درگیر شدم و راه حلی نیافتم . اگر هرچه زودتر راهی پیشنهاد شود متشکر خواهم شد . من در sql server 2005 پشتیبان گرفته بودم

  5. #5

    نقل قول: فوری :بازگشت بانک حذف شده از طریق بک آپ

    مشکل من حل شد !
    من قبلا یک دیتابیس هم نام با قبلی می ساختم و می خواستم روی اون ریستور کنم .
    اما الان اون دیتابیس رو نساختم و هم نام با اون توی sql server م نداشتم.
    وقتی ریستور کردم کامل انجام شد !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •