نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: SplashScreen

  1. #1

    SplashScreen

    من یه فرم SplashScreen دارم که اول برنامه لود می شه:

    [STAThread]
    staticvoid Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(false);
    Application.Run(newFormSplashScreen());
    }

    می خوام بعد از نمایش اون و وقتی که فرم اصلی برنامه از داخل FormSplashScreen لود شد؛ فرم FormSplashScreen رو ببندم.

    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    نقل قول: SplashScreen

    شما چرا اینکار رو می کنین؟
    شما می تونید بجای اینکار وقتی فرم اصلیتون در حال لود شدن هستش Splash Screen رو نشون بدین یعنی در متد Loading از فورم SplashScreen رو Show کنید و وقتی فرم بصورت کامل نشان داده شد ( Shown ) اونو ببندین

  3. #3

    نقل قول: SplashScreen

    با تشکر
    اما من نیاز دارم فرم Splash اول لود بشه.

  4. #4

    نقل قول: SplashScreen

    از کد زیر در موقعی که کاره فرم Splash به اتمام رسید در خود فرم Splash کد زیر را به کار گیرید.
    this.dispose();
    اگر کل برنامتون با این کد بسته شد می تونید از کد زیر استفاده کنید :
    this.hide();

  5. #5

    نقل قول: SplashScreen

    خب حتما با
    this.dispose();
    برنامه بسته می شه.
    من می خوام این فرم رو ببندم نه اینکه Hidden ش کنم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pars.engineer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    187

    نقل قول: SplashScreen

    به نمونه برنامه ي ضميمه شده يك نگاه بياندازيد، احتمالا مشكل شما حل خواهد شد.
    چون معمولا همه براي Splash از اين روش استفاده مي كنند.
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •