نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمايش دو فرم با استفاده از Thread

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نمايش دو فرم با استفاده از Thread

    چطور مي تونم با استفاده از Thread ها دو تا فرم رو با هم نشون بدم.من هر كاري ميكنم چه با كنترل BackGroundWorker و چه با كنترل كردن مقدار InvokeRequired مربوط به فرمي كه ميخوام نمايش بدم ExeptionError ميده.

  2. #2

    نقل قول: نمايش دو فرم با استفاده از Thread

    اگر Exception در ارتباط با Cross Thread هست میتونید با این روش مسئله رو حل کنید البته کمی خطرناک است :
    یک خصوصیت static در کلاس Contolبه نام
    CheckForIllegalCrossThreadCalls هست که می تونید مقدارش رو false کنید و از Thread فعلی یک شیء رو در یک Thread دیگر تغییر بدهید. البته بعد از اتمام کار دوباره مقدارش رو true کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: نمايش دو فرم با استفاده از Thread

    بله تويه msdn هم به خطرناك بودن اين روش تاكيد شده بود!!!!
    من نميخوام خطا رو از بين ببرم مي خوام برنامم درست كار كنه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: نمايش دو فرم با استفاده از Thread

    فکر کنم تا این مطلب تو صفحه اول نباشه کسی بهش توجه نمیکنه من دو تا سوال پرسیدم هر دو تاش الان رو هواست پروژه منم رو هوا هست!!!
    لطفا کمک کنین.
    سوال دوم من:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=110427

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: نمايش دو فرم با استفاده از Thread

    سلام جواب اين سوال خيلي ساده بود و جوابشم اينه كه امكان اين كار اصلا وجود نداره چرا چون ماهيت فرمهاي ويندوز اين گونه نيست هميشه يك فرم به عنوان top انتخاب ميشه و شما با اون كار ميكنيد و هيچ دو فرمي ميتونه به طور هم زمان فعال باشه.
    حالا من سوالمو يه كم تغيير ميدهم اينكه چه طور خوده ويندوز فرمهاي مختلف رو مديريت ميكنه به طوري كه نيازي به بستن يك فرم براي رسيدن به فرم ديگر نيست؟
    فكر ميكنم خاصيت MDI اين فرمها يه چيزايي براي گفتن داشته باشه اگه ممكنه يه كم در مورد اين خاصيت فرم ها توضيح بديد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: نمايش دو فرم با استفاده از Thread

    لزومي نداره فرم رو ShowDialog كنيد. Show كافيه.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: نمايش دو فرم با استفاده از Thread

    سلام.انجام دادم ولي نشد كه نشد Cross-Thread Exeption ميده.گفتم كه براي جلوگيري از اين پيغام تويه msdn دو تا راه پيشنهاد كرده يا با استفاده از كنترل BackGroundWorker اين كارو انجام بديم يا با Invokerequired property ولي با وجود اين هم بازم همون پيغام رو ميده.
    ببين شايد اين مثال قضيه رو روشن تر كنه يه فرم ميخوام شبيه فرمي كه برنامه Nero موقع Add كردن داده ها ازش استفاده ميكنه.ويژگي اين فرم چيه؟ اينه كه همزمان كه فرم جاري برقراره ميتونيد تويه فرم زيري اطلاعات را تغيير بديم.

    سؤال بي پاسخ من: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=110427
    آخرین ویرایش به وسیله yasercomeng : شنبه 15 تیر 1387 در 00:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •