نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: از کار انداختن موس و کی بورد

  1. #1

    Thumbs down از کار انداختن موس و کی بورد

    با سلام.
    کسی میدونه که چطوری میشه موس و کیبورد را در C#‎ غیر فعال کرد؟
    نحوه ی فعال کردن چطوری است؟
    ***ویرایش شده توسط مدیر بخش - علیرضا مداح***
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : چهارشنبه 12 تیر 1387 در 07:18 صبح دلیل: لطفا" در هر تاپیک تنها یک سوال مطرح نمایید ،/

  2. #2

    نقل قول: از کار انداختن موس و کی بورد

    سلام
    توسط توابع API براحتی این جور کارها رو میتونی انجام بدی

    [DllImport("USER32.dll")]
    privatestaticexternint BlockInput(int fBlockIt);

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: از کار انداختن موس و کی بورد

    نقل قول نوشته شده توسط rostamkhani مشاهده تاپیک
    سلام
    توسط توابع API براحتی این جور کارها رو میتونی انجام بدی

    [DllImport("USER32.dll")]
    privatestaticexternint BlockInput(int fBlockIt);

    دوست عزیز خیلی ممنون.
    ولی با این api اگر ctrl+alt+del را فشار دهم هم کی بورد و هم موس باز می شوند؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: از کار انداختن موس و کی بورد

    بله. اگر ctrl+alt+del را فشار دهید هم کی بورد و هم موس باز می شوند.

  5. #5

    Thumbs down نقل قول: از کار انداختن موس و کی بورد

    برای از کار انداختن این سه کلید چه کار کنم؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    شیراز-اصفهان-یاسوج
    سن
    32
    پست
    78

    نقل قول: از کار انداختن موس و کی بورد

    دوستان در بالا درست میگن با زدن ctrl+alt+del غیر فعال میشه
    منم دنبال جوابم
    باید یه کاری کنی که سخت افزار کیبورد disable بشه و هروقت خواستی enable بشه ولی چطوری اینم سوالیه که واسه خودم بی جواب مونده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •