نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد Net. برای بدست آوردن وضعیت آنلان یا آفلاین یاهو مسنجر

  1. #1

    کد Net. برای بدست آوردن وضعیت آنلان یا آفلاین یاهو مسنجر

    با سلام

    میخواستم بدونم چطوری میشه وضعیت آنلاین یا آفلاین یه ID رو چک کنم ( تو یاهو مسنجر ) و بسته به آفلاین یا آنلاین بودنش یه عکس نمایش بدم .

    یه چیزی شبیه به ParsTools ...ممنون میشم اساتید محترم راهنماییم کنن .

    ( منظورم کد HTML معروف یاهو نیست ... )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221

    نقل قول: کد Net. برای بدست آوردن وضعیت آنلان یا آفلاین یاهو مسنجر

    اون که فقط یک کد جاوا اسکریپت خالیه که id شما رو به عنوان یک پارامتر میگیره و مطمئنا اون رو به یک تابع جاوا میده و پس از دریافت پاسخ از یاهو به شما یک تصویر نشون میده، چیز پیچیده ای نداره
    <!-- Begin ParsTools.com ‍Yahoo Status --><script language="javascript" src="http://www.parstools.net/yahoo_status/?id=آي دي ياهو&type=9"></script><!-- End ParsTools.com Yahoo Status -->

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: کد Net. برای بدست آوردن وضعیت آنلان یا آفلاین یاهو مسنجر

    دوست عزيز اين كد اگه ID طرف invisible باشه طرف را offline نشون ميده .

    منظور دوست عزيز كدي مربوط به سايت هاي مثل : http://invisible.ir هست .

  4. #4

    نقل قول: کد Net. برای بدست آوردن وضعیت آنلان یا آفلاین یاهو مسنجر

    با سلام
    از اینک به سئوالم رسیدگی کردین خیلی ممنونم .

    بله ، 100% با یه کد به Server یاهو وصل میشه و آنلاین یا آفلاین بودن کاربر رو چک میکنه .

    من هم میخوام بدونم چطوری این درخواست رو ارسال و نتیجه رو دریافت میکنه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •