نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: باز کردن درب cd-rom ?

  1. #1

    Wink باز کردن درب cd-rom ?

    برای باز شدن درب سی دی رام از چه کدی باید استفاده کنم(لطفا کد را دقیق بنویسید)

  2. #2

    نقل قول: باز کردن درب cd-rom ?

    توی VB6 اینجوریه:
    درقسمت جنرال فرم بنویس
    Private Declare Function mciSendString Lib "winmm.dll" Alias "mciSendStringA" (ByVal lpstrCommand As String, ByVal lpstrReturnString As String, ByVal uReturnLength As Long, ByVal hwndCallback As Long) As Long
    Sub OpenCDDoor()
    mciSendString "Set CDAudio Door Open Wait", 0&, 0&, 0&
    End Sub

    و بعد هم روی یه دکمه:
    Sub OpenCDDoor()
    mciSendString "Set CDAudio Door Open Wait", 0&, 0&, 0&
    End Sub
    Sub CloseCDDoor()
    mciSendString "Set CDAudio Door Closed Wait", 0&, 0&, 0&
    End Sub

  3. #3

    Exclamation نقل قول: باز کردن درب cd-rom ?

    من برای ویژوال بیسیک 2005 می خوام(ممنون)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: باز کردن درب cd-rom ?

    برای انجام این کار در VB.Net 2005 هم باید از API ذکر شده در بالا استفاده کنی.
    فقط برای اینکه در برنامه ات RunTime Error نداشته باشی تابع رو به صورت
    mciSendString "Set CDAudio Door Closed Wait Open", 0, 0, 0
    فراخوانی کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •