نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بهترین راه طراحی GUI یک سایت چیست؟

  1. #1

    بهترین راه طراحی GUI یک سایت چیست؟

    سلام
    قبل از هر چیز باید بگم جستجو کردم ولی متاسفانه نتیجه دلخواه رو نگرفتم.
    راستش من گیج شدم
    سه راه برای طراحی وب سایت بلدم:
    table
    tableless
    frame
    من قبلا با table کلی حال میکردم و بعد کسی گفت tableless یک متد جدیده اون رو هم فرا گرفتم ولی یه مشکل بزرگ داره:
    من نتونستم Auto resize کنم تگ های div رو!
    و خوب این یعنی تو رزولیشن های مختلف سایتم تغییر اندازه نمیده که خیلی بده برا همین هنوز هم table رو ترجیح میدم!
    ولی تو مسابقاتی دارم شرکت میکنم که tabeless میخان!ایا راهی برا Auto resize تو div هست؟
    و به نظر شما کدوم یک از سه روش بالا بهترینه وچرا؟

  2. #2

    نقل قول: بهترین راه طراحی GUI یک سایت چیست؟

    شرمنده حد اقل کسی نمیدونه چه طوری تو tabelless کاری کنیم که به طور اتوماتیک با تغییر رزولیشن اندازه table ها هم تغییر کنه!؟ کاری که تو table با درصد انجام میدادیم؟

  3. #3

    نقل قول: بهترین راه طراحی GUI یک سایت چیست؟

    سلام،
    من تاحالا tabeless کار نکردم، ولی وقتی بخوام یک div رو resize کنم از یه همچین چیزی استفاده میکنم :

    <script>

    yourPercent = 50;
    function autoResize() {
    var bodyWidth = document.body.offsetWidth;
    document.getElementById( 'div_id' ).style.width = ( bodyWidth / 100 ) * yourPercent + 'px';
    }

    window.onload = function() {
    autoResize();
    window.onresize = autoResize;
    }

    </script>

    امیدوام به دردتون بخوره.

  4. #4

    نقل قول: بهترین راه طراحی GUI یک سایت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط pesarkhobeee مشاهده تاپیک
    سلام
    قبل از هر چیز باید بگم جستجو کردم ولی متاسفانه نتیجه دلخواه رو نگرفتم.
    راستش من گیج شدم
    سه راه برای طراحی وب سایت بلدم:
    table
    tableless
    frame
    من قبلا با table کلی حال میکردم و بعد کسی گفت tableless یک متد جدیده اون رو هم فرا گرفتم ولی یه مشکل بزرگ داره: من نتونستم Auto resize کنم تگ های div رو! و خوب این یعنی تو رزولیشن های مختلف سایتم تغییر اندازه نمیده که خیلی بده برا همین هنوز هم table رو ترجیح میدم! ولی تو مسابقاتی دارم شرکت میکنم که tabeless میخان!ایا راهی برا Auto resize تو div هست؟ و به نظر شما کدوم یک از سه روش بالا بهترینه وچرا؟

    سلام.
    تا مادامیکه صفحاتی که طراحی میکنید در Browser های متفاوت یکسان دیده بشن، استفاده از div یا table اهمیتی نداره. برای تغییر Size یه div با اندازه صفحه هم، خوب چرا اینکارو نمیکنید؟

    <div style="width:100%">Whatever</div>

    در واقع جای اینکه واحد width رو به Pixel، Point یا غیره تعیین کنید، بصورت درصدی مشخص کنید. اینطوری با Resize صفحه، div شما هم resize میشه. در نهایت در مورد Frame ها، من خودم فریمها رو نمیپسندم و ترجیح میدم (واقعا) به ندرت از اونا استفاده کنم.

  5. #5

    نقل قول: بهترین راه طراحی GUI یک سایت چیست؟

    از هر دو دوست عزیز ممنونم ولی در them های پیشرفته ای که با tabelless با استفاده از گزینه
    modify -> convert -> tabels to ap divs
    میسازم گزاشتن درصد موجب خراب شدن همه چیز میشه!
    علت استفاده از این روش هم بر میگرده به دقت زیاد ی که در موقه طراحی them با اجزای زیاد ، tabel به من میده!
    و در کل متاسفانه تا الان نتونستم به چیزی که میخام برسم و فکر کنم اگه از div با auto resize بخام استفاده کنم باید them دارای اجزای کمتری باشه که این یکم با سلیقه photoshopy من جور نیس!!!

  6. #6

    نقل قول: بهترین راه طراحی GUI یک سایت چیست؟

    اتفاقا بر عکس بنده فکر می کنم سلیقه فتوشاپی شما بیستر با Div کامل می شه تا Table
    استفاده از background استایل و خواص مختلفش مشکل شما رو کاملا می تونه حل کنه

    هیچ کاری نیست که Table ها بتونن انجام بدن ولی Div هانتونن

    در کل بنده به شما توصیه می کنم بخصوص در طراحی Theme ها حتما از تکنیک tableless استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •