نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پایگاه داده

  1. #1

    پایگاه داده

    با عرض سلام
    در صورتی که یک برنامه ی ساده بخواهیم با C#‎ بنویسم از چه پایگاه داده ای به غیر از access و sql server استفاده کنیم


  2. #2

    نقل قول: پایگاه داده

    خوب دوست عزیزم شما چه پایگاه داده ی ساده دیگه ای میشناسین ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    من که ساده تر از Access سراغ ندارم . طفلکی رو یه بچه چند ماهه هم با چند ساعت آموزش یاد میگیره باهاش کار کنه . و برنامه ساده سی شارپ هم با اون خیلی راحته ، راحت هم کار می کنه .
    من که همون Access رو پیشنهاد می کنم .
    موفق باشید .


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: پایگاه داده

    گرچه نه فقط فرموده جناب iranmsb رو رد نمي كنم بلكه باهاش موافقم، با اين وجود فكر مي كنم Sql Express Edition هم گزينه بدي نباشه. چرا كه هم سبك و سادست هم تو دل NET. هست (يعني نياز به Installation مجزا نداره) و از اون مهمتر فايل db نياز نداره جايه خاصي register بشه. همين كه تو folder برنامه paste بشه براي استفاده كافيه. البته بخاطر همين سادگيهاش يه سري محدوديتهايي هم داره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: پایگاه داده

    کاملا بستگی به نیازهای شما داره، میتونی از Xml هم استفاده کنی، یا میتونی از Oracle استفاده کنی.

  5. #5

    نقل قول: پایگاه داده

    میتونی از Xml هم استفاده کنی، یا میتونی از Oracle استفاده کنی
    گفته بود یه بانک ساده برای یه برنامه ساده !!!!!


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: پایگاه داده

    گفته بود یه بانک ساده برای یه برنامه ساده !!!!!
    گفتم که بستگی به نیازشون داره، حتی میتونه از دیتابیس استفاده نکنه، از همون XML استفاده کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •