نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل ذخيره و بازيابي datetime در ديتابيس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    مشکل ذخيره و بازيابي datetime در ديتابيس

    سلام
    من تو دیتا بیسم فیلدی دارم به نام تاریخ که از نوع smalldatetime هست
    اما من هرجور بهش تاریخ میدم تو دیتا بیس ساعت 12:00:00 همی ذخیره میشه چکار کنم که فقط تاریخ ذخیره بشه
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: مشکل با datetime

    باید تاریخ مورد نظر رو فرمت بندی کنی :


    DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd")

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ebtekar
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    گیلان-رشت
    پست
    82

    نقل قول: مشکل با datetime

    نقل قول نوشته شده توسط Yama12 مشاهده تاپیک
    سلام
    من تو دیتا بیسم فیلدی دارم به نام تاریخ که از نوع smalldatetime هست
    اما من هرجور بهش تاریخ میدم تو دیتا بیس ساعت 12:00:00 همی ذخیره میشه چکار کنم که فقط تاریخ ذخیره بشه
    مرسی
    چه دلیلی داره که شما برای ذخیره کردن تاریخ یا زمان از این فیلد استفاده می کنید با این کارتون جز درگیری با رشته های پیچیده برای جستجو کاری نکردید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: مشکل با datetime

    راه بهتری دارید ارائه بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: مشکل با datetime

    نقل قول نوشته شده توسط ebtekar مشاهده تاپیک
    چه دلیلی داره که شما برای ذخیره کردن تاریخ یا زمان از این فیلد استفاده می کنید با این کارتون جز درگیری با رشته های پیچیده برای جستجو کاری نکردید

    همچین زیادم پیچیده نیست .


    فقط یک Select ساده :


    SELECT * FROM TableName WHERE FiledName = '1999/01/01'
    or

    SELECT * FROM TableName WHERE FiledName BETWEEN '1999/01/01' AND '2007/01/01'

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    نقل قول: مشکل با datetime

    نقل قول نوشته شده توسط bachebahal_1363 مشاهده تاپیک
    باید تاریخ مورد نظر رو فرمت بندی کنی :


    DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd")
    سلام
    مرسی از کمکت من همین کار رو میکنم
    من به فرمت درست میفرستم اما خود sql بهش 12:00:00 رو اضافه میکنه!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: مشکل ذخيره و بازيابي datetime در ديتابيس

    چرا از نوع char استفاده نمیکنید ؟
    char(10)

    هم فضای کمی میگیره، هم مقایسه پذیر هست و هم یک رشته ی ساده ی 10 کاراکتری.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: مشکل با datetime

    نقل قول نوشته شده توسط Yama12 مشاهده تاپیک
    سلام
    مرسی از کمکت من همین کار رو میکنم
    من به فرمت درست میفرستم اما خود sql بهش 12:00:00 رو اضافه میکنه!!
    خوب می تونی اجازه بدی به همون روشی که خود SQL ذخیره می کنه بزاری ذخیره کنه و زمان Select کردن مقدار دلخواه خودت رو جدا کن و ازش استفاده کن .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jeus
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    لباسام
    پست
    317

    نقل قول: مشکل ذخيره و بازيابي datetime در ديتابيس

    من این مطلب را میزارم تا دوست عزیزم hdv212 تنها نباشه
    یکی از مناسب ترین راهها همونجور که دوستم گفت استفاده از char است خیلی راحته امتحان کن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: مشکل ذخيره و بازيابي datetime در ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط Yama12 مشاهده تاپیک
    سلام
    من تو دیتا بیسم فیلدی دارم به نام تاریخ که از نوع smalldatetime هست
    اما من هرجور بهش تاریخ میدم تو دیتا بیس ساعت 12:00:00 همی ذخیره میشه چکار کنم که فقط تاریخ ذخیره بشه
    مرسی
    خوب اینکه خیلی طبیعی هست! datetime همون جوری که از اسمش معلومه برای برای نگهداری تاریخ و زمان هست ، شاید فکر کردید اگر از smalldatetime استفاده کنید مشکلتون حل خواهد شد ولی این نوع فقط بازه زمانی کمتری دارد و با datetime هیچ فرقی نمی کنه.
    بودن ساعت چه اشکالی برای برنامه های شما ایجاد می کند؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •