نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

  1. #1

    در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    سلام
    من کامپایلر Cev-C++‎ 4.9.9.2 رو نصب کردم اما متاسفانه مثل اینکه هدر فایل ها رو پیدا نمی کنه چرا که تمام توابع در برنامه رو نمی تونه بشناسه.
    آخرین ویرایش به وسیله soroush68 : سه شنبه 25 تیر 1387 در 18:45 عصر

  2. #2

    نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    یعنی چی تمام توابع را نمی شناسه یعنی خطا میده یا تو قسمت کامل کردن کد برات نمیاره ؟!

  3. #3

    نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    یعنی تمام توابعی که در هدر فایل ها تعریف شده اند بصورت undefined ایراد گرفته می شوند

  4. #4

    نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    حتما نام کتابخانه ها را اشتباه می نویسید، یک نمونه کد کوچک اگر قرار دهید تست می کنیم.

  5. #5

    Cool نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    مثلا با این کد پیغام های خطای زیر رو نشون میده. اشتباهم کجاست؟

    #include <iostream>
    #include <conio>
    void main()
    {
    clrscr();
    cout<<"Hello, world!";
    getch();
    }
    Compiler: Default compiler
    Executing g++.exe...
    g++.exe "C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.cpp" -o "C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.exe" -I"C:\Dev-Cpp\lib\gcc\mingw32\3.4.2\include" -I"C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward" -I"C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\mingw32" -I"C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2" -I"C:\Dev-Cpp\include" -L"C:\Dev-Cpp\lib"
    C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.cpp:2:17: conio: No such file or directory
    C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.cpp:4: error: `main' must return `int'
    C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.cpp: In function `int main(...)':
    C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.cpp:5: error: `clrscr' undeclared (first use this function)
    C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.cpp:5: error: (Each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in.)
    C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.cpp:6: error: `cout' undeclared (first use this function)
    C:\Dev-Cpp\include\C++‎\3.4.2\backward\Untitled1.cpp:7: error: `getch' undeclared (first use this function)

    Execution terminated

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Cold.82
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    204

    نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    این کد رو امتحان کنید

    #include <iostream>
    #include<conio.h>

    using namespace std;

    int main()
    {

    cout<<"Hello, world!";
    getch();
    return 0;
    }
    در مورد متد clrscr این متد یک متد استاندارد نیست و توسط بعضی از کامپایلرها پشتیبانی می شود .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار man4toman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    BetWEEn HeAVen & HeLL
    پست
    178

    نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    توی C++‎ من برای استفاده از cout قبلش از std استفاده میکنم.
    اگه از اول از
    using namespace std;
    استفاده کنی میتونی بدون std کدبنویسی.
    به کد پست قبلی توجه کنید.

  8. #8

    نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    بله این کد رو باید کمی تغییر داد, به کدی کهcold.82 نوشته و البته به جای clrscr(); باید نوشته شود system("cls");

  9. #9

    نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    DevC++‎ هدر فایلی به اسم conio.h دارد ولی همه توابع موجود در کامپایلر های دیگر مثل توربو سی پلاس پلاس رو ندارد. پس توابع زیر در اون تعریف شده نیست.
    clrscr
    textcolor
    textbackground
    clreol
    move text
    ...
    البته همونطور که خودتان گفتید بوسیله دستور زیر میشود صفحه را پاک کرد.
    system("cls");

  10. #10

    نقل قول: در مورد کامپایلر Dev-C++‎

    فایل conio.c را به پروژه add کن وتابغ clrscr() را استفاده کن

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •