نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: توابع کار با رشته

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار bargesabz
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    فضای سبز
    پست
    42

    توابع کار با رشته

    با سلام به همه ی دوستان
    من می خواستم بدونم آیا در #C در بخش کار با رشته ها چقدر قوی است؟
    مثلا من می تونم بگم که در فلان رشته ورودی تمام کلمات(فاصله خالی،تب،کاراکتر شروع خط جدید جدا کننده آنها است ) را بر گرداند
    من برای نوشتن یک کامپایلر اینو می خوام (فاز تحلیل لغوی)

    ممنون می شم اگه یه مقاله آموزشی در مورد کار کردن با رشته ها(در سطح پیشرفته) به زبان فارسی به من معرفی کنید

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: توابع کار با رشته

    این مقاله رو بخونید اگه باز هم سوال داشتید می تونید بپرسید تا دوستان بهتون کمک کنن....
    منابع مقاله داخل خود مقاله موجود می باشد...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار bargesabz
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    فضای سبز
    پست
    42

    نقل قول: توابع کار با رشته

    با سلام دوباره
    جناب sajjadlove من فایل شما رو باید به چه برنامه ای باز کنم ؟
    با php designer و internet explorer باز کردم واسه هر خط نوشته فونش چیه و اندازش و....
    یه کمی خوندنش مشکله.
    لطفا منو راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله bargesabz : جمعه 21 تیر 1387 در 13:33 عصر

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: توابع کار با رشته

    دوست عزیز این pdf هست که باید با Adobe Acrobat Reader باز کنید.فونتش رو هم ضمیمه کردم.....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار bargesabz
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    فضای سبز
    پست
    42

    نقل قول: توابع کار با رشته

    دوباره سلامدوست عزیز این فایلها روی سیتم من دارای پسوندphpهستند(نه pdf) و وقتی که با Adobe Acrobat Reader (ورژن 8 ) باز می کنم میگه نمی تونه فایل رو باز کنه چون یا نمی تونه ساپورتش کنه یا فایل ضربه خورده(به طور مثال اگر این فایل ضمیمه ایمیل بوده به طور درست دیکد نشده) به همین دلیل 5 بار این فایل رو گرفتم اما همشون این مشکل رو دارند

  7. #7
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: توابع کار با رشته

    سلام دوست عزیز....
    من خودم این فایل رو دانلود کردم مشکلی نداشت.نمی دونم مشکل شما از کجاست.خوب پسوندش رو عوض کنید ببینید چی میشه.error ی هم که میده فکر کنم واسه خاطر همون font ش هست.در ضمن شما گفتید این ....فایل ها.... یه فایل که بیشتر نیست !......
    نمی دونم دوستان دیگه هم که این فایل رو گرفتن همین مشکل رو دارن یا نه؟؟؟؟؟؟
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار bargesabz
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    فضای سبز
    پست
    42

    نقل قول: توابع کار با رشته

    دوباره سلام
    مشکل من با اون فایل حل نشد و اگه میگم فایلها یعنی اینکه من این فایل رو چند بار با نامهای مختلف گرفتم اما همونه که همونه، من هم بی خیالش شدم

    بیخیال قسمت اول سوال شدم و پاکش کردم


    یه سوال دیگه

    اگه tab رو با 't\' و خط جدید رو با'n'\ نشون میدن فاصله خالی رو با چی نشون می دن
    یعنی من چطور بنویسم
    if(test[i]=='\t'||*)

    به جای ستاره می خوام فاصله خالی رو نشون بدم اما هر چیزی رو می نویسم از جمله

    " " یا ' ' پیغام خطا میده
    من چی بنویسم؟
    آخرین ویرایش به وسیله bargesabz : پنج شنبه 03 مرداد 1387 در 22:54 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: توابع کار با رشته

    لطفا متن رو اصلاح کنید.

  10. #10
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: توابع کار با رشته

    دوست عزیز اصلا سوالتون مفهوم نیست.ولی اگه منظورتون تبدیل یک رشته به ارایه ای از رشته است که با کاراکتر خاصی اونها از هم جدا میشن می تونی از split استفاده کنی...

    string s = "int aval =431";
    char[] c = { ' ', '\t' };
    string[] array = s.Split(c,StringSplitOptions.None);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  11. #11
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: توابع کار با رشته

    سلام.علت قاطی کردنتون رو نمی دونم ولی متد Split رو براتون توضیح میدم.این متد یعنی از هم جدا کردن و برای تبدیل یک رشته به ارایه ای رشته به کار میره.طرز کار اون به این صورت هست که کاراکتری رو می گیره و شروع به پیمایش رشته می کنه و تا وقتی به اون کاراکتر نرسیده همه کاراکترهای رشته رو داخل خونه جاری ارایه میریزه و به محض رسیدن به اون کاراکتر اندیس ارایه رو پلاس میکنه و خونه بعدی ارایه شروع میشه به پر شدن.حالا این جدا کننده(Separator) میتونه یک کاراکتر باشه یا مجموعه ای کاراکترها.
    یه مثال:

    string s = "my name is sajjad";
    string[] array = s.Split(' ');

    در این مثال ارایه array شامل رشته هایی از متغیر s است که با space ازهم جدا شدن.یعنی:

    array[0] = "my";
    array[1] = "name";
    .
    .

    همون طور که مشاهده کردید ارایه ما به این صورت به وجود اومد.حالا برای اینکه از بیش از یک کاراکتر استفاده کنید باید ارایه ای از کاراکترهای جداکننده رو تعریف کنید.به این صورت:

    string s = "my name is sajjad.i am 21 old years";
    char[] separator = {' ','\t','.'};
    string[] array = s.Split(separator,StringSplitOption.None);

    در اینجا هم مثل حالت قبل جداکننده ها شما space ,tab ,dot هستن و ارایه ما به همون شکل قبل تولید میشه....
    کدهای بالا مثل کدهای زیر هستند که مشاهده می کنید که میتونید به صورت بهینه (به همون شکل بالا)کارهای این چنینی رو انجام بدید...

    int i = 0;
    for (int j = 0; j < s.Length; j++)
    {
    if (s[j] == ' ' || s[j] == '\t' || s[j] == '.')
    {
    i++;
    continue;
    }
    else
    array[i] += s[j].ToString();
    }
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •