نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: برنامه نويسي گرافيكي

  1. #1

    Question برنامه نويسي گرافيكي

    اين كد اشكالش چيه كه اجرا نميشه؟!

    private void Form1_Paint(object sender, PaintEventArgs e)
    {
    Graphics g = e.Graphics;
    Pen m = new Pen(Color.Black, 3);
    Rectangle k1 = new Rectangle(5, 5, 110, 90);
    ArrayList arr = new ArrayList();
    arr.Add(k1);
    Rectangle[a]=(Rectangle[])arr.ToArray(arr[0].GetType());
    g.DrawRectangles(Pens.Black,a);


    }
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : پنج شنبه 20 تیر 1387 در 17:04 عصر دلیل: لطفا" کد را داخل تگ [code] قرار دهید،/

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411

    نقل قول: برنامه نويسي گرافيكي

    با این کد می خواهید چه کار بکنید.

  3. #3

    نقل قول: برنامه نويسي گرافيكي

    ميخوام يه مستطيل بكشم و خونه بنديش كنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: برنامه نويسي گرافيكي

    آیا خطا میده ؟ متن خطا ؟
    Rectangle[a]=(Rectangle[])arr.ToArray(arr[0].GetType());
    فکر کنم اشکال کار شما اینجا باشه، پس نام آبجکت کجاست ؟

  5. #5

    نقل قول: برنامه نويسي گرافيكي

    نه.خطا هم نميده.در واقع هيچ كاري نميكنه!نام ابجكت؟ دقيقا چي بايد بهش اضافه كنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    نقل قول: برنامه نويسي گرافيكي

    سلام
    پيشنهاد ميكنم از متد AddRectangles استفاده كنيد. كد زير را ببينيد:

    ///<summary>
    /// GraphicsPath.AddRectangles Method (Rectangle[])
    ///
    /// The following code example is designed for use with Windows Forms,
    /// and it requires PaintEventArgse, an OnPaint event object. The code
    /// performs the following actions:
    /// o Creates a path.
    /// o Creates an array of rectangles and adds the rectangles to the path.
    /// o Draws the path to the screen.
    ///</summary>
    ///<param name="e"></paramAddRectangles Method>
    privatevoid AddRectanglesExample(PaintEventArgs e)
    {
    // Adds a pattern of rectangles to a GraphicsPath object.
    GraphicsPath myPath = newGraphicsPath();
    Rectangle[] pathRects =
    {
    newRectangle(20,20,100,200),
    newRectangle(40,40,120,220),
    newRectangle(60,60,240,140)
    };
    myPath.AddRectangles(pathRects);
    // Draw the path to the screen.
    Pen myPen = newPen(Color.Black, 2);
    e.Graphics.DrawPath(myPen, myPath);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •