نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با Button و TextBox

  1. #1

    Question مشکل با Button و TextBox

    شرمنده که واسه موضوع به اين سادگی توپيک باز ميکنم،مبتديم ديگه
    من توی فرمی که ايجاد کردم 1
    bottun و 1textbox گذاشتم،ميخوام وقتی که رويه دکمه کليک ميشه و چيزی داخله textbox نيست 1 پيغام بدم که لطفاً فرم را پر کنيد اما تا ميام برنامه رو run ميکنم و بدونه پرکردن textbox دکمه رو ميزنم يه بنجريه error باز ميشه
    کمک کنين خواهشا فوری
    هم اکنون نيازمند ياری سبزتن هستم
    ممنون



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: کمک مبتدی اما فوری

    دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما
    لطفا متن خطا رو اینجا بذار

  3. #3

    نقل قول: مشکل با Button و TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_kh311 مشاهده تاپیک
    شرمنده که واسه موضوع به اين سادگی توپيک باز ميکنم،مبتديم ديگه

    من توی فرمی که ايجاد کردم 1 bottun و 1textbox گذاشتم،ميخوام وقتی که رويه دکمه کليک ميشه و چيزی داخله textbox نيست 1 پيغام بدم که لطفاً فرم را پر کنيد اما تا ميام برنامه رو run ميکنم و بدونه پرکردن textbox دکمه رو ميزنم يه بنجريه error باز ميشه
    کمک کنين خواهشا فوری
    هم اکنون نيازمند ياری سبزتن هستم
    ممنون

    اين متن اون خطا
    formatexception was unhandled
    Input string was not in a correct format.

    1 سؤال ديگه هم پيش اومد
    من يه کد نوشتم که ميخوام يه
    messagebox به اين صورت باز کنه

    Your ID is : xxxxx

    کدی که نوشتم اينه
    MessageBox.Show("Your ID is: ", MyDetails.ID.ToString());
    اما با اين کد برنامه متغيری رو که ميخوام جلوی "
    Your ID is : "چاپ کنه ميبره تو caption ميگذاره،يعنی title ميشه که من نميخوام اينجوری بشه



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hozouri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران - جنت آباد
    پست
    755

    نقل قول: مشکل با Button و TextBox

    دوست عزیز لطفاً کدی رو که نوشتید رو در تاپیک قرار دهید.

    و در مسیج باکس بعد از Your ID is باید + باشه نه ,

    و برای تکست باکس هم میتونی به چند روش زیر عمل کنی.

    if(textbox1.text == "") //Prompt

    یا

    if(textbox1.text == null) //Prompt

    یا

    if(textbox1.text.Lenght == 0) //Prompt

    که در قسمت Prompt دستورات رو بنویسید

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: مشکل با Button و TextBox

    در مورد خطایی که میده اینه که مثلا شما متغیری از نوع int تعریف کردید و محتویات textBox رو بهش نسبت میدید.درحالیکه در textBox چیزی غیراز عدد تایپ می کنید.(ّFormatException)
    در مورد سوال دوم به این صورت باید بنویسید

    MessageBox.Show("your ID is:"+MyDetails.ID.ToString);
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •