نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار با دیتاتیبل ونشون ندادن بعضی از ستوناش تو دیتا گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113

    کار با دیتاتیبل ونشون ندادن بعضی از ستوناش تو دیتا گرید ویو

    سلام .دوستان من یه table دارم .میخوام وقتی تو دیتا گرید ویو نشونش میدم .بعضی ستوناش رو نشون ندم .برای دیتا گرید ویو در حالت معمولی که به پایگاه وصله edit culomnes میزنیم ولی اینجا قراره دیتا با برنانه لود بشه .چی کار کنیم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: کار با دیتاتیبل ونشون ندادن بعضی از ستوناش تو دیتا گرید ویو

    اول خاصيت زير رو True كن بعد هر ستوني كه مي خواي رو با دستور بعدي پاك كن:
    YourDataGridView.AutoGenerateColumns=True;


    YourDataGridView.Columns.Remove(string ColumnName);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammady2
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    154

    نقل قول: کار با دیتاتیبل ونشون ندادن بعضی از ستوناش تو دیتا گرید ویو

    نمیخوام پاک بشه .باشه ولی دیده نشه visible=false

  4. #4

    نقل قول: کار با دیتاتیبل ونشون ندادن بعضی از ستوناش تو دیتا گرید ویو

    سلام دوست عزیز ،
    در اینصورت پروپرتی Visible مربوط شیء DataGridViewColumn را میبایست بر روی False قرار دهید :

    datagridView.Columns["fieldName"].Visible = false;

    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    4

    نقل قول: کار با دیتاتیبل ونشون ندادن بعضی از ستوناش تو دیتا گرید ویو

    نمیشه برادر! اسم ستون رو نباید وارد کنی شماره ستون رو باید وارد کنی که از اونم ایراد می گیره
    اصن یه وضیه....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کار با دیتاتیبل ونشون ندادن بعضی از ستوناش تو دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط st6870 مشاهده تاپیک
    نمیشه برادر! اسم ستون رو نباید وارد کنی شماره ستون رو باید وارد کنی که از اونم ایراد می گیره
    اصن یه وضیه....
    ممکنه کدهای مربوط به فراخوانی فیلدهای دیتابیس( پر کردن دیتا گرید ) رو بگذارین ببینیم چطوریاست ؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •