نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مسیر دایرکتوری ویندوز

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار MBeigy
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    79

    مسیر دایرکتوری ویندوز

    سلام خدمت دوستان گرامی
    می‌خواستم بدونم چطور میشه مسیر دایرکتوری که فایلهای ویندوز در حال اجرا، در اون قرار داره رو پیدا کنم. در واقع میخوام به مسیر پوشه System32 دسترسی پیدا کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801

    Private Declare Function GetSystemDirectory Lib "kernel32" Alias "GetSystemDirectoryA" (ByVal lpBuffer As String, ByVal nSize As Long) As Long

    Function GetSystemFolder() As String
    Dim sBuffer As String
    sBuffer = String(255, 0)
    GetSystemDirectory sBuffer, 255
    GetSystemFolder = StripNull(sBuffer)
    End Function

    Function StripNull(ByVal strString As String) As String
    Dim intZeroPos As Integer

    intZeroPos = InStr(strString, Chr(0))
    If intZeroPos > 0 Then
    StripNull = Left(strString, intZeroPos - 1)
    Else
    StripNull = strString
    End If
    End Function

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار MBeigy
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    79
    سلام عباس جان
    اینجاست که باید گفت: بابا تو دیگه کی هستی. :P
    دستت درد نکنه.

  4. #4
    آدرس دایرکتوری ویندوز برابر است با %windir% یا %systemroot%

  5. #5
    اینم api:
    GetExpandedName
    روی Kernel32

  6. #6
    از تابع Environ استفاده کن
    من سورسو گذاشته بودم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=62744
    با کمی دست کاری میتونی اون مسیر مورد نظرتو پیدا کنی
    اگه نتونستی بگو تا سورسه اختصاصیشو بذارم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    دوست عزیز به کرات جواب داده شده نمیدانم چرا بعضی از دوستان ( البته از جمله خودم ) قبل از پرسش جستجو نمیکنیم .

  8. #8
    تابع API به نام
    GetWindowsDirectory این کارو انجام میده

  9. #9

    عذرخواهی

    نقل قول نوشته شده توسط bashiry مشاهده تاپیک
    تابع API به نام
    GetWindowsDirectory این کارو انجام میده
    حق با دوستمونه
    من یک لحظه اشتباها اشتباه کردم
    تابع GetExpandedName نام اصلی فایلهایی که بوسیله compress.exe فشرده شده اند را به ما میدهد
    برای یافتن مسیر ویندوز باید از تابع GetWindowsDirectory استفاده شود

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    دوستان عزیز، فقط میخواستم بگم تو VB8 یک تابع وجود دارد که تمام دایرکتوری های مهم را میدهد. (اغفال شید بیایید با VB8 کار کنید)

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط __H2__ مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان عزیز، فقط میخواستم بگم تو VB8 یک تابع وجود دارد که تمام دایرکتوری های مهم را میدهد. (اغفال شید بیایید با VB8 کار کنید)
    باز هم میگم که با دات نت نمیتونیم کار کنیم چون ado.net رو بلد نیستیم و خیلی هم مشکله
    تمام برنامه های من هم دیتا بیسیه

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    s_saeed_m@yahoo.com
    پست
    7
    دوستان کمک کنید
    برنامه ای که نوشته میشه اگر از جاهای مختلفی اجرا بشه چطوری میشه فهمید که آدرسش کجاست
    یه چیزی می خوام مثله %systemroot%

  13. #13
    از این استفاده کن برای اینکه ببینی برنامه داره از کجا اجرا میشه
    App.path

  14. #14
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226
    سلام
    مثلاً اگه بخوای برنامت چک کنه اگه توی system32 نبود یک پیغام بده / کدش به صورت زیر می شه :

    Private Declare Function GetWindowsDirectory Lib "kernel32" Alias "GetWindowsDirectoryA" (ByVal lpBuffer As String, ByVal nSize As Long) As Long

    Dim Winpath , StrBuffer, sys32 As String
    StrBuffer = String(255, Chr$(0))
    Winpath = Left$(StrBuffer, GetWindowsDirectory(StrBuffer, Len(StrBuffer)))

    sys32=Winpath & "\system32"
    if app.path <> sys32 then
    msgbox "you must restart your pc"

    کد های بالا توی VB کپی بشن فکر کنم درست نشون داده بشن !

  15. #15
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط mehran8 مشاهده تاپیک
    سلام
    مثلاً اگه بخوای برنامت چک کنه اگه توی system32 نبود یک پیغام بده / کدش به صورت زیر می شه :

    Private Declare Function GetWindowsDirectory Lib "kernel32" Alias "GetWindowsDirectoryA" (ByVal lpBuffer As String, ByVal nSize As Long) As Long

    Dim Winpath , StrBuffer, sys32 As String
    StrBuffer = String(255, Chr$(0))
    Winpath = Left$(StrBuffer, GetWindowsDirectory(StrBuffer, Len(StrBuffer)))

    sys32=Winpath & "\system32"
    if app.path <> sys32 then
    msgbox "you must restart your pc"

    کد های بالا توی VB کپی بشن فکر کنم درست نشون داده بشن !
    ببخشید end if یادم رفت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •