نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

  1. #1

    Post فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    با عرض سلام خدمت اساتید محترم
    بنده حقیر به یک مشکل بزرگ برخورد کرده ام و آن هم مشکل فارسی کردن پرینتر در داس فقط با پورت یو اس بی هست .
    البته قابل ذکر است که فارسی ساز رو برای گزارش گیری برنامه فاکس پرو تحت داس می خواهم .
    با تشکر فراوان


  2. #2

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    چندd پيش يكي از دوستان چنين چيزي معرفي كرد, منظورم تعريف پورت usb تو dos .
    حقير كمي پيگير شدم و بدليل مشغله زياد , وقت چنداني پاش نذاشتم ميتوني سرچ كني usb

  3. #3

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    فکر میکنم ابتدا شما باید با یک درایور پورت usb را فعال کنید تا تحت داس شناخته شود.چون در حالت عادی فکر نمی کنم dos پورت usb رو بشناسه

  4. #4

    Post نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    با عرض سلام
    یک فایل گیر آوردم که یو اس بی را در داس می شناخت ولی مشکل اونجاست که این فایل برای شناختن فلش است و پرینتر رو نشناخت که بعد فکر فارسی سازش باشم .
    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    ميشه اون رو معرفي كني ؟!!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    42

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    سیستم عامل داس Interrupt برای شناسائی پورت usb ندارد . بنابراین dos قادر به شناسائی usb نیست
    فلش هم ابتدا از طریق ویندوز بعنوان یک درایو شناسائی میشود و به همین دلیل در این حالت از طریق dos هم میشود این درایو را شناخت .
    برنامه های مثل dos2usb و dosprn هم در واقع از امکان شناسائی usb از طریق ویندوز استفاده میکنند و
    فایل خروجی به پورت پارالل را با یک interrupt شناسائی کرده و بعد از تبدیل به کد پیچ ویندوز به چاپگر تعریف شده در ویندوز ارسال میکند و چاپگر به هر پورتی وصل باشد فرق نمیکند .

  7. #7

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    من یه سوال دارم اگه کمکم کنید ممنون میشم این سوال رو استادم طرح کرده
    فرض کنیم یه شبکه داریم در این شبکه یه کلاینت یه برنامه داره که با فاکس پرو نوشته شده و میخواد از یه پرینتری که در شبکه به اشتراک گذاشته شده پرینت بگیره حالا باید چیکار کنه استادم گفت که راه حلش map network drive است ولی مثل اینکه یه command خاصی داره لطفا کمکم کنید

  8. #8

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    دوست عزیز لطفا یک سوال را فقط یکجا و مرتبط با عنوان موضوع تاپیک مطرح کنید.

    ضمنا برنامه شما تحت داس است یا ویندوز؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  9. #9

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    اگر لطف کنی و هر دو موردشو برام توضیح بدی ممنون میشم.هم تحت داس و هم تحت ویندوز

  10. #10

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    برای تحت داس باید قاعدتا شبکه novell باشد و همان دستور map و در ویندوز هم آدرس سرور \\Srvername\path\file.dbf است که مسیر فایل را نشان میدهد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  11. #11

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    استفاده از Dosprn

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    180

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    نقل قول نوشته شده توسط محمود یا چکاوک مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت اساتید محترم
    بنده حقیر به یک مشکل بزرگ برخورد کرده ام و آن هم مشکل فارسی کردن پرینتر در داس فقط با پورت یو اس بی هست .
    البته قابل ذکر است که فارسی ساز رو برای گزارش گیری برنامه فاکس پرو تحت داس می خواهم .
    با تشکر فراوان
    زمانیکه برنامه های تحت داس را که در محیط ویندوز اجرا می کنیم . می توانیم با برنامه DOSPRN برروی چاپگرهای لیزری USB ویا هر چاچگر دیگری پرینت فارسی بگیریم .

  13. #13

    نقل قول: فارسی ساز پرینتر تحت داس با پورت یو اس بی

    سلام دوستان

    کسی کرک dosprn دارد ممنون می شوم Upload کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •