نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ادامه كار در صورت بروز Exception

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212

    ادامه كار در صورت بروز Exception

    سلام
    فرض كنيد داريم:

    try
    Syntax1;
    Syntax2;
    Syntax3;
    ...
    except
    ...
    end;

    آيا راهي هست كه اگر هركدام از خطوط اين كد دچار خطا شد در حالي كه دستورات داخل except اجرا مي‌شوند، اجراي بقيه خطوط ادامه پيدا كند؟ آيا راه بهتري از جدا كردن بلوك try...except براي تك تك خطوط وجود دارد?

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212

    نقل قول: ادامه كار در صورت بروز Exception

    اساتيد؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: ادامه كار در صورت بروز Exception

    برای اینکار راه ساده ای وجود نداره، مهمترین مشکل سر راه اینه که باید محل دستور بعد از ایجاد کننده خطا رو پیدا کنی و این 1-همیشه ممکن نیست، 2-وقتی ممکنه، آسون نیست

    در نهایت هم بگم که نحوه مدیریت دلفی برای exceptionها طوریه که نمیتونید دستی خیلی سربه سرش بذارید و در ضمن فقط یکبار exception رو مدیریت میکنه.

    مخلص کلام، وقتی یک بار exception ایجاد شد و رفتی تو بخش except باید از همون جا بری بیرون چون یک تابع باید صدا زده بشه که نشان دهنده اتمام کار بخش except هست و بدست آوردن آدرس اون کار بیشتری از گذاشتن چندتا try و except می بره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •