نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سرچ از اکسس توسط vb

  1. #1

    سرچ از اکسس توسط vb

    کد سرچ رکوردهارو توی وی بی رو به من نشون بدین :cry:
    بانک اطلاعاتیم اکسسه :roll:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    باید بگی چی رو می خوای سرچ کنی و فیلدت چیه :wink:

  3. #3
    سلام
    چی شد؟ :?: :?: :?:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    256
    :!:

  5. #5
    من توسط دستورات اس کیو ال می خوام یک رکورد رو پیدا کنم به این ترتیب که اول کاربر یک شماره رو وارد می کنه بعد دکمه رو که میزنه یک رکورد ست ایجاد بشه که حاوی یک رکورد که اون هم در فیلد شماره ها دارای شماره ای باشه که کاربر زده است :roll:
    البته من خودم دستورات اس کیو ال مربوط رو بلدم ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم یک خطا می ده
    اگه مشه شما دستوراتتون رو بنویسید تا بیبینم ایا دستورات من اشکال داره :!:
    با تشکر مسعود :wink:

  6. #6
    salam
    deghat kon bebin be dardet mikhore ya na
    SELECT * FROM tablename WHERE fieldname LIKE string
    * : be jaye * mitoni name fildhaee ro bezari ke mikhay entekhab beshe
    name table ke mikhaye recordset ro az on entekhab kon : tablaname
    name fildi ke mikhay ebarate string dar on jostjo beshe : fieldname
    ebarati ke mikhaye to filde morede nazar jostjo beshe : string
    baraye adad LIKE ro bardar va bejash = > < >= <= estefade kon
    baraye etelaate bishtar ham be MSDN amo bill morajeee kon :lol:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    مشکلت حل شده یا نه ؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: سرچ از اکسس توسط vb

    سلام
    Set Db = CurrentDb
    Set Rst = Db.OpenRecordset(" SELECT Photo FROM T_Picture WHERE (Counter=" & Text5 & ") AND (ID=" & text0 & ") ")

    Counter و ID فیلدهای موجود در جدول و Text5 , Text0 فیلدهای موجود برروی فرم می باشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •