نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای Object reference not set to an instance of an object

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317

    خطای Object reference not set to an instance of an object

    با سلام

    ببخشید من این برنامه رو نوشتم و این خطای بالارو می ده
    مشخصا برنامه من


    DataTable dt;x
    SqlDataAdapter sqldap;x
    DataSet dscon;x
    private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {

    }

    this.Button1.
    private void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    SqlConnection sqlcon = new SqlConnection("server=(local);uid=sa;p wd=;database=lahijanbanktest");x
    sqldap = new SqlDataAdapter("select * from phone",sqlcon);x
    dscon = new DataSet();x
    sqldap.Fill(dscon,"phone");x
    this.DataGrid1.DataSource = dscon.Tables["phone"].DefaultView;x
    this.DataGrid1.DataBind();x

    }

    private void Button2_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    DataRow dr = dt.NewRow();x
    dr["name"] = "Hamind";x
    dr["lname"] = "Shrifi";x
    dr["adres"] = "Kianshahr";x
    dr["phonenumber"] = "3899147";x
    dr["mail"] = "hamid_msc@yahoo.com";x
    dr["www"] = "No Url";x
    dt.Rows.Add(dr);x
    this.DataGrid1.DataSource = dscon.Tables["phone"].DefaultView;
    this.DataGrid1.DataBind();x

    }


    Source Error


    Object reference not set to an instance of an object.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    Line 66: private void Button2_Click(object sender, System.EventArgs e)
    Line 67: {
    [color=red]Line 68: DataRow dr = dt.NewRow();x[/color]
    Line 69: dr["name"] = "Hamind";x
    Line 70: dr["lname"] = "Shrifi";x


    متشکر می شم اگه کمکم کنید
    مرسی :oops:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اولا با تشکر از شما که کامل همه چیز رو تشریح کردید و در یک خط نگفتید که برنامه ی من این خطا رو می ده و شما هم که علم غیب داری لطف کن بگو مشکل چیه! :-)
    =============
    شما وقتی دکمه ی دوم رو کلیک می کنید این خطا رخ می دهد. قبل از اینکه NewRow فراخوانی شود باید DataTable ایجاد و مقدار دهی شده باشد. چیزی که مقدار دهی نشده و معلوم نیست که چی هست چطور می تواند یک ردیف جدید ایجاد کند؟
    این مثال می تونه برای درک بیشتر این مطلب به شما کمک کنه:
    http://aspnet.4guysfromrolla.com/articles/082003-1.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317
    مرسی وحید جان
    :flower: :flower: :flower:

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:00 عصر
  2. Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط mammad_kami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 15:58 عصر
  3. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 04:25 صبح
  4. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط almanden در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 19:53 عصر
  5. Object reference not set
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1383, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •