نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برگرداندن يک کنترل به عنوان نتيجه خروجی توسط تابع

  1. #1

    برگرداندن يک کنترل به عنوان نتيجه خروجی توسط تابع

    پروژه من سه لايه داره . تو لايه Business ام ، يه متد دارم که می خواد يه کنترل ( ObjectDataSource ) رو مقداردهی کنه و به عنوان خروجی اونو بر گردونه . لايه Business من يه پروژه جداست . می شه اين کار رو کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: برگرداندن يک کنترل به عنوان نتيجه خروجی توسط تابع

    چرا نشه؟
    تو ابتدای تابع کلاس خروجی و یا هر چی می خوای بنویس
    مثل اینکه مینویسی int fn();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: برگرداندن يک کنترل به عنوان نتيجه خروجی توسط تابع

    نقل قول نوشته شده توسط b581102 مشاهده تاپیک
    پروژه من سه لايه داره . تو لايه Business ام ، يه متد دارم که می خواد يه کنترل ( ObjectDataSource ) رو مقداردهی کنه و به عنوان خروجی اونو بر گردونه . لايه Business من يه پروژه جداست . می شه اين کار رو کرد ؟
    روش اشتباه است. در برنامه‌هایه ۳ لایه ای که من دیدم احتیاج به این روش نبوده.
    چرا فقط مقدارها را برنمیگرادانید؟ اینطوری احتیاجی به اینکه لایه بیزینس در مورد داتا سورس از لایه گویی احتیاج داشته باشد نیست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •