نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

  1. #1

    Question نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    CREATE PROCEDURE myProc
    AS
    BEGIN
    SELECT * FROM Table1
    SELECT * FROM Table2
    END
    من با استفاده از dataAdpater می خواهم خروجی این sp را در یک DataSet ذخیره کنم ولی فقط Select اولی در آن ذخیره می شود.
    باید چه کار بکنم؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    سلام
    چه اصراری است ؟ خوب این دو Select را درون دوتا SP قرار بده و بعد ارسال کن درون یک DataSet بعدش درون DataSet شما دوجدول دارید بنام Table1 و Table2

  3. #3

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    خوب کاملا واضح است شما نتیجه هر دو select را تحت عنوان یک table در dataset ذخیره میکنید ولی باید ددر دو table متفاوت ذخیره شوند

  4. #4

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    من نیاز دارم که این دو جدول را با هم ادغام و بر اساس نام شان مرتب کنم. و سپس در DataGridView نمایش دهم.
    از پاسختان ممنون ولی من جوابم را نگرفتم.

  5. #5

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    مشکلی نداره.
    با اندیس یا نام جدول با استفاده از خاصیت Tables شی Dataset ات می تونی به Recordset بعدی سویچ کنی.
    در DataReader هم از متد NextResult استفاده کن.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  6. #6

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    مشکل من این است که نتیجه این SP که دو Select می باشد در یک DataSet و در یک جدول ذخیره نمی شود.
    من می خواهم با دستور Fill نتیجه این SP در DataSet ذخیره شود.
    فقط مشکل من همین است. ممنون می شوم کمک کنید!
    با تشکر از دوستان

  7. #7

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    کاری که می‌کنید اینه که دو دستور SELECT رو با استفاده از UNION با هم ادغام می‌کنید . در بخش SQL Sever جستجو کنید .

  8. #8

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    سلام و خدا قوت بنده هم همین مشکل رو دارم و متاسفانه با union برطرفذنمیشه چون فیلدهای دیتابیس من انواعشون و نامشون مختلف هست . لطفا کمکم کنید .
    من یک جدول اصلی دارم که هر فیلدش خودش یک جدول جداگانه ست و اونها هم همینطور ززیرمجموعه دارن یعنی در جدولهای فرزندشون هم فیلدهاش هرکدوم یک جدول جدا هستن . حالا یک کد داخل همه جداول وجود داره و یونیک هست میخواستم ی سرچ بزارم براساس این کد که اگه کاربر کد رو وارد کرد تمام جدول های فرزند و والد مربوط به اون کد رو در یک دیتاگریدویو نمایش بده . هر کاری کردم نشد روش های زیادی رو امتحان کردم تقریبا 1 هفته ست تو نت دارم سرچ میکنم به جوابی نرسیدم لطفا کمکم کنید .

  9. #9

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadmasih مشاهده تاپیک
    سلام و خدا قوت بنده هم همین مشکل رو دارم و متاسفانه با union برطرفذنمیشه چون فیلدهای دیتابیس من انواعشون و نامشون مختلف هست . لطفا کمکم کنید .
    من یک جدول اصلی دارم که هر فیلدش خودش یک جدول جداگانه ست و اونها هم همینطور ززیرمجموعه دارن یعنی در جدولهای فرزندشون هم فیلدهاش هرکدوم یک جدول جدا هستن . حالا یک کد داخل همه جداول وجود داره و یونیک هست میخواستم ی سرچ بزارم براساس این کد که اگه کاربر کد رو وارد کرد تمام جدول های فرزند و والد مربوط به اون کد رو در یک دیتاگریدویو نمایش بده . هر کاری کردم نشد روش های زیادی رو امتحان کردم تقریبا 1 هفته ست تو نت دارم سرچ میکنم به جوابی نرسیدم لطفا کمکم کنید .
    سلام دوست عزیز

    معمولا با همون union مشکل‌تون حل میشه، اگه دوتا یا بیشتر select دارید که جدول‌ها مثل هم نیستند، می‌تونید بصورت alias یه مقدار بزارید تا ستون‌های هر select مشابه هم شوند.


    select id, name, price, type from product
    union
    select id, name, price, '' as type from service


    به عنوان مثال جدول service ستونی به نام type نداره ولی بصورت مجازی براش یه مقدار ایجاد می‌کنیم و با اون دو جدول را ادغام می‌کنیم.

  10. #10

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    نقل قول نوشته شده توسط Hosein.Zarei مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    معمولا با همون union مشکل‌تون حل میشه، اگه دوتا یا بیشتر select دارید که جدول‌ها مثل هم نیستند، می‌تونید بصورت alias یه مقدار بزارید تا ستون‌های هر select مشابه هم شوند.


    select id, name, price, type from product
    union
    select id, name, price, '' as type from service


    به عنوان مثال جدول service ستونی به نام type نداره ولی بصورت مجازی براش یه مقدار ایجاد می‌کنیم و با اون دو جدول را ادغام می‌کنیم.

    ممنونم از جوابتون. سوال داشتم .من تقریبا 128 تا جدول دارم و تعداد فیلدهاشون باهم تفاوت های زیادی دارن آیا با این روش جوابگو هست؟ و سوال بعدیم اینکه من باید برای هر جدولم ی select بنویسم و اگر بخوام از union استفاده کنم باید جدول اولم با دومی یکسان باشه و دومی باسومی؟ یا نه همه شون باید باهم یکسان سازی بشن؟

  11. #11

    نقل قول: نحوه ي نوشتن چند دستور select در يك sp

    با این تعداد نباید مشکلی باشه
    خروجی همه select ها یه جور باشه، با تعداد ستون یکسان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •