نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    باسلام خدمت همه دوستان
    - در یک ریپورت می خواهم تفاضل یک عدد را نسبت به تاریخ در رکورد بعدی داشته باشم .
    - باتوجه به اینکه از تابع SubtractDay آقای آزادی استفاده نموده ام
    - ولی هنگام اجرا خطای 6 و پیغام OverFlow ظاهر می گردد و برنامه اجرا نمی شود.
    - این تابع در خصوص فرم اجرا می شود ولی در Report اجرا نمی شود.
    - ضمنا یک نمونه را ضمیمه می نمایم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    سلام
    كدها خيلي زياد بود بنابراين من از همون روشي كه در فرم استفاده كرديد در گزارش استفاده كردم ببينيد مشكلتون حل ميشه ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : یک شنبه 30 تیر 1387 در 14:29 عصر دلیل: اصلاح نمونه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    باسلام
    ضمن تشکر از جنابعالی ولی خواسته من این نبود بلکه همانگونه در خط اول سوالم مطرح نمودم و در فایل ضمیمه مشاهده می فرمائید می خواهم بغیر از ردیف اول مابقی رکوردها در ریپورت حاصل اختلاف تاریخ ردیف بعدی و عدد قبلی باشد.
    من نیز از تابع Subtractday استفاده نموده ام ولی پیغام خطا ظاهر می شود .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    سلام
    عليرغم توضيحات شما دقيقاً متوجه منظورتون نشدم فكر مي كنم اگر بتونبد سئوال رو در قالب مثال تصويري مطرح كنيد خواسته شما ملموس تر خواهد بود .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    باسلام
    ضمن تشکر مجدد تصویر مورد نظر به ضمیمه ارسال می گردد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    سلام
    من از طريق ركوردست تونستم حالت مورد نظر شما رو پياد كنم البته به جاي Text14 فيلد C آپديت ميشه ، در رخداد On Open ريپورت كدهاي لازم نوشته شده :
    Dim Rst As DAO.Recordset
    Dim VarDate
    Dim I
    Set Rst = CurrentDb.OpenRecordset("table1")
    Rst.MoveFirst
    For I = 1 To Rst.RecordCount - 1
    VarDate = Rst.Fields("a")
    Rst.MoveNext
    Rst.Edit
    Rst.Fields("c").Value = Diff(VarDate, Rst.Fields("a"))
    Rst.Update
    VarDate = Rst.Fields("a")
    Next I

    Rst.Close
    Set Rst = Nothing
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : سه شنبه 01 مرداد 1387 در 18:19 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    سلام
    من از طريق ركوردست تونستم حالت مورد نظر شما رو پياد كنم البته به جاي Text14 فيلد C آپديت ميشه ، در رخداد On Open ريپورت كدهاي لازم نوشته شده :
    Dim Rst As DAO.Recordset
    Dim VarDate
    Dim I
    Set Rst = CurrentDb.OpenRecordset("table1")
    Rst.MoveFirst
    For I = 1 To Rst.RecordCount - 1
    VarDate = Rst.Fields("a")
    Rst.MoveNext
    Rst.Edit
    Rst.Fields("c").Value = Diff(VarDate, Rst.Fields("a"))
    Rst.Update
    VarDate = Rst.Fields("a")
    Next I

    Rst.Close
    Set Rst = Nothing
    باسلام خدمت جنابعالی
    ضمن تشکر مجدد از جنابعالی ، کد نوشته شده تنها زمانی درست اجرا می شود که ترتیب قرارگرفتن تاریخها در جدول به شکل صعودی باشد در غیر اینصورت خروجی اشتباه می باشد
    - آیا حتما فیلدی که می خواهیم نتیجخ در آن مشاهده شود باید در جدول وجود داشته باشد و یا اینکه از یک متغیر نیز می توان استفاده نمود
    لطفا جهت روشن تر شدن موضوع نمونه ضمیمه را مشاهده فرمائید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    دوستان من از ماژول آقاي آزادي درفرم استفاده كردم اما محاسبه در جداول ثبت نميشود بايد چكار كردمثلا در فيلدي نوشتم =([diff([b];[a محاسبه انجام ميشه امادرجدول ثبت نميشه

  9. #9
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: تفاضل عدد و تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط reza850101 مشاهده تاپیک
    دوستان من از ماژول آقاي آزادي درفرم استفاده كردم اما محاسبه در جداول ثبت نميشود بايد چكار كردمثلا در فيلدي نوشتم =([diff([b];[a محاسبه انجام ميشه امادرجدول ثبت نميشه
    سلام
    براي اينكار شما بايد فرمول رو در يك تكست باكس باند نشده انجام بديد و نتيجه رو به فيلد مورد نظر وارد كنيد.(به عنوان مثال اگر textbox 1 نتيجه محاسبه در خودش داره و field1 فيلد مورد نظر شماست ميتونيد در رويداد after update تكست باكس (textbox1) از اين عبارت استفاده كنيد:)
    field1=textbox1

    ..........................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •