نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: درج تصویر در Datareport

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    درج تصویر در Datareport

    با سلام
    دو تا سوال دارم
    ۱- چطور تو یه دیتا ریپورت می شه عکس گذاشت که از یه فیلد تصویر از یه بانک اطلاعاتی اکسس استفاده کنه
    ۲- وقتی تو برنامه ای که نوشتم دیتا ریپورت رو اجرا می کنم اجرا میشه بعد که میام بیرون اگه بخوام تو اطلاعات تغییری بدم تغییر که میدم و دوباره دیتا یپورت رو اجرا می کنم تغییرات اعمال نمی شه از هر جور رفرشی و چیزای دیگه هم استفاده کردم درست نشده

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    بابا کمک

    شما رو بب هر کی دوست دارین کنک کنید مورد اول زیاد مهم نیست ولی دومی حیاتی
    کمک

  3. #3
    مهدی عزیز جوبتان را در وبلاگ داده ام. آن را خوانده ای؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Voldemort
    مهدی عزیز جوبتان را در وبلاگ داده ام. آن را خوانده ای؟
    هنوز نه ولی الان دارم می رم بخونم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    نقل قول نوشته شده توسط Voldemort
    مهدی عزیز جوبتان را در وبلاگ داده ام. آن را خوانده ای؟
    عزیز انگار وبلاگت مشکلی داره
    بالا نوشته پاسخ به پرسش ولی زیرش چیزی ننوشته
    شاید اشکال از کامپیوتر منه نمی دونم
    عزیز اگه میشه و براتون زحمتی نیست اینجا هم کپیش کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    باسلام

    دوست عزیز کد زیر را در مورد refreshامتحان کن.
    امیدوارم مشکلتون حل بشه:
    If DataEnvironment1.rsCommand7.State = adStateOpen Then
    DataEnvironment1.rsCommand7.Close
    End If
    DataEnvironment1.rsCommand7.open "select * from send"
    DataEnvironment1.rsCommand7.Requery
    DataReport7.Show

    در مورد عکس هم در دیتاریپورت یک کنترل imageوجود داره که کافیه اون را با فیلدت ست کنی.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    سلام

    ازتون ممنونم چون تقریبا حل شد ولی وقتی تو اطلاعات تغییری می دم بار اول که رپیورت رو اجرا می کنم تغییرات امال نمیشه ولی برای بار دوم یا سوم تغیراتن اعمال میشه نمی دونم چرا
    در ضمن می دونم خیلی دهاتی بازی ولی می خام بدونم DataE.rsbaciq.Requery چیکار می کنه ممنوم
    در مورد عکس هم چطوری ستش کنم ست نمیشه که
    قربون شما
    ممنون می شم کمکم کنید
    مهدی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135
    کمک
    ممنون میشم باید تا پس فردا مشکل برنامم حل بشه
    شمارو به خدا کمک :cry:

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    135

    کمک

    جادوگر جان جادویی چیزی
    کمک بابا وضع خرابه کمک

  10. #10
    مهدی عزیز اولا از اینکه کمی دیر شد شرمنده در مطلب قبل گفتم که ISP قطع شده بود. در مورد سوال اولی که پرسیده بودید یعنی قرار دادن تصویر در ریپورت های دیتا ریپورت واقعا فکر نمی کنم راهی داشته باشد البته منظورم تصاویر پویا است. دیتا ریپورت فقط اجازه نمایش تصاویری را که در زمان طراحی به ریپورت اضافه می شود را به برنامه نویس می دهد. البته ممکن است برای کار شما ترفندی وجود داشته باشد ولی به عقل بنده نمی رسد و بهتر است شما هم بجای استفاده از دیتا ریپورت از CrystalReport استفاده کنید. نسخه 9.1 آن تازه وارد بازار شده است البته خود من هنوز از نسخه 8 آن استفاده می کنم. اگر هم مثالی و یا مطلبی در مراجع همراه آن برای قرار دادن تصویر در زمان اجرا در ریپورتهای CrystalReport پیدا نکردید می توانید به راحتی با شرکت سازنده آن تماس گرفته و سوالتان را بپرسید حتما شما را راهنمایی می کنند.

  11. #11

    این هم کمک.

    با سلام :P
    من خودم که با این دستور خیلی حال می کنم. اگه شما هم از DataEnvironment استفاده می کنید (که من به اختصار به آن DE می گویم) می تونید ازش استفاده کنید. من تازه امروز که دارم پیام می فرستم عضو این سایت شدم. البته احتمالا الان از ضرب العجلی که تعیین کرده بودید برای جواب دادن، خیلی می گذره اما بد نیست این روش رو هم داشته باشید.

    Unload DE
    Set DE = Nothing

    البته بعد از این بستن باید مجدد DE رو باز کنید، مثلا اگر یکی از کانکش های شما Tel باشد با دستور DE.Tel.Open باز خواهد شد.

    با تشکر- خدانگهدار

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •