نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ناپدیدشدن اطلاعات session

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    امارات عربی متحده - دبی
    پست
    68

    Smile ناپدیدشدن اطلاعات session

    سلام:

    من روی ویندوز با localhost کار میکنم. در session اطلاعات ذخیره میکنم ولی وقتی browser رو میبندم و دوباره باز میکنم اطلاعات session از بین میره. من میخوام اطلاعات (آرایه از userid که بعد ازش استفاده کنم) در session ذخیره بشه که بعدا ازش استفاده کنم.

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار paksar
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    130

    نقل قول: ناپدیدشدن اطلاعات session

    نقل قول نوشته شده توسط faizollah مشاهده تاپیک
    سلام:

    من روی ویندوز با localhost کار میکنم. در session اطلاعات ذخیره میکنم ولی وقتی browser رو میبندم و دوباره باز میکنم اطلاعات session از بین میره. من میخوام اطلاعات (آرایه از userid که بعد ازش استفاده کنم) در session ذخیره بشه که بعدا ازش استفاده کنم.

    مرسی
    سلام میشه بگی از کدوم تابع برای ایجاد سشن استفاده میکنی ؟
     <?php session_start();   $_SESSION['nameid']="ali"; ?>
    یا

    <?php session_start(); $session="ali"; session_register("$session"); ?>


    آیا تست می کنید که سشن ساخته شده یا نه با If ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار musiox
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    269

    نقل قول: ناپدیدشدن اطلاعات session

    ولی وقتی browser رو میبندم و دوباره باز میکنم اطلاعات session از بین میره.
    خب باید از بین بره . البته خود سشن که روی سرور هست ( البته ممکنه که زمانش بسر اومده باشه و پاک شده باشه ) , بلکه آیدی اونو دیگه کاربر نداره که بخواد ازش استفاده کنه .

  4. #4

    نقل قول: ناپدیدشدن اطلاعات session

    دوست عزیز
    همونطور که musiox عزیز فرمودن باید هم همچین اتفاقی بیفته. منطقیش همینه.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    امارات عربی متحده - دبی
    پست
    68

    نقل قول: ناپدیدشدن اطلاعات session

    خب چطوری میشه از اطلاعاتی که روی سرور میمونه استفاده کرد؟ ID اون رو از کجا بگیرم؟

    راستی جناب یعقوبیان من یکشنبه عازم مشهد هستم. شما کجا هستید؟

  6. #6

    نقل قول: ناپدیدشدن اطلاعات session

    سلام faizollah عزیز
    email تون رو یه چک بفرمایید
    آدرس و تلفن رو براتون فرستادم
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •