نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چک باکس در دیتا گرید ویو

  1. #1

    Smile چک باکس در دیتا گرید ویو

    سلام خدمت همه من یک ستون از نوع چک باکس به دیتاگرید ویو اضافه کردم اما نمیدونم چجوری روی چک شدن و چک نشدن اون کد بنویسم یعنی می خوام حالت if اون رو چک کنم که اگر بود .... و اگر نبود ..... شود اما نمیتونم اگر کمکم کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: چک باکس در دیتا گرید ویو

    ميتونيد از رويداد cell_Click استفاده كنيد. اين هم نمونه.

    privatevoid dgvList_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.ColumnIndex == checkboxColumnNumber)
    {
    if (Convert.ToBoolean( dgv.CurrentCell.Value))
    dgv.CurrentCell.Value = false;
    else dgv.CurrentCell.Value = true;

    }
    }

  3. #3

    نقل قول: چک باکس در دیتا گرید ویو

    سلام ممنونم از کمکتون اما شرمنده بازم برام سوال پیش اومده اگر بخوام مثلا text یک label اگر چک باکس true بود 1 بشه و اگر false بود 2 بشه باید چیکار کنم

  4. #4
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: چک باکس در دیتا گرید ویو

    یه مثال

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    bool b = (bool)dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value;
    if (b)
    label1.Text =
    "1";
    else
    label1.Text = "2";

    }
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  5. #5

    نقل قول: چک باکس در دیتا گرید ویو

    با سلام
    من میخوام زمانی که چک باکس یک سطر تیک خورد فور کالر اون سطر رو تغیر بدم
    باید چکار کنم؟چه کدی بنویسم؟

  6. #6

    نقل قول: چک باکس در دیتا گرید ویو

    سوال: اصلا ایا کدی هست که با اون رنگ یه سطر از گرید رو تغیر داد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •