نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطوري با XML در وي بي 6 كار كنم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار A.Eimani
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    سن
    33
    پست
    34

    چطوري با XML در وي بي 6 كار كنم

    سلام هموطن

    ميخواستم بدونم چطوري با XML در ويژوال بيسيك 6 كار كنم
    ممنون ميشم

  2. #2

    نقل قول: چطوري با XML در وي بي 6 كار كنم

    جواب .. ؟؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Pouria.NET
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    نقل قول: چطوري با XML در وي بي 6 كار كنم

    برای کار کردن با XML در VB 6 دو روش وجود داره:
    1- استفاده از Simple Api for Xml یا SAX
    2- استفاده از Document Object Model یا DOM

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Pouria.NET
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    نقل قول: چطوري با XML در وي بي 6 كار كنم

    استفاده از SAX به این صورته که شما یک CLass مثلا با نام mySaxHandler به پروژه اضافه می کنید. بعد یک رفرنس به MS XML3.0 یا بالاتر می دهید.

    حالا در کلاس خود کد زیر را بنویسید:
     Implements IVBSaxContentHandler  


    حالا نوبت آن است که خطوط Wrapper را برای همه متدهای این Interface بنویسید و سپس بدنه متدهای مورد نظر را برای کاربردی که می خواهید کد بزنید.
    مثلا

        Private Sub IVBSAXContentHandler_startElement(strNamespaceURI As String, strLocalName As String, strQName As String, ByVal oAttributes As MSXML2.IVBSAXAttributes)
    If strLocalName = "Name" Then

    'code to work with <Name>
    End If

    End SubPrivate Sub IVBSAXContentHandler_startElement(strNamespaceURI As String, strLocalName As String, strQName As String, ByVal oAttributes As MSXML2.IVBSAXAttributes)
    If strLocalName = "Name" Then

    'code to work with <Name>
    End If

    End Sub

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Pouria.NET
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    نقل قول: چطوري با XML در وي بي 6 كار كنم

    در بدنه اصلی برنامه هم این کد را بنویسید:


    Sub XMLReading()

    Dim mySaxReader As New SAXXMLReader
    mySaxReader.parseURL ("AddressOfYourXmlFile.xml")
    mySaxReader.contentHandler = mySaxHandler

    End Sub

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Pouria.NET
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    نقل قول: چطوري با XML در وي بي 6 كار كنم

    در بدنه اصلی برنامه هم این کد را بنویسید:


    Sub XMLReading()

    Dim mySaxReader As New SAXXMLReader
    mySaxReader.parseURL ("AddressOfYourXmlFile.xml")
    mySaxReader.contentHandler = mySaxHandler

    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •