نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه یک تصویر از imagebox را درون یک جدول از بانک بگذاریم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    چگونه یک تصویر از imagebox را درون یک جدول از بانک بگذاریم؟

    چگونه یک تصویر از imagebox را درون یک جدول از بانک بگذاریم؟
    به طور مثال اگر خواستیم با کلیک بر روی یک دکمه دتصویر شخصی را در رکورد مربوط به جدول اطلاعات شخصی افراد ذخیره کنیم چکار کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: چگونه یک تصویر از imagebox را درون یک جدول از بانک بگذاریم؟

    سلام

    به اين پست يك نگاه كن

    https://barnamenevis.org/showth...724#post539724

  3. #3
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: چگونه یک تصویر از imagebox را درون یک جدول از بانک بگذاریم؟

    سلام دوست عزیز.
    اگه یه سرچ کنید کلی چیزی پیدا می کنید.ولی از اونجایی که یه برنامه مینوشتم که این مطلب توش بود کدها رو برات میذارم....

    cmd.CommandText = "insert into picture (image) values(@image)";
    cmd.Connection = conn;

    MemoryStream ms = newMemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] buffer = ms.GetBuffer();

    if (cmd.Parameters.Contains("@image") == false)
    cmd.Parameters.Add(
    "@image", SqlDbType.VarBinary).Value = buffer;
    else
    cmd.Parameters["@image"].Value = buffer;

    conn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();

    این کل کدهایی بود که من توی برنامم ازشون استفاده کردم.ولی خواهشا دیگه بحثش رو تازه نکنید چون تا حالا خیلی بحث شده.
    موفق باشید...
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    نقل قول: چگونه یک تصویر از imagebox را درون یک جدول از بانک بگذاریم؟

    با عرض تشکر حالا اگه خواستیم عکس رو باز یابی کنیم چکار باید بکنیم؟

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: چگونه یک تصویر از imagebox را درون یک جدول از بانک بگذاریم؟


    SqlDataReader reader;
    byte[] pic = null;
    cmd.CommandText = "select image from picture";
    cmd.Connection = conn;
    conn.Open();
    reader = cmd.ExecuteReader();
    if (reader.Read())
    {
    pic = (byte[])reader.GetValue(0);
    MemoryStream ms = newMemoryStream(pic);
    Bitmap bmp = newBitmap(ms);
    pictureBox1.Image = bmp;
    }
    reader.Close();
    conn.Close();

    داخل GetValue باید اندیس ستونی که عکس در اون قرار داره قرار بدی.
    آخرین ویرایش به وسیله Sajjad.Aghapour : دوشنبه 07 مرداد 1387 در 00:04 صبح
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •