صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 253

نام تاپیک: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

  1. #81

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط #Elahe# مشاهده تاپیک
    توربو سی پلاس پلاس تو محیط ویستا و سون کار نمیکنه .
    به جاش چی استفاده کنم . البته واسه محیط داس .
    وگرنه خودم ویژوال استودیو 2008 دارم
    بنظرم یکی از مناسبترین و کاراترین کامپایلرها Borland C++‎ Ver 5.02 میباشد که با ویندوزهای

    XP ، Vista , Se7en سازگاری کامل دارد !

    موفق باشید .


  2. #82

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    لینک مربوط به کامپایلر c خراب است و امکان دانلود وجودندارد .

  3. #83

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    من ویندوزم 64 بیتی هست... آیا کامپایلری وجود داره که بشه با همین ویندوزم برنامه هامو کامپایل کنم ؟ چه کامپایلری ؟

  4. #84

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط SajadT2010 مشاهده تاپیک
    من ویندوزم 64 بیتی هست... آیا کامپایلری وجود داره که بشه با همین ویندوزم برنامه هامو کامپایل کنم ؟ چه کامپایلری ؟
    در ویندوز سازگارترین و محبوب ترین کامپایلر ++Visual C هست، دقت کنید که آخرین نسخه service pack را نیز نصب کنید و هنگام نصب کامپایلرها و ابزار 64bit را نیز نصب کنید.
    در حال حاضر نسخه 2008 و در آینده نزدیک 2010 .

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام
    کسی میتونه راهنماییم کنه که چطوری میتونم تو Netbeans IDE کامپایلر ++C نصب کنم ؟؟؟
    متشکرم

  6. #86
    کاربر تازه وارد آواتار giootin_tiz
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    69

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    جدید ترین بورلند نسخه چنده تو شهر ما گیر نمیاد حتما باید دانلود کنم لطف کنید اگه لینکی دارید بگید
    بورلند من5.5

  7. #87
    کاربر جدید آواتار Alireza_h
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    127.0.0.1
    پست
    16

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    من در برنامه نویسی در eclipse مشکل دارم. سوال خودم را در تاپیک زیر مطرح کردم. لطفا کمک کنید.

    https://barnamenevis.org/showth...719#post993719

  8. #88

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام، من از ++IDE DevC استفاده مي كنم براي زبان ++c مي خواستم بيبينم آيا اين محيط خوبه و مناسب هست ؟ كسي استفاده كرده تا حالا. و براي شروع مناسب هست؟

  9. #89

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    میشه یه لینک مستقیم بذارین من نتونستم هیچ کدوم رو دانلود کنم یه کامپایلر که برنامه ها با زبان C رو تو win 7 64 bit کامپایل کنه . و احتیاج به تغییر در سرایند برنامه نداشته باشه مثلا stdio.h رو ساپرت کنه .

  10. #90

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط CppBuilder2006 مشاهده تاپیک
    برای VC++‎‎‎‎ 2010 Express این جا لینک مستقیم هست. یه فایل ISO که با winrar باز میشه.

    stdio.h رو ساپور می کنه اما . تغییرات در header fileها به خاطر تغییر در ++Cسه و میشه راحت بهش عادت کرد.
    ++VC در ویندوز سون نصب میشه. ولی فکر میکنم بهتره نسخۀ 32 بیتی ویندوز سونو نصب کنید!
    __________________
    آموزش کامل زبان ++C به صورت pdf در http://irancplusplus.blogspot.com
    شامل یک pdf دربارۀ «آشنایی با نظریه نسبیت خاص» و ویرایش سوم «با ++C آشنا شویم». روی لینک کنار وبلاگ کلیک کنید.
    ممنون از شما . ولی تو 32 بیت خوده tc کار میکنه دیگه .

  11. #91

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    برای من خیلی عجیب هست با وجود اینکه 10 صفحه در مورد کامپایلرها صحبت شده است و تمامی لینک های دانلود قرار داده شده است، در مورد 32 ببت و 64 بیت بحث شد، همچنان سوالات تکراری مدام تکرار می شوند!

    برای دانلود کامپایلر Visual C++‎‎‎2010 express صفحه زیر بروید:

    http://www.microsoft.com/express/Dow...010-Visual-CPP

    سپس بر روی Visual C++‎‎‎ 2010 Express کلیک کنید، زبان را انتخاب کنید و دانلود کنید. این شیوه مبتنی بر web هست و باید هنگام نصب به اینترنت وصل باشید.

    فقط نسخه کامل express که حجم بالایی دارد و تمامی ربان ها را در خود دارد را می توانید به شکل ISO و offiline دانلود کنید. (بر روی All - Offline Install ISO image file کلیک کنید)

    موفق باشید و جستجو فراموش نشود

  12. #92

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام
    من یه سورس C++‎ گرفتم و به شدت به کامپایل کردنش احتیاج دارم.اما چیزی از C++‎ سر در نمیارم
    اگه کسی میتونه برام اونو کامپایل کنه واقعا ممنونش میشم
    فایلو گذاشتم توی ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار saber187518
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همین دور و برا
    پست
    311

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    با سلام
    دوستان من یه کامپایلر borland میخوام که بشه باهاش گرافیکی هم کد نوشت.
    با 4.5 و 5.02 که نتونستم ، همش گیر میده که هدر فایل graphics.h رو نمیشناسه
    F1...HelpF1...Help

  14. #94

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    [quote=hamid_m;560921]درود دوستان
    من هر چی توی سایت سرچ کردم و سایتهای خارجی رو هم سر زدم کامپایلر خوبی برای زبان c پیدا نکردم اگر ممکن هست یک لینک دانلود برای کامپایلر این زبان(محبوب ترین کامپایلر) به من بدید سپاسگزار میشومدر ضمن من اگر به جای مدیران این بخش بودم کامپایلرهای این زبان رو به صورت موضوع مهم در میاوردم تا کاربران مشکلی از این بابت نداشته باشن


    borland5.2عالیه داش اگه خواستی برام پیام بده برات بفرستم

  15. #95

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    [quote=farzad2121;1021304]
    نقل قول نوشته شده توسط hamid_m مشاهده تاپیک
    درود دوستان
    من هر چی توی سایت سرچ کردم و سایتهای خارجی رو هم سر زدم کامپایلر خوبی برای زبان c پیدا نکردم اگر ممکن هست یک لینک دانلود برای کامپایلر این زبان(محبوب ترین کامپایلر) به من بدید سپاسگزار میشومدر ضمن من اگر به جای مدیران این بخش بودم کامپایلرهای این زبان رو به صورت موضوع مهم در میاوردم تا کاربران مشکلی از این بابت نداشته باشن


    borland5.2عالیه داش اگه خواستی برام پیام بده برات بفرستم
    نمیدونم شما چه جوری سرچ میکنید ، این همه لینک دانلود تو سایته ولی ؟؟؟!!!

    در ضمن تاپیک کامپایلرهای ++C,C بعنوان یک تاپیک مهم و بصورت اعلان در بخش قرار گرفته

    است .

  16. #96

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط samic130 مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا به من هم کمک کنید که یک برنامه خوب پیدا کنم
    من Netbeans و Dev C++‎‎ و Code::Blocks و Visual Studio 2010 Express و Eclipse CDT رو نصب کردم و امتحان کردم
    من محیطی میخوام که مثل VS بشه یک برنامه ویندوز رو ساخت و مثلا یک دکمه کشید روی فرم و روش کلیک کرد و کدش رو نوشت اما بشه بدون .net framework اون رو کامپایل کرد و یک برنامه مستقل به دست آورد.
    VS خیلی خوبه اما تنها مشکلش همین .net framework اگه راهی هست که بشه برنامه رو مستقل کامپایل کرد یا اصلا از محیط دیگه ای استفاده کرد بهم معرفی کنید
    خیلی ممنون
    مطالب لینک زیر را بدقت مطالعه کنید که برای شما هست:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=111283

  17. #97

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط samic130 مشاهده تاپیک
    عزیز آن مطلب را خواندم و فهمیدم که در VS امکان نوشتن برنامه بدون .net هم هست
    اما من میخواهم یک برنامه ویندوز بدون دات نت بسازم با منو و دکمه و همه چیز مثل دلفی
    وقتی من در VS انتخاب میکنم برنامه بدون .net فقط یک صفحه برای نوشت برنامه درم و هیچ فرم و امکانات ویژوالی ندارم
    لطفا راهنمایی کنید
    در بخش گفتگوی فنی مقاله اعلان شده را مطالعه کنید، سپس بین MFC و win32 یکی را انتخاب کنید. در visual studio یک پروژه از نوع یکی از موارد فوق بسازید، سپس در solution explorer یک dialog اضافه کنید و از tool box روی آن کنترل های مختلف قرار دهید.

    دقت داشته باشید تا زمانی که یک کتاب یا مقاله کامل مطاله نکنید از پس ساختن کوچکترین برنامه هم بر نمی آیید، چون مثل .Net به همین راحتی با چند کلیک نیست. مگر با MFC که هنگام ساخت پروژه آن را dialog based تعیین کنید تا راحت به همان مقصد مورد نظر برسید.

    با این حال من Qt را به شما پیشنهاد می کنم، جستجو کنید.

  18. #98
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    http://bergismat.com
    پست
    70

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام

    تو ویندوز 7 - 64و32 بیتی من برنامه++ turbo c را نصب کردم اجرا نمیشه و خطا های زیر رو میده

    cannot find BWCC.DLL



    چه کار باید انجام بدم

  19. #99

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط samic130 مشاهده تاپیک
    رفیق مرسی که وقت میگذاری اما جواب دادنت من رو یاد این ادارات دولتی میندازه که فقط میخوان یه چیزی بگن تا تو از جلوی میزشون بری کنار!
    شما هم اگر جای من بودید و هر چند روز در فروم همین سوال از شما پرسیده می شد، پس از 10 ها مرتبه پاسخ دادن به همین سوال، با دیدن چنین سوالی یا دیگر اصلا پاسخ نمی دهید یا درخواست می کنید که لطفا جستجو کنید!

    ضمنا به خاطر تکراری بودن مطالب مورد نظر شما، تاپیک اعلان را نوشتم و مشکل شما را در FAQ بخش ++visual C نیز سال قبل وارد کرده بودم.

    من از Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎ 2010 Express استفاده میکنم در solution explorer جایی برای اضافه کردن dialog نیست! فقط میتوان یک windows form اضافه کرد که پروژه را تبدیل به .net میکند!
    راهی هم برای ساختن MFC نیست که آن را dialog based کنم!
    اگر سری به کتاب فروشی ها مانند انقلای بزنید میبینید که حتی یک کتاب هم برای چنین منظوری نیست
    نوشته اید "تا راحت به همان مقصد مورد نظر برسید."سوال من هم همین بود! لطفا همین را توضیح بدهید
    در لینک زیر FAQ شماره 10 را مطالعه کنید، که در آن بیان کرده ام که در نسخه express رایگان امکانات پیشرفته از جمله MFC وجود ندارد و باید از بازار نسخه های تجاری مانند standard یا professional را تهیه کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=166590

    ضمنا با وارد کردن کلمه express و MFC در جستجوی گوگل فروم، به صفحات زیر دست پیدا می کنید که قبلا همین موضوع را ذکر کرده ام:
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?p=845153
    https://barnamenevis.org/showpo...4&postcount=47
    http://www.barnamenevis.org/sh...42&postcount=5

    پس همان طور که می بینید بنده به همه این سوالات قبلا بارها پاسخ داده ام، اما متاسفانه...

  20. #100
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    http://bergismat.com
    پست
    70

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط maryam.s مشاهده تاپیک
    سلام

    تو ویندوز 7 - 64و32 بیتی من برنامه++ turbo c را نصب کردم اجرا نمیشه و خطا های زیر رو میده

    cannot find BWCC.DLL



    چه کار باید انجام بدم

    معذرت که پست رو تکرار کردم چون واقعا نمی دونم چه کارش کنم

  21. #101

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط maryam.s مشاهده تاپیک
    معذرت که پست رو تکرار کردم چون واقعا نمی دونم چه کارش کنم
    از یک کامپایلر جدیدتر استفاده کنید، با برگردید به ویندوزهای قدیمی تر مانند XP.
    الآن بالای 15 سال هست که عمر ++Turbo C به پایان رسیده.

  22. #102

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نیازمند به راهنمایی شما

    من جدیداً شروع به یادگیری برنامه نویسی c کردم و برای کامپایل کردن هم Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate را خریدم و روی ویندوز سون نصب کردم اما از بس پیچیدست نمی دونم چه طوری میشه یه برنامه c را توی اون کامپایل کرد یا اصلا چطوری میشه تو محیط cpp اون یه برنامه c نوشت. ممنون میشم اگه بنده را راهنمایی بفرمایید.

  23. #103

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام...
    من از هر کامپایلری واسه نوشتن سی++ استفاده کردم،هیچ کدوم نوع String رو نمی شناسن!
    کامپایلرهای استفاده شده:

    Borland C++‎ For Dos 3.1
    Borland C++‎ 5.2
    Turbo C++‎ 3.0
    Dev C++‎ 4.9
    Visual Studio 2008
    مرگ!
    درد!
    زهر مار و...

    یه کامپایلر معرفی کنید که این نوع رو بشناسه
    ممنون

  24. #104

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    من از هر کامپایلری واسه نوشتن سی++ استفاده کردم،هیچ کدوم نوع String رو نمی شناسن!
    اکثر کامپایلرها (جدید) این نوع داده ای رو پشتیبانی میکنند :

    Borland 5.02 , Dev , VC

  25. #105

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط mnnejati مشاهده تاپیک
    آموزش تصویری Visual Studio 2010

    آیا امکانش هست که یکی از دوستان یه آموزش تصویری ساده برای نوشتن یه برنامه c توی VS 2010 ultimate در اینجا قرار بده یا حداقل مراجعی را در این زمینه معرفی کنه تا منه مبتدی در برنامه نویسی c هم بتونم حداقل یه برنامه بنویسم و نتیجشو ببینم. با تشکر
    نقل قول نوشته شده توسط drstrike مشاهده تاپیک
    ویژال سی رو امتحان نکردم ولی از اسمش پیداست که ویژاله
    کامپایلر تحت داسی سراغ دارید که این نوع رو شناسایی کنه؟(سوال اصلاح شد، تو پست قبلی تحت داس رو یادم رفته بود )

    دوستان گرامی خواهشا قبل از چیز ابتدا این 12 صفحه را مطالعه کنید!

    تذکر جدی: از این به بعد اگر سوالات تکراری (مانند لینک دانلود، کامپایلر کنسولی، لینک آموزش تصویری و ...) در این تاپیک پرسیده شود، جهت حفظ نظم حذف خواهند شد.

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط drstrike مشاهده تاپیک
    سلام...
    من از هر کامپایلری واسه نوشتن سی++ استفاده کردم،هیچ کدوم نوع String رو نمی شناسن!
    کامپایلرهای استفاده شده:

    Borland C++‎‎ For Dos 3.1
    Borland C++‎‎ 5.2
    Turbo C++‎‎ 3.0
    Dev C++‎‎ 4.9
    Visual Studio 2008
    مرگ!
    درد!
    زهر مار و...

    یه کامپایلر معرفی کنید که این نوع رو بشناسه
    ممنون
    سلام دوست عزیز.
    بجای استفاده از string از * char ها استفاده کن. اونطوری دست واسه کار کردن باهاشون خیلی بازتره. در ضمن توابع بسیار زیادی داره که روی * char کار می کنن.
    متاسفانه من هم نتونستم stirng رو پیاده سازی کنم.
    موفق باشی و پیروز

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط mnnejati مشاهده تاپیک
    نیازمند به راهنمایی شما

    من جدیداً شروع به یادگیری برنامه نویسی c کردم و برای کامپایل کردن هم Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate را خریدم و روی ویندوز سون نصب کردم اما از بس پیچیدست نمی دونم چه طوری میشه یه برنامه c را توی اون کامپایل کرد یا اصلا چطوری میشه تو محیط cpp اون یه برنامه c نوشت. ممنون میشم اگه بنده را راهنمایی بفرمایید.
    سلام دوست عزیز.
    به نظر من سعی کن visual studio 6 مربوط به سال 2000 رو گیر بیاری. با اون راحت تر می تونی کد C یا ++C بنویسی
    یا علی!

  28. #108

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام

    من توی visual studio 2010 برای نوشتن یه برنامه ++c طبق گفته دوستان ابتدا یه empty project ساختم بعد یه فایل cpp به آن add کردم و برنامه ساده زیر را توش نوشتم:

    #include <iostream>
    int main()
    {
    cout << "Hello World!";
    return 0;
    }


    اما وقتی اونو کامپایل می کنم خطای عجیبه زیر را میگیره:


    1>g:\cpp_tests\test2\test2\source code.cpp(5): error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    میشه لطفاً مرا راهنمایی کنید. با تشکر

  29. #109
    کاربر تازه وارد آواتار HH2BN1990
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    29
    پست
    45

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط mnnejati مشاهده تاپیک
    سلام

    من توی visual studio 2010 برای نوشتن یه برنامه ++c طبق گفته دوستان ابتدا یه empty project ساختم بعد یه فایل cpp به آن add کردم و برنامه ساده زیر را توش نوشتم:

    #include <iostream>
    int main()
    {
    cout << "Hello World!";
    return 0;
    }


    اما وقتی اونو کامپایل می کنم خطای عجیبه زیر را میگیره:


    1>g:\cpp_tests\test2\test2\source code.cpp(5): error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    میشه لطفاً مرا راهنمایی کنید. با تشکر
    مشکل اینجاست!

    #include <iostream>
    using namespace std;

  30. #110

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام

    من visual studio 2010 را روی ویندوز 7 نصب کردم (البته مجبور شدم چون روی XP SP2 نصب نمی شد) حالا وقتی که یه برنامه cpp را توی VS کامپایل میکنم توی قسمت output مینویسه که یه سری فایل را نمی تونه باز کنه:

    'test2.exe': Loaded 'G:\Programming\cpp_tests\test2\Debug\test2.exe', Symbols loaded.
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\ntdll.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\kernel32.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\KernelBase.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\msvcp100d.dll', Symbols loaded.
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\msvcr100d.dll', Symbols loaded.
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\apphelp.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\AppPatch\AcLayers.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\sspicli.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\msvcrt.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\rpcrt4.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\user32.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\gdi32.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\lpk.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\usp10.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\shell32.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\shlwapi.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\ole32.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\oleaut32.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\userenv.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\profapi.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\winspool.drv', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\mpr.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\imm32.dll', Cannot find or open the PDB file
    'test2.exe': Loaded 'D:\Windows\System32\msctf.dll', Cannot find or open the PDB file
    The program '[2008] test2.exe: Native' has exited with code 0 (0x0).

    می خواستم بدونم که این مشکل را چه جوری میتونم رفع کنم.
    در ضمن چرا فایل های exe ای که بعد از کامپایل کردن ساخته میشه، توی ویندوز XP اجرا نمیشن؟

  31. #111

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط mnnejati مشاهده تاپیک
    سلام

    من visual studio 2010 را روی ویندوز 7 نصب کردم (البته مجبور شدم چون روی XP SP2 نصب نمی شد) حالا وقتی که یه برنامه cpp را توی VS کامپایل میکنم توی قسمت output مینویسه که یه سری فایل را نمی تونه باز کنه:

    می خواستم بدونم که این مشکل را چه جوری میتونم رفع کنم.
    تقریبا هیچ برنامه جدیدی روی XP sp2 دیگر پشتیبانی نمی شود، حداقل باید SP3 را نصب کرده باشید. VS2010 روی XP SP3 پشتبانی می شود.

    اگر پروژه را درست ساخته باشید و کامپایلر درست نصب کرده باشید، خطایی نباید داشته باشید. مواردی که فرمودید خطاهای عجیبی هستند، بررسی کنید که visual studio کامل و به درستی نصب شده باشد.

    در ضمن چرا فایل های exe ای که بعد از کامپایل کردن ساخته میشه، توی ویندوز XP اجرا نمیشن؟
    یا باید dll های مورد نیاز را در کنار فایل exe کپی کنید. یا پروژه به شکل static کامپایل کنید تا کدهای مورد نیاز dll ها در فایل exe قرار گیرند.

    از طریق مسیر زیر حالت static این کار انجام می شود (در FAQ تالار VC++‎ روش اول نیز وجود دارد):

    Project -> Properties ->C/C++‎‎‎ -> Code Generation -> Runtime library -> /MT

  32. #112

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    اگر پروژه را درست ساخته باشید و کامپایلر درست نصب کرده باشید، خطایی نباید داشته باشید. مواردی که فرمودید خطاهای عجیبی هستند، بررسی کنید که visual studio کامل و به درستی نصب شده باشد.
    من یه پروژه از نوع کنسولی ساختم و توی setting هم کنار empty project را تیک زدم بعد روی source file کلیک راست و یه فایل cpp بهش اضافه کردم. توی اونم یه برنامه ساده نوشتم که خطایی نداره و بعد از کامپایل شدن اجرا هم میشه فقط در قسمت output می نویسه که یه سری فایلهای dll رو توی سیستم 32 ویندوز پیدا نمیکنه. visual studio را هم من بطور کامل (7.2 GB) و بدون دستکاری در تنظیمات آن نصب کردم.

    از طریق مسیر زیر حالت static این کار انجام می شود (در FAQ تالار VC++‎‎‎‎‎‎‎‎ روش اول نیز وجود دارد):

    Project -> Properties ->C/C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ -> Code Generation -> Runtime library -> /MT
    اینکار را انجام دادم و توی XP هم اجرا شد. خیلی ممنون

  33. #113

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    دوستان من نمیتونم یه compiler خوب پیدا کنم !!!
    یعنی هر جا که میرم به در بسته میخورم, یا لینک time out میده یا هنگام نصب ارور میده یا موقع اجرای فایل نصب ارور میده یا یه فایل 90 مگی گذاشتن واسه دانلود که فکر نکنم اون باشه
    چند روز پیش از لینک زیر که در پست اول معرفی شده را دانلود هنگام نصب به دلایلی cancel زدم
    http://www.microsoft.com/express/Windows/
    حالا هر بار که اجرا میکنم تا نصب کن این ارور میده :
    Visual studio setup cannot run in compatibility mode.
    for more information ssee the installing section in he visual studio
    readme at http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=143397

    درضمن بگم که هر سه برنامه رو چند بار دانلود کردم C,C++‎,C#‎
    ویندوز من win7-64bit
    لطفا یک compiler خوب معرفی کنید که در سیستم بنده اجرا بشه ؟

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام من به یه نسخه از TC احتیاج دارم که روی ویندوز سون 64بیت هم اجرا بشه ...
    ممنون میشم اگه کمکم کنید ...

  35. #115

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط MSN_Issue مشاهده تاپیک
    سلام من به یه نسخه از TC احتیاج دارم که روی ویندوز سون 64بیت هم اجرا بشه ...
    ممنون میشم اگه کمکم کنید ...
    سلام دوست عزیز شما میتونید از نرم افزارdos box استفاده کنید

    http://blog.bestsoftware4download.co...ndows-7-64bit/

  36. #116

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    خیر، مشکلی ندارند.
    از آنجایی که ++C یعنی همان C به علاوه یک سری قابلیت های جدیدتر و کتابخانه های اضافی، به همین خاطر همه آن ها زبان C را نیز پشتیبانی می کنند و فقط کافیست در تنظیمات کامپایل پروژه تعیین شود که از نوع C کامپایل انجام شود و یا از طریق پسوندهایی مانند .C به جای .Cpp تا به طور خودکار این تنظیمات انجام شود.
    اگر اینطور باشد پس ++C باید تمام قابلیت های C را داشته باشد و بیشتر. مثلاً با C سیستم عامل می نویسند پس یعنی با ++C هم می توان سیستم عامل نوشت؟ یا برای سخت افزار درایور نوشت؟

  37. #117

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    اگر اینطور باشد پس ++C باید تمام قابلیت های C را داشته باشد و بیشتر. مثلاً با C سیستم عامل می نویسند پس یعنی با ++C هم می توان سیستم عامل نوشت؟ یا برای سخت افزار درایور نوشت؟
    اتفاقا بخش عظیم سیستم عامل های Win 95,98,Me,XP بهره گرفته از ++C میباشد چراکه ++C چیزی
    ندارد که C داشته باشد و ++C از داشتن آن بی بهره باشد ، ولی خوب در طراحی سیستم عامل های
    ذکر شده از زبان C نیز کمک گرفته شده است ./

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    33
    پست
    1,491

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    همچنین Mac OS X نیز با سی++ توسعه یافته ولی هستند سیستم‌عامل‌هایی که با سی نوشته شده‌اند مثل لینوکس.

  39. #119

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    چراکه ++C چیزی
    ندارد که C داشته باشد و ++C از داشتن آن بی بهره باشد
    یعنی با سی++ میشه داریور نویسی هم کرد؟

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    33
    پست
    1,491

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    با سی++ هم می‌توان درایور نوشت، چون یک زبان برنامه‌نویسی سیستمی هم محسوب می‌شود. همچنین در استاندارد جدید زبان یعنی C++‎0x همچنان بر سیستمی بودن این زبان تاکید می‌شود و یکی از اهداف این استاندارد جدید، بهبود سی++ برای کارهای سیستمی و نوشتن کتابخانه‌هاست.

صفحه 3 از 7 اولاول 12345 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •