صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 253

نام تاپیک: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hamid2547
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    120

    کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    درود دوستان
    من هر چی توی سایت سرچ کردم و سایتهای خارجی رو هم سر زدم کامپایلر خوبی برای زبان c پیدا نکردم اگر ممکن هست یک لینک دانلود برای کامپایلر این زبان(محبوب ترین کامپایلر) به من بدید سپاسگزار میشومدر ضمن من اگر به جای مدیران این بخش بودم کامپایلرهای این زبان رو به صورت موضوع مهم در میاوردم تا کاربران مشکلی از این بابت نداشته باشند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    سلام
    معمولا Code Gear کمپایلرهای Turbo C , Turbo ++C رو بصورت رایگان در اختیار همه قرار می دهد: (محصولات قدیم شرکت Borland)

    این هم لینک Turbo C 2.01
    http://dn.codegear.com/article/images/20841/tc201.zip

    این هم لینک محصولات Borland که به آثار تاریخی پیوسته
    http://dn.codegear.com/museum/antiquesoftware

  3. #3

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    شدیدا توصیه می کنم تاجایی که می توانید از کامپایلرهای قدیمی ++Turbo C استفاده نکنید(هر چند که در سال های اخیر کامپایلر رایگانی با نام turbo C++‎ explorer عرضه شد، اما با توجه به ضعف ها و قدیمی بودن آن اکنون نسخه حرفه ای آن با C++‎builder 2007 تجاری جایگزین شده است)

    لیست کامپایلر ها و IDE های شامل کامپایلر معروف:

    1- کامپایلر قدرتمند Visual C++‎ 2008 express (رایگان)
    نسخه تجاری آن بدون پسوند express نیز محبوب ترین کامپایلر در ویندوز می باشد

    2- IDE با نام ++DevC که کامپایلر آن minGW است؛ نسخه تبدیل شده ویندوز gcc
    http://www.bloodshed.net/devcpp.html

    3- کامپایلر gcc ، محبوب ترین کامپایلر لینوکس:
    http://gcc.gnu.org

    4- کامپایلر تجاری C++‎Builder
    http://www.codegear.com/products/cppbuilder

    5- یک IDE به نام Code::Blocks (در مقایسه با سایر موارد محبوبیت وسیعی ندارد)

    6- کامپایلر تجاری Intel
    http://software.intel.com/en-us/intel-compilers/

    7- یک IDE قدرتمند با نام Eclipse CDT برای همه سیستم عامل ها.
    ( کامپایلر آن gcc است )
    http://www.eclipse.org/cdt/


    اگر به جای مدیران این بخش بودم کامپایلرهای این زبان رو به صورت موضوع مهم در میاوردم تا کاربران مشکلی از این بابت نداشته باشند
    نظر سایر کاربران در این مورد چه هست؟
    این موضوع اهمیت "اعلان" شدن دارد؟
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : جمعه 30 مرداد 1388 در 16:56 عصر دلیل: افزودن به لیست

  4. #4

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    سلام.

    به نظر من ساختن یک تایپیک برای این جور موارد پیش پا افتاده اصلا منطقی نیست

    کاربران اگر یک سرچ کوچیک از قبیل -"بهترین محیط برای زبان C++‎" در فروم انجام بدهند -بیش از

    1000 پست مفید همراه با مباحث فنی ان پیدا میکنند-دلیل نداره بحث های تکراری دوباره تکرار شه.

  5. #5

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    شدیدا توصیه می کنم تاجایی که می توانید از کامپایلرهای قدیمی ++Turbo C استفاده نکنید(هر چند که در سال های اخیر کامپایلر رایگانی با نام turbo C++‎ explorer عرضه شد، اما با توجه به ضعف ها و قدیمی بودن آن اکنون نسخه حرفه ای آن با C++‎builder 2007 تجاری جایگزین شده است)

    کامپایلر ها معروف:

    1- کامپایلر قدرتمند Visual C++‎ 2008 express (رایگان)
    نسخه تجاری آن بدون پسوند express نیز محبوب ترین کامپایلر در ویندوز می باشد

    2- IDE با نام ++DevC که کامپایلر آن minGW است؛ نسخه تبدیل شده ویندوز gcc
    http://www.bloodshed.net/devcpp.html

    3- کامپایلر gcc ، محبوب ترین کامپایلر لینوکس:
    http://gcc.gnu.org

    4- کامپایلر تجاری C++‎Builder
    http://www.codegear.com/products/cppbuilder

    5- یک IDE به نام Code::Blocks (در مقایسه با سایر موارد محبوبیت وسیعی ندارد)

    6- intel و غیره
    ببخشيد اما ميخوام بدونم كه تو تمام اينا ميشه با c هم نوشت؟
    يعني مشكلي با c ندارن.

  6. #6

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط mafia5 مشاهده تاپیک
    ببخشيد اما ميخوام بدونم كه تو تمام اينا ميشه با c هم نوشت؟
    يعني مشكلي با c ندارن.
    خیر، مشکلی ندارند.
    از آنجایی که ++C یعنی همان C به علاوه یک سری قابلیت های جدیدتر و کتابخانه های اضافی، به همین خاطر همه آن ها زبان C را نیز پشتیبانی می کنند و فقط کافیست در تنظیمات کامپایل پروژه تعیین شود که از نوع C کامپایل انجام شود و یا از طریق پسوندهایی مانند .C به جای .Cpp تا به طور خودکار این تنظیمات انجام شود.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_m مشاهده تاپیک
    درود دوستان
    من هر چی توی سایت سرچ کردم و سایتهای خارجی رو هم سر زدم کامپایلر خوبی برای زبان c پیدا نکردم اگر ممکن هست یک لینک دانلود برای کامپایلر این زبان(محبوب ترین کامپایلر) به من بدید سپاسگزار میشومدر ضمن من اگر به جای مدیران این بخش بودم کامپایلرهای این زبان رو به صورت موضوع مهم در میاوردم تا کاربران مشکلی از این بابت نداشته باشند
    کلا 2 تا کامپایلر مهم برای c و C++‎ هست
    gcc بیشتر برای سیستم عاملهای یونکیس بیس یا شبیه یونیکس هر چند در ویندوز هم کار می کند
    و Visual C++‎ که نسخه رایگانش ویژوال سی ++ 2008 اکسپرس که برای محیطهای برنامه نویسی ویندوز هست که می توانید رایگان دانلود کنید.

    فقط یک مشکلی هست که دوستان نحوه استفاده از IDE و یا خودد کامپایلر را بلد نیستند و سختشان هست
    برای gcc در لینوکس یا ویندوز فایل برنامه را با هر ادیتوری که بلد هستید مثل vi یا pico یا هر ادیتور دیگر یا نوت پد خود ویندوز ایجاد می کنید و با دستور زیر کامپایل می کنید
    gcc -o yoursource.c yourprogram
    و برای VC++‎ از منوی
    All Program -->microsoft Visual --> visual Studio tools --> visual Studio command prompmt را اجرا کرده و در آنجا با دستور
    cl yourprogram.c
    برنامه خودتان را کامپایل می کنید.

  8. #8

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    کلا 2 تا کامپایلر مهم برای c و C++‎ هست
    gcc بیشتر برای سیستم عاملهای یونکیس بیس یا شبیه یونیکس هر چند در ویندوز هم کار می کند
    و Visual C++‎ که نسخه رایگانش ویژوال سی ++ 2008 اکسپرس که برای محیطهای برنامه نویسی ویندوز هست که می توانید رایگان دانلود کنید.

    فقط یک مشکلی هست که دوستان نحوه استفاده از IDE و یا خودد کامپایلر را بلد نیستند و سختشان هست
    برای gcc در لینوکس یا ویندوز فایل برنامه را با هر ادیتوری که بلد هستید مثل vi یا pico یا هر ادیتور دیگر یا نوت پد خود ویندوز ایجاد می کنید و با دستور زیر کامپایل می کنید
    gcc -o yoursource.c yourprogram
    و برای VC++‎ از منوی
    All Program -->microsoft Visual --> visual Studio tools --> visual Studio command prompmt را اجرا کرده و در آنجا با دستور
    cl yourprogram.c
    برنامه خودتان را کامپایل می کنید.
    دوست عزیز مسیری که گفتید برای من وجود نداره.چطور میشه vC++‎رو برای برنامه نویسی c
    اماده کرد؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط عمو وحید مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مسیری که گفتید برای من وجود نداره.چطور میشه vC++‎رو برای برنامه نویسی c
    اماده کرد؟
    شاید آدرس بسته به نسخه از ویژوال استدیوی که نصب هست بر روی کامپیوتر شما فرق کند.
    اگر ویژوال استدیو پروفشنال 2008 نصب شده باشد دنبال Visual Studio 2008 Command Prompt بگردید.

  10. #10

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    شاید آدرس بسته به نسخه از ویژوال استدیوی که نصب هست بر روی کامپیوتر شما فرق کند.
    اگر ویژوال استدیو پروفشنال 2008 نصب شده باشد دنبال Visual Studio 2008 Command Prompt بگردید.

    من از Microsoft Visual C++‎ 6.0 استفاده میکنم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط عمو وحید مشاهده تاپیک
    من از Microsoft Visual C++‎ 6.0 استفاده میکنم.
    این کامپایلر که مال 8-9 سال پیش هست ،چرا نسخه اکسپرس VC++‎2088
    را دانلود نمی کنید که با آن کار کنید؟

  12. #12

    Smile نقل قول: درخواست کامپایلر

    سلام ، بنظر من برای افراد چه مبتدی ، چه حرفه ای کامپایلر Borland C++‎ 5.02

    مناسبترین و شاید بهترین کامپایلر ، در این زمینه باشه !!! بدلیل کامپایل ساده کدها ،

    کار کردن راحت ، کتابخانه نرم افزاری قوی و ....

  13. #13

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط عمو وحید مشاهده تاپیک
    چطور میشه vC++‎رو برای برنامه نویسی c اماده کرد؟
    ابتدا یک پروژه win32 console خالی بسازید.

    - اگر از VC++‎6 استفاده می کنید:

    از منوی project به setting بروید، به C/C++‎ tab بروید و در Project Options textbox برای کامپایل به زبان سی TC/ را اضافه کنید. دقت کنید configuration بر روی all باشد یعنی برای هر دوی release و debug.

    حال فایل هایی با پسوند c. بسازید و کد C خود را بنویسید و کامپایل کنید.
    نکته: با سایر پسوند ها نیز به زبان C کامپایل می شود.

    - در VC++‎2003 یا 2005 یا 2008 به این شکل:

    از منوی project به properties بروید، در C/C++‎ به قسمت advanced بروید و در compile As گزینه Compile as C Code /TC را انتخاب کنید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    ابتدا یک پروژه win32 console خالی بسازید.

    - اگر از VC++‎6 استفاده می کنید:

    از منوی project به setting بروید، به C/C++‎ tab بروید و در Project Options textbox برای کامپایل به زبان سی TC/ را اضافه کنید. دقت کنید configuration بر روی all باشد یعنی برای هر دوی release و debug.

    حال فایل هایی با پسوند c. بسازید و کد C خود را بنویسید و کامپایل کنید.
    نکته: با سایر پسوند ها نیز به زبان C کامپایل می شود.

    - در VC++‎2003 یا 2005 یا 2008 به این شکل:

    از منوی project به properties بروید، در C/C++‎ به قسمت advanced بروید و در compile As گزینه Compile as C Code /TC را انتخاب کنید.
    من از این روش استفاده می کنم
    1- notepad++ را باز می کنم کدم را توش می نویسم ، شما می توانید در همان notepad ویندوز همی بنویسید.
    2- از استارت منو ، منوی ویژوال استدیو را باز می کنم در آن منوی ویژوال استدیو تولز را باز می کنم ویژوال استدیو کامند پرومت را اجرا می کنم
    3- با دستور CL برنامه خودم را کامپایل می کنم

    تو این شکل می توانید ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    ابتدا یک پروژه win32 console خالی بسازید.

    - اگر از VC++‎6 استفاده می کنید:

    از منوی project به setting بروید، به C/C++‎ tab بروید و در Project Options textbox برای کامپایل به زبان سی TC/ را اضافه کنید. دقت کنید configuration بر روی all باشد یعنی برای هر دوی release و debug.

    حال فایل هایی با پسوند c. بسازید و کد C خود را بنویسید و کامپایل کنید.
    نکته: با سایر پسوند ها نیز به زبان C کامپایل می شود.

    - در VC++‎2003 یا 2005 یا 2008 به این شکل:

    از منوی project به properties بروید، در C/C++‎ به قسمت advanced بروید و در compile As گزینه Compile as C Code /TC را انتخاب کنید.
    با سلام

    من از visual studio.net 2008 استفاده ميكنم و بعد از انجام روشي كه شما گفتيد در هنگام كامپايل اخطار زير به من نشون داده ميشه
    Error 1 fatal error C1853: 'Debug\C.pch' precompiled header file is from a previous version of the compiler, or the precompiled header is C++‎ and you are using it from C (or vice versa) c:\documents and settings\User\my documents\visual studio 2008\projects\c\c\c.cpp 1 C

  16. #16

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    من از این روش استفاده می کنم
    1- notepad++ را باز می کنم کدم را توش می نویسم ، شما می توانید در همان notepad ویندوز همی بنویسید.
    2- از استارت منو ، منوی ویژوال استدیو را باز می کنم در آن منوی ویژوال استدیو تولز را باز می کنم ویژوال استدیو کامند پرومت را اجرا می کنم
    3- با دستور CL برنامه خودم را کامپایل می کنم

    تو این شکل می توانید ببینید
    دوست گرامي ;

    در مورد دستور CL توضيح بيشتري ميديد؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط codeplus مشاهده تاپیک
    دوست گرامي ;

    در مورد دستور CL توضيح بيشتري ميديد؟
    cl کامپایلر vC++‎ هست.

  18. #18

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط codeplus مشاهده تاپیک
    با سلام

    من از visual studio.net 2008 استفاده ميكنم و بعد از انجام روشي كه شما گفتيد در هنگام كامپايل اخطار زير به من نشون داده ميشه
    Error 1 fatal error C1853: 'Debug\C.pch' precompiled header file is from a previous version of the compiler, or the precompiled header is C++‎ and you are using it from C (or vice versa) c:\documents and settings\User\my documents\visual studio 2008\projects\c\c\c.cpp 1 C
    برای این که از خطا جلوگیری کنید برای محکم کاری پسوند را از .cpp به .c تغییر دهید،
    سپس قبل از ادامه کامپایل ابتدا به منوی build رفته و clean solution کنید تا فایل های قبلی ساخته شده شما ابتدا پاک شوند.


    در مورد دستور CL توضيح بيشتري ميديد؟
    Cl ابزاری برای کنترل کامپایلر و لینکر C و ++C مایکروسافت هست، که شما در محیط IDE می توانید با اضافه کردن دستورات آن به تنظیمات هر فایل، آن را به صورت دلخواه و متفاوت از سایر فایل ها کامپایل کنید. (custom build)
    و یا می توانید از طریق command line و بدون IDE با نوشتن دستورات، پروژه خود را کامپایل کنید.

    تا زمانی که محیط راحت IDE در دسترس شماست و شما هم بر روی آن تسلط پیدا نکرده اید نیازی نیست با آن کار کنید.
    توجه کنید که همه امکانات آن در تنظیمات properties پروژه محیط IDE شما وجود دارد و قابل تغییر.

    برای مثال در command prompt visual studio با دستور زیر هر دو فایل به c کامپایل می شوند:

    CL File1.C /TcFile2.cpp

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    Cl ابزاری برای کنترل کامپایلر و لینکر C و ++C مایکروسافت هست، که شما در محیط IDE می توانید با اضافه کردن دستورات آن به تنظیمات هر فایل، آن را به صورت دلخواه و متفاوت از سایر فایل ها کامپایل کنید. (custom build)
    و یا می توانید از طریق command line و بدون IDE با نوشتن دستورات، پروژه خود را کامپایل کنید.

    تا زمانی که محیط راحت IDE در دسترس شماست و شما هم بر روی آن تسلط پیدا نکرده اید نیازی نیست با آن کار کنید.
    توجه کنید که همه امکانات آن در تنظیمات properties پروژه محیط IDE شما وجود دارد و قابل تغییر.

    برای مثال در command prompt visual studio با دستور زیر هر دو فایل به c کامپایل می شوند:

    CL File1.C /TcFile2.cpp
    CL ابزاری برای کنترل کامپایلر نیست ، بلکه خود کامپایلر هست. که سوئیچ های زیادی هم داره.
    اکثر دوستان اینجا برای برنامه هایی که می نویسند احتیاج به IDE ندارند ، برنامه ها در حد تمرین های کتابهای آموزش C/C++‎ هست.استفاده از IDE باعث میشه که خیلیها همون اول از پیچیدگیهای IDE وحشت کنند .
    من دوستانی را دیدم که وقتی بار اول می خواستند در محیط لینوکس برنامه بنویسند دنبال IDE بودند و وقتی اسم کامپایلر C/C++‎ می آید آنرا با IDE اشتباه می گیرند.

  20. #20

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    ازتون ممنونم كه جواب داديد.اگر در انجمن تاپيكي براي رفع اشكالات ابتدائي و جزئي در مورد C وجود داره،لطفا آدرس بدهيد.به نظر ميرسد بيشتر تاپيكها براي حرفه ايها ايجاد شده و تازه واردهائي مثل من به سختي ميتونند جواب سوالات سطحي خودشون را پيدا كنند.به طور مثال در اكثر كتابهاي ‍‍C درمورد كامپايلر توضيحي داده نشده وبه نظر ميرسد انتخاب كامپايلر به كاربر واگذار شده است.

  21. #21

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    برای این که از خطا جلوگیری کنید برای محکم کاری پسوند را از .cpp به .c تغییر دهید،
    سپس قبل از ادامه کامپایل ابتدا به منوی build رفته و clean solution کنید تا فایل های قبلی ساخته شده شما ابتدا پاک شوند.




    Cl ابزاری برای کنترل کامپایلر و لینکر C و ++C مایکروسافت هست، که شما در محیط IDE می توانید با اضافه کردن دستورات آن به تنظیمات هر فایل، آن را به صورت دلخواه و متفاوت از سایر فایل ها کامپایل کنید. (custom build)
    و یا می توانید از طریق command line و بدون IDE با نوشتن دستورات، پروژه خود را کامپایل کنید.

    تا زمانی که محیط راحت IDE در دسترس شماست و شما هم بر روی آن تسلط پیدا نکرده اید نیازی نیست با آن کار کنید.
    توجه کنید که همه امکانات آن در تنظیمات properties پروژه محیط IDE شما وجود دارد و قابل تغییر.

    برای مثال در command prompt visual studio با دستور زیر هر دو فایل به c کامپایل می شوند:

    CL File1.C /TcFile2.cpp

    آيا اين حرف شما به اين معناست كه حتي با يك اديتور متن ساده هم ميتوان اقدام به نوشتن كد كرد و با اين دستور آنرا كامپايل نمود؟پس تكليف فايلهاي سرايند چه ميشود؟

    من براي امتحان روشهاي گفته شده توسط دوستان براي انتخاب يك محيط برنامه نويسي به زبان C و شروع به يادگيري از قطعه كد زير استفاده ميكنم ;

    #include<stdio.h>

    int main()
    {
    printf("messages");
    return 0;
    }


    (اولين مثال كتاب "قمي" در مورد توابع!)


    ولي با پيغام خطاي زير روبرو ميشوم

    Error 1 fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source? 

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط codeplus مشاهده تاپیک
    آيا اين حرف شما به اين معناست كه حتي با يك اديتور متن ساده هم ميتوان اقدام به نوشتن كد كرد و با اين دستور آنرا كامپايل نمود؟پس تكليف فايلهاي سرايند چه ميشود؟

    من براي امتحان روشهاي گفته شده توسط دوستان براي انتخاب يك محيط برنامه نويسي به زبان C و شروع به يادگيري از قطعه كد زير استفاده ميكنم ;

    #include<stdio.h>

    int main()
    {
    printf("messages");
    return 0;
    }


    (اولين مثال كتاب "قمي" در مورد توابع!)


    ولي با پيغام خطاي زير روبرو ميشوم

    Error 1 fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source? 
    احتمالا چون با IDE پروژه خودتان را ایجاد کردید و سپس فایل stdafx.h که IDe می سازه از پروژه حذف کردید.

    در حقیقیت چیزی که مهم هست همان کامپایلر هست که در vC++‎ با فایل CL.exe می توان اجرا کرد.
    شما فقط یک فایل ساده متنی می خواهید که می توانید با هر ادیتوری درست کنید ، notepad و دستور edit در کامند پرومت و.... IDE در حقیقت یک ادیتور ویژه با ابزار خاص برای یک زبان برنامه نویسی هست.

  23. #23

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    CL ابزاری برای کنترل کامپایلر نیست ، بلکه خود کامپایلر هست. که سوئیچ های زیادی هم داره.
    من معمولا برای تعاریف، از منابع معتبر استفاده می کنم و آن تعریف را به همان شکل گفته شده فقط ترجمه می کنم تا در صورت نیاز به منبع اصلی ارجاع دهم، حال درست یا غلط با سازنده اصلی. visual studio از کامپایلرهای مختلفی تشکیل شده است.

    در مورد Cl.exe به تعریف مایکروسافت:(هر چند که در برخی موارد از عبارت "کامپایلر cl.exe" نیز استفاده شده است)

    cl.exe is a tool that controls the Microsoft C and C++‎ compilers and linker. cl.exe can be run only on operating systems that support Microsoft Visual Studio.

    لینک آن در سایت مایکروسافت

    من براي امتحان روشهاي گفته شده توسط دوستان براي انتخاب يك محيط برنامه نويسي به زبان C و شروع به يادگيري از قطعه كد زير استفاده ميكنم ;
    ولي با پيغام خطاي زير روبرو ميشوم
    اگر مطالب ذکر شده در پست های قبل را با دقت مطالعه کنید حتما به جواب می رسید.
    در پست های قبلی گفتم که یک پروژه خالی (empty) بسازید، در هنگام ساخت new project این گزینه وجود دارد. اگر از فایلی استفاده نمی کنید نباید در solution explorer وجود داشته باشند.

    نمونه ساده شما را به صورت zip شده و آماده برای C ضمیمه کردم.(در vc2005 و قابل اجرا در vc2008)
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    من تعریف کامپایلر اینتل رو برای استفاده از پردازنده های چند هسته ای خیلی شنیدم
    از دوستان کسی کامپایلر جدید اینتل رو داره
    من اینجا پیدایش کردم اما این نسخه Trial هست.
    با تشکر

  25. #25

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    آقا من موقعی می خوام فایل هامو کامپایل کنم چون برنامم از کلاس های موجود در iostream.h استفاده می کنه کامپایلر visual C++‎ خطا می ده باید چی کار کنم (اخه همش توی محیط turbo C++‎ برنامه می نوشتم حالا می خوام از یک کامپایلر جدیدتر استفاده کنم با تشکر

  26. #26

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    نقل قول نوشته شده توسط lord_ahriman مشاهده تاپیک
    آقا من موقعی می خوام فایل هامو کامپایل کنم چون برنامم از کلاس های موجود در iostream.h استفاده می کنه کامپایلر visual C++‎ خطا می ده باید چی کار کنم (اخه همش توی محیط turbo C++‎ برنامه می نوشتم حالا می خوام از یک کامپایلر جدیدتر استفاده کنم با تشکر
    لینک های زیر را مطالعه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=119863
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=95704
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=92264

  27. #27

    نقل قول: درخواست کامپایلر

    سلام، من این تاپیک و چند تاپیک دیگر رو خوندم. اما به جمعبندی نرسیدم:

    کدوم یک از کامپایلرهای C++‎ سبک و کم حجم تر هستند و همچنین امکانات خوبی برای اشکال یابی و trace کردن برنامه دارند؟

    هدف ما استفاده از این زبان برای نوشتن کدهای ساده و متوسط مربوط به درس محاسبات عددی کارشناسی ارشد می باشد.

    با تشکر

  28. #28

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام
    من چند تا سوال داشتم در مورد پیاده سازی کتابخونه های استاندارد
    برای اینکه یه تابع یا کلاس واسه کتابخونه استاندارد بنویسن باید اونو برای پلاتتفرم های مختلف پیاده سازیش کنن(عین یه فریمورک کراس پلاتفرم) درسته؟
    خب حالا فرض کنیم یه سری توابع وکلاس برای کارهای GUI و thread ها میخوان به کتابخونه ی استاندارد C++‎ اضافه کنن خب برای پیاده سازیشون میان برای هر سیستم عامل از API های اون استفاده میکنن مثل QT مثلا
    یا نه میان این کدها رو در رینگ صفر برای هر پلاتفرم سخت افزاری پیاده سازی می کنن یا چی؟
    حالا فرض کنیم یه همچین کاری کردن دیگه میشه تنها با به کد نویسی استاندارد (با اغراق و اغماض )هرنوع برنامه ای نوشت بدون اتکا به win32 , qt , mfc , .net و ....؟
    گذشته از اینها آیا کامپایلر های الان قابلیتی دارند که در یه مود قرار بگیرند که از همه امکانات Ansi درشون استفاده کرد حالا با یا بی امکانات خاص کامپایلر؟(چون فکر میکنم جواب نهه ->پس آخه این چه استانداردیه که بهش محل نمیذارن )
    سوال اخر: printf مگه استاندارد نیست پس باید تو ویندوز (کنسول نه)یه عکس العملی داشته باشه یعنی پیاده سازی شده باشه من قدیما با VC++‎6 امتحان میکردم Error نمیداد ولی خاصیتی هم نداشت .
    پیشاپیش از پاسخاتون ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله aribarzan7 : جمعه 20 دی 1387 در 09:20 صبح

  29. #29

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    برای پیاده سازیشون میان برای هر سیستم عامل از API های اون استفاده میکنن مثل QT مثلا
    یا نه میان این کدها رو در رینگ صفر برای هر پلاتفرم سخت افزاری پیاده سازی می کنن یا چی؟
    هر سیستم عاملی یک کتابخانه سطح پایین دارد که سال ها وقت صرف شده تا نوشته شده اند و بهترین سازگاری را نیز با آن دارد، چون شما فردا نیازمند پشتیبانی درایوری سخت افزارها هم هستید.
    ضمن اینکه شما دسترسی کامل به تمامی منابع سیستم عامل هایی مانند ویندوز ندارید جز مواردی که به شما اجازه داده شده است. پس شدن را می شود اما آیا همواره با سیستم عامل سازگاری خواهد داشت و از قابلیت های بهینه سازی، سرعت ، performance و پشتیبانی سخت افزاری و... خاص آن سیستم عامل بهره خواهد برد؟ (شاید برابر و شاید ضعیف تر)

    در سایر سیستم عامل های open source چنین کتابخانه های گرافیکی مجزایی میتواند به خوبی وجود داشته باشد، اما به این شکل اگر هدف cross-platform کردن در تمامی سیستم عامل ها هست (که همگی کدباز نیستند) مشکلات زیادی وجود دارد.

    پس اگر کسی می خواهد کتابخانه cross-platform بسازد مانند سایر کتابخانه ها عمل می کند، در ویندوز win32 API در linux XLib (یا GTK) و ...
    این API ها لایه اصلی سیستم عامل را تشکیل می دهند و تا معمولا زمانی که آن سیستم عامل زنده هست پشتیبانی می شوند.

    گذشته از اینها آیا کامپایلر های الان قابلیتی دارند که در یه مود قرار بگیرند که از همه امکانات Ansi درشون استفاده کرد حالا با یا بی امکانات خاص کامپایلر؟
    کامپایلرهای لینوکسی بیشتر استانداردهای C را کامل پیاده سازی می کنند.
    کامپایلرهای ویندوز نیز بیشتر استاندارد های ++C را.

    مایکروسافت در توضیح این موضوع می گوید:
    کاربران C ما درخواست پیاده سازی همه استاندارد ها را همانند ++C نمی کنند (No feedback from C customers)، به همین خاطر تا زمانی که این نیاز وجود نداشته باشد ما هم دلیلی برای توسعه آن ها نمی بینیم. که به حق هست.

    - در کل اگر از کامپایلرهای معروف مثل gcc و ++VC استفاده شود اکثر موارد پیاده سازی شده اند و آن قدر هم نیست که بگوییم خیلی فرق دارند، جز در موارد بسیار کوچکی که در برنامه نویسی قابل صرفنظر هستند.

    سوال اخر: printf مگه استاندارد نیست پس باید تو ویندوز (کنسول نه)یه عکس العملی داشته باشه یعنی پیاده سازی شده باشه من قدیما با VC++‎6 امتحان میکردم Error نمیداد ولی خاصیتی هم نداشت .
    سیستم عامل ها جدید 32/64 بیتی از حالت فقط نوشتاری خارج شده اند لذا برای خودشان ورودی خروجی خاص خود را دارند. چرا که بخش گرافیک در استاندارد ++C/C و تقریبا در بیشتر زبان های برنامه نویسی دیگر وجود ندارد. امروزه گرافیک معمولا بخشی جدا از زبان برنامه نویسی هست که وابسته به سیستم عامل هست.

    در حالی که printf برای stdout هست و هرجایی که محیط کنسولی/نوشتاری وجود داشته باشد می تواند در آنجا استفاده شود.

    اگر کسی می خواهد مثلا در ویندوز از تابع مشابهی استفاده کنید می تواند از sprintf استفاده کند تا در رشته قرار گیرد و سپس آن را با تابع ارسال خروجی نوشته در صفحه نمایش (مانند DrawText) در صفحه چاپ کند.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : جمعه 20 دی 1387 در 12:01 عصر

  30. #30

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    برای موبایل هم کامپایلر وجود داره ؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    با سلام خدمت دوست عزيز.

    نقل قول نوشته شده توسط Elrond مشاهده تاپیک
    برای موبایل هم کامپایلر وجود داره ؟

    من از دوستم شنيده ام كه چنين نرم افزاري وجود دارد.
    براي گوشي هاي پاكت پي سي كه مطمئن هستم چون خودم ديدم.
    ولي براي ساير گوشي ها شنيده ام ولي به چشم خود نديده ام.
    دوستم يك مدت طولاني دنبال همچين چيزي بود در آخر كار (نمي دانم چرا ) رفت يك گوشي پاكت پي سي گرفت.خودش مي گفت از سايت خود شركت گرفته (با حجم حدودي 12 مگ) ولي اين برنامه رايگان نبود.
    خدانگهدار.

  32. #32

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط Elrond مشاهده تاپیک
    برای موبایل هم کامپایلر وجود داره ؟
    اگر وجود نداشت آنوقت چطور می توانستیم برای آن ها برنامه بنویسیم؟!

    برای symbian (نوکیا و غیره) و windows mobile (گوشی PDA و smartphone) اصلی ترین زبان ++C هست.
    لیستی از کامپایلرها:

    symbian: ابزارهای زیادی در سال های مختلف عرضه شده است.
    در حال حاضر اصلی ترین که توسط نوکیا پیشنهاد می شود Carbide.C++‎ IDE است که خودش از ابزارها و کامپایلرهای دیگر مانند Eclipse و gcce استفاده می کند.
    می توانید از Carbide.vs استفاده کنید تا بتوانید از visual studio برای کامپایل استفاده کنید.
    gcc هم برای این کار قابل استفاده است (بود).

    iPhone: کامپایلر XCode همواره انتخاب Apple هست.

    Window mobile / PDA / CE : کامپایلر visual studio 2005 به بعد.
    قبلا نسخه Embedded VC استفاده می شد که دیگر منسوخ شده است.
    در windows mobile شما علاوه بر ++C/C سایر زبان ها مانند C#‎ و VB.NET را هم در اختیار دارید.

    تذکر: در تمامی موارد فوق باید SDK مورد نیاز برای پلتفرم و نسخه گوشی مورد نظر را از سایت تولید کننده گوشی دریافت کنید و در کنار کامپایلرهای فوق نصب کنید تا امکانات برنامه نویسی اضافه شود.

    این لینک در Wikipedia بسیار خوب تهیه شده است، حتما مطالعه کنید:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_development
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : یک شنبه 11 اسفند 1387 در 22:04 عصر

  33. #33

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام دوستان برای این کد ها برام یه کامپایلر معرفی کنید چون تو هر چی امتحان کردم درست کار نکرد

    // Fig. 2.1: fig02_01.cpp
    // Text-printing program.
    #include <iostream> // allows program to output data to the screen

    // function main begins program execution
    int main()
    {
    std::cout << "Welcome to C++‎!\n"; // display message

    return 0; // indicate that program ended successfully

    } // end function main


    متشکر میشم اگه کمکم کنید که یه کامپایلر این کدهارو درست باز کنه(بدون اشکال)
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : چهارشنبه 14 اسفند 1387 در 01:01 صبح دلیل: کمتر کردن کدها

  34. #34

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط skynet مشاهده تاپیک
    سلام دوستان برای این کد ها برام یه کامپایلر معرفی کنید چون تو هر چی امتحان کردم درست کار نکرد
    اولین پست من را در صفحه اول مطالعه کردید؟

    شما از هر کامپایلر جدید استفاده کنید کدهای شما قابل اجرا است، مثلا Visual C++‎2005 یا 2008 یا ++DevC جدید و ...

  35. #35
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    Question سوال: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام دوستان
    من قبلا از++borland c استفاده مي كردم
    visual studio 2008 professional رو نصب كردم ولي دو تا مشكل دارم:
    1.يه عالم برنامه ي اضافي با اون نصب شد(از قبيل net.و #c و ..............)
    2.ياد ندارم باهاش كار كنم (البته طريقه ي كامپايل برنامه ها رو از پست هاي قبلي همين تاپيك خوندم)

    چه جوري دوباره اين كامپايلر رو مي تونم بهتر نصب كنم يعني سبكتر و بدون برنامه هاي اضافي؟

    كسي يه pdf در مورد نصب و طريقه ي استفاده از اون نداره؟؟؟
    از كجا ياد بگيرم؟؟
    و آخرين سوال اينكه : آيا ++visual c با ++c فرق داره يا نه؟

  36. #36

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    سلام دوستان ممنون از راهنمایی ولی یه سوال دیگه برایم پیش اومد من از نرم افزار(Dev C++‎) استفاده کردم ولی مثل اینکه درست کار نکر هنگام کامپایلر یه صفحه ی داس می یاد و میره این از کجاشه؟؟

  37. #37

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    نقل قول نوشته شده توسط elyascomputer مشاهده تاپیک
    چه جوري دوباره اين كامپايلر رو مي تونم بهتر نصب كنم يعني سبكتر و بدون برنامه هاي اضافي؟

    كسي يه pdf در مورد نصب و طريقه ي استفاده از اون نداره؟؟؟
    از كجا ياد بگيرم؟؟
    و آخرين سوال اينكه : آيا ++visual c با ++c فرق داره يا نه؟
    هنگام نصب حالت custom یا در برخی موارد Advanced را انتخاب کنید و در آن فقط کامپایلر ++VC را تیک برنید تا فقط آن و ابزارهای آن را نصب کند.

    برای یادگیری موارد اولیه کار با ++visual C در سطح کنسولی لینک زیر را مطالعه کنید:
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=127644

    ++Visual C یک کامپایلر هست که توسط آن و با انتخاب هر کدام از آن ها در قسمت project می توانید برنامه بنویسید win32 application/ MFC / win32 console/ , ...
    برای حالت ساده و کنسولی شما باید win32 console را انتخاب کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط skynet مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ممنون از راهنمایی ولی یه سوال دیگه برایم پیش اومد من از نرم افزار(Dev C++‎) استفاده کردم ولی مثل اینکه درست کار نکر هنگام کامپایلر یه صفحه ی داس می یاد و میره این از کجاشه؟؟
    در پایان کدها قبل از return از کاربر یک ورودی دریافت کنید، یا از getch استفاده کنید. ضمنا به جای این ها می توانید برنامه را کلا از console ویندوز اجرا کنید که بسته نشود.
    در فروم جستجو کنید.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    با سلام خدمت دوست عزيز.

    نقل قول نوشته شده توسط skynet مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ممنون از راهنمایی ولی یه سوال دیگه برایم پیش اومد من از نرم افزار(Dev C++‎) استفاده کردم ولی مثل اینکه درست کار نکر هنگام کامپایلر یه صفحه ی داس می یاد و میره این از کجاشه؟؟
    دوست عزيز مي تواني بگويي اين نرم افزار مربوط به چه نوع گوشي هايي است تا ما هم از آن استفاده كنيم.
    اگر نمي داني نام گوشي ات را بگو تا خودم بفهمم به گوشي من مي خوره يا نه.
    اگر هم امكان داره نرم افزار را در بخش بگذار البته اگر از نظر مدير بخش اشكالي نداشته باشه ، و اگر نه آدرس سايتي را كه از آن گرفتي را بگذار.(كلا بگو چطوري بدست آوردي)
    با تشكر.
    خدانگهدار.

  39. #39
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    28

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    با سلام
    اگه لطف كنين تو يه پست آموزش كامپايلر 2008 ++visual c (شامل تمام منو ها و ....) رو ياد بدين خيلي خوبه

    من با توضيحاتي كه تو اين بخش بود در سطح كلي كار با اون رو ياد گرفتم اما بقيه گزينه ها و منوهايي كه تو اين
    كامپايلر هست رو نمي دونم چيه!!!!!

  40. #40

    نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

    به نظر من بهترین و ساده ترین کامپایلر Dev C++‎ است که به خوبی از C و C++‎ پشتیبانی می کنه. این نرم افزار رایگانه و حجمش هم فقط 9mb است
    لینک دانلود:
    http://www.bloodshed.net/devcpp.html

صفحه 1 از 7 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •