نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans

  1. #1

    ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans

    سلام
    من در برنامه نویسی موبایل خیلی تازه کارم .
    یه برنامه ای می خوام بنویسم که باید نیاز دارم چند تا عدد رو یه جایی ذخیره کنم ولی اصلا نمی دونم چکار باید بکنم. در NetBeans
    ممنون می شم اگه کسی یه روش برای این کار رو توضیح بده.

  2. #2

    Lightbulb نقل قول: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans

    دوست عزیز باید از Record Set استفاده کنی.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans

    من در مورد Record Set چیزی در netbeans پیدا نکردم .
    اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدین یا چند خط کد برام بزارید.
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans

    دوست عزیز :
    ذخیره اطلاعات در برنامه ربطی به نت بینز یا IDE نداره.
    شما میبایست کار با API برای ذخیره اطلاعاتتون رو یاد بگیرید .3 راه دارید :
    1-RMS API :که اکثر گوشی هاپشتیبانی میکنند.
    2-JavaME JDBC Optional API :که در صد کمتری پشتیانی میکنند.
    3- Other persistence API

    تمرکز کنید.مستنداتش در :RMS بهتره برای شروع روی همون
    http://developers.sun.com/mobility/m...s/databaserms/
    مطالعه کنید.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  5. #5

    نقل قول: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans

    با تشکر
    به این چند خط کد نگاه کنید:

    // Create a record store
    RecordStore rs = null;

    try {
    rs = RecordStore.openRecordStore( "myrs", true );
    } catch( RecordStoreException e ){
    // couldn't open it or create it
    }


    byte[] data = new byte[]{ 0, 1, 2, 3 };
    int recordID;


    recordID = rs.addRecord( data, 0, data.length );


    من در خط آخر که می خوام داده ای را وارد کنم با ارور مواجه میشم.

    تصویر اون رو هم گذاشتم . ممنون از راهنمایی شما .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans

    نقل قول نوشته شده توسط bashir_nashi مشاهده تاپیک
    با تشکر
    به این چند خط کد نگاه کنید:

    // Create a record store
    RecordStore rs = null;

    try {
    rs = RecordStore.openRecordStore( "myrs", true );
    } catch( RecordStoreException e ){
    // couldn't open it or create it
    }


    byte[] data = new byte[]{ 0, 1, 2, 3 };
    int recordID;


    recordID = rs.addRecord( data, 0, data.length );


    من در خط آخر که می خوام داده ای را وارد کنم با ارور مواجه میشم.

    تصویر اون رو هم گذاشتم . ممنون از راهنمایی شما .
    دوست عزیز نگاهی به این تاپیک بندازید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=112009
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  7. #7

    نقل قول: ذخیره چند تا عدد روی فایل یا DB در netbeans

    من متوجه شدم که مشکل از همون ابتدا است . در واقع دستور
    rs = RecordStore.openRecordStore( "myrs", true );
    اجرا نمی شه که در خط آخر وقتی می خوام یه رکورد رو اد کنم نمی تونم .

    من شرح استثنا رو تو یه تکست باکس تو برنامه نشون دادم که می نویسه
    cannot find record store file.
    دلیلش رو نمی دونم !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •