نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فرستادن پیام از server به client

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    433

    فرستادن پیام از server به client

    سلام
    چور می توان از server به client پیامی فرستاد که به طور مثال درج داده ی جدید تکراری است؟

  2. #2

    نقل قول: فرستادن پیام از server به client

    نقل قول نوشته شده توسط niloofar norouzi مشاهده تاپیک
    سلام چور می توان از server به client پیامی فرستاد که به طور مثال درج داده ی جدید تکراری است؟
    سلام.
    اگر از Web Service استفاده میکنید، میتونید Exception ای رو در سمت Server تولید کنید، اونو موقع Serialize شدن Message اتون درون SOAP Packet قرار بدین و به سمت Client ارسال کنید. برای انجام اینکارها هم به WSE نیاز دارین. در نهایت میتونید با درست کردن Attribute خاصی، متودهای وب سرویستون رو با این خصیصه decorate کنید، تا کد خوانا و بسیار ساده ای داشته باشید. (این احتمالا عنوان مقاله بعدی من در CodeProject خواهد بود).

    اما اگر از Web Service ها استفاده نمیکنید، باید ذکر کنید که چه تکنولوژیهایی در سیستم شما دخیل هستن و شما از چه مدلی پیروی میکنید. بعنوان مثال در مدل Client-Server، میتونید Packet هایی بعنوان Response Packet درست کنید که بر اساس Request Packet شما به Client ارسال میشن. اونوقت میتونید ایراد بوجود اومده رو به اطلاع Client برسونید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    433

    نقل قول: فرستادن پیام از server به client

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi6755 مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگر از Web Service استفاده میکنید، میتونید Exception ای رو در سمت Server تولید کنید، اونو موقع Serialize شدن Message اتون درون SOAP Packet قرار بدین و به سمت Client ارسال کنید. برای انجام اینکارها هم به WSE نیاز دارین. در نهایت میتونید با درست کردن Attribute خاصی، متودهای وب سرویستون رو با این خصیصه decorate کنید، تا کد خوانا و بسیار ساده ای داشته باشید. (این احتمالا عنوان مقاله بعدی من در CodeProject خواهد بود).

    اما اگر از Web Service ها استفاده نمیکنید، باید ذکر کنید که چه تکنولوژیهایی در سیستم شما دخیل هستن و شما از چه مدلی پیروی میکنید. بعنوان مثال در مدل Client-Server، میتونید Packet هایی بعنوان Response Packet درست کنید که بر اساس Request Packet شما به Client ارسال میشن. اونوقت میتونید ایراد بوجود اومده رو به اطلاع Client برسونید.
    من ازweb serviceاستفاده می کنم
    اما لطف می کنید بیشتر توضیح بدید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: فرستادن پیام از server به client

    http://www.codeproject.com/KB/webser...ebService.aspx

    اگر از WCF استفاده میکنی میتونی به ServiceContract بگی که Duplex ش چیه و بعد با کد پیاده سازیش کنی این عمل معمولا" به درد ChatService ها میخوره تو WCF دنبال CallbackContract بگرد

  5. #5
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: فرستادن پیام از server به client

    با Notification service اس کیو ال هم می شود یک کارهایی کرد. بگردید آقای بهروز راد مثالی در همین سایت قرا داده است.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  6. #6

    نقل قول: فرستادن پیام از server به client

    نقل قول نوشته شده توسط niloofar norouzi مشاهده تاپیک
    من ازweb serviceاستفاده می کنم اما لطف می کنید بیشتر توضیح بدید.
    سلام.
    از اونجاییکه تکنیکی که ذکر کردم جزییات بسیار زیادی داره، تنها میشه با نوشتن یه مقاله ای در اینباره مساله رو بطور واضح و روشن نشون داد. ذکر جزییات بیشتر دراینباره رو موکول به مقاله ای میکنم که قبلا در موردش صحبت کردم.

  7. #7

    نقل قول: فرستادن پیام از server به client

    نقل قول نوشته شده توسط Zaparo مشاهده تاپیک
    http://www.codeproject.com/KB/webser...ebService.aspx

    اگر از WCF استفاده میکنی میتونی به ServiceContract بگی که Duplex ش چیه و بعد با کد پیاده سازیش کنی این عمل معمولا" به درد ChatService ها میخوره تو WCF دنبال CallbackContract بگرد

    سلام.
    روشی که در این مقاله ذکر شده، از نظر من، بیشتر به یه Hack شبیه هستش، تا یه روش سر راست و اصولی. (البته نویسنده مقاله هم این موضوع رو بطور ضمنی عنوان کرده). ضمن اینکه این روش ، برای انتقال یه Exception از Service به Client مطلقا کارایی نداره (اگر چه امکان پذیره) و حتما باید طبق قوانین SOAP اینکار رو انجام داد. (بعبارت دیگه SOAP FAULT ها).

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: فرستادن پیام از server به client

    راه کاره شما چیه میشه بیشتر توضیح بدید ؟

    البته WSE هم امکانات جالبی برای این مورد ارائه میده
    ولی خوب در WCF خیلی راحت شما میتونید Send/Receive داشته باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •