نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد شکل لوزی در یک تکست باکس

  1. #1

    Question ایجاد شکل لوزی در یک تکست باکس

    من میخواهم در یک تکست باکس یا ریچ تکست اکس یا هر چیز دیگری در سی شارپ

    شکل لوزی زیر را تولید کنم؟ از لحاظ الگوریتمی مشکل ندارم و اینو تو سی پلاس پلاس

    نوشتم ، فقط تو سی شارپ مشکل فاصله دارم ، نمی دونم چه جوری فاصله ایجاد کنم؟

    خیلی لطف می کنید اگه راهنمایی کنید ! مرســــــی !


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ایجاد شکل لوزی در یک تکست باکس

    سلام
    یعنی میخواهی با کارکتر * اینکار را انجام دهی ؟
    خوب با متد MeasureText طول رشته شامل کارکترهای * را اندازه بگیر و همیشه وسط مستطیل چاپ کن اینطوری نیازی به استفاده از کارکتر فاصله نداری

    private void MeasureText1(PaintEventArgs e)
    {
    String text1 = "Measure this text";
    Font arialBold = new Font("Arial", 12.0F);
    Size textSize = TextRenderer.MeasureText(text1, arialBold);
    TextRenderer.DrawText(e.Graphics, text1, arialBold,
    new Rectangle(new Point(10, 10), textSize), Color.Red);
    }

  3. #3

    Question نقل قول: ایجاد شکل لوزی در یک تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    یعنی میخواهی با کارکتر * اینکار را انجام دهی ؟
    خوب با متد MeasureText طول رشته شامل کارکترهای * را اندازه بگیر و همیشه وسط مستطیل چاپ کن اینطوری نیازی به استفاده از کارکتر فاصله نداری

    private void MeasureText1(PaintEventArgs e)
    {
    String text1 = "Measure this text";
    Font arialBold = new Font("Arial", 12.0F);
    Size textSize = TextRenderer.MeasureText(text1, arialBold);
    TextRenderer.DrawText(e.Graphics, text1, arialBold,
    new Rectangle(new Point(10, 10), textSize), Color.Red);
    }
    --------------------------------------------------------
    دوست عزیز من متاسفانه منظور شما رو نفهمیدم ، این کد رو کجا باید بنویسم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ایجاد شکل لوزی در یک تکست باکس

    سلام
    دوست من متد اعلام شده برایتان اندازه یک متن قابل چاپ را اعلام میکند وشما با داشتن عرض مستطیل موردنظرتان عبارت را چاپ میکنید در ضمن برای ترسیمات گرافیکی عملیات در متد Paint اتفاق می افتد و این مثال ارائه شده از MSDN است که روش استفاده از MeasureText را نشان میدهد. اگر در نوشتن منطق
    این برنامه مشکلی هست بگو تا کمک کنیم

  5. #5

    Question نقل قول: ایجاد شکل لوزی در یک تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست من متد اعلام شده برایتان اندازه یک متن قابل چاپ را اعلام میکند وشما با داشتن عرض مستطیل موردنظرتان عبارت را چاپ میکنید در ضمن برای ترسیمات گرافیکی عملیات در متد Paint اتفاق می افتد و این مثال ارائه شده از MSDN است که روش استفاده از MeasureText را نشان میدهد. اگر در نوشتن منطق
    این برنامه مشکلی هست بگو تا کمک کنیم
    دوست گرامی میشه لطف کنی کد کاملش که لوزی رو رسم کنه بنویسی ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ایجاد شکل لوزی در یک تکست باکس

    سلام
    اینهم کدش :

    privatevoid Form1_Paint(object sender, PaintEventArgs e)
    {
    e.Graphics.Clear(
    this.BackColor);
    int n = 11;
    int t = 0;
    for (int i = 1; i <= n; i++)
    {
    int k = i - (i < n / 2 + 1 ? 0 : 2 * t++);
    string T = "".PadLeft(k, '*');
    SizeF S = e.Graphics.MeasureString(T, this.Font);
    PointF P = newPointF((this.ClientRectangle.Width - S.Width) / 2, (i - 1) * S.Height);
    e.Graphics.DrawString(T,
    this.Font, newSolidBrush(this.ForeColor), P);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله ASKaffash : دوشنبه 07 مرداد 1387 در 14:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •