نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل من با Check box

  1. #1

    مشکل من با Check box

    سلام
    اگه بخوام یه برنامه بنویسم که توی این برنامه در ابتدا یک لیستی ظاهر بشه و در کنار آیتم ها هرکدوم یه چک باکس باشه و با تیک زدن چک باکس ها اون آیتم ها در صفحه دیگه ای نمایش داده بشن چه کار باید بکنم
    <input type="check box" name="c1" value="rec1("id")" i >
    ولی برای نمایش دادن نمی دونم چه کار باید بکنم
    متشکرم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه :roll: </span>[/list][/code]

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    ببین دوست من ، تو باید برای این کار اطلاعاتت رو بفرستی تو یه Database . بعدا از تو DB اطلاعاتت رو بخونی و بنویسی . اگه بلد نیستی بگو برات بیشتر توضیح بدم . :wink:

  3. #3
    من منظورتون رو در مورد اینکه اطلاعات را باید به بانک اطلاعاتی بفرستم نفهمیدم ولی اطلاعات من از بانک اطلاعاتی خونده می شه و check box ها هم با استفاده از حلقه while در کنار اطلاعات ظاهر می شن من روند کار رو تا اونجا که بالا نوشتم می دونم ولی برای نمایش رکوددهایی id هاشون به صفحه نمایش پست می شن نمی دونم چه کار باید بکنم :|
    چون هنگامی که C1 رو در صفحه نمایش اطلاعات request میکنم دارای چند مقدار است ( چون چند تا از Check box ها تیک خوردند )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    ببین باید یه function بنویسی که اطلاعاتی رو که request میکنی از هم جدا کنه ، حتما می دونی که اطلاعات CheckBox با کاما (،) از هم جدا می شه، پس این function باید اطلاعات رو بر اساس کاما جدا کنه. بعد از این کار checkbox هایی که مقدارهایشان فرستاده شده Checked می شوند.
    اگه متوجه نشدی بگو برنامه رو برات بنویسم . :wink:

  5. #5
    بله این مسئله رو می دونم من اومدم
    [code[if c1&lt;>"" then
    dim array1
    array1=split(c1,",")
    up=array1(ubound(array1))
    for i=1 to up
    set rec1=Server.CreateObject ("ADODB.recordset")
    str="select* FROM article where id="&amp;array1
    rec1.Open str,conn,3,3
    %>
    &lt;%=rec1("chekide")%>
    &lt;%i=i+1
    next
    end if%>[/code]ولی در این جا چون id از نوع عدد است در مقایسه با آرایه به ایراد برمی خوره

  6. #6
    بله این مسئله رو می دونم من اومدم
    [code[if c1&lt;>"" then
    dim array1
    array1=split(c1,",")
    up=array1(ubound(array1))
    for i=1 to up
    set rec1=Server.CreateObject ("ADODB.recordset")
    str="select* FROM article where id="&amp;array1
    rec1.Open str,conn,3,3
    %>
    &lt;%=rec1("chekide")%>
    &lt;%i=i+1
    next
    end if%>[/code]ولی در این جا چون id از نوع عدد است در مقایسه با آرایه به ایراد برمی خوره

  7. #7
    بله این مسئله رو می دونم من اومدم
    &#91;if c1&lt;>"" then
    dim array1
    array1=split&#40;c1,","&#41;
    up=array1&#40;ubound&#40;array1&#41;&#41;
    for i=1 to up
    set rec1=Server.CreateObject &#40;"ADODB.recordset"&#41;
    str="select* FROM article where id="&amp;array1
    rec1.Open str,conn,3,3
    %>
    &lt;%=rec1&#40;"chekide"&#41;%>
    &lt;%i=i+1
    next
    end if%>
    ولی در این جا چون id از نوع عدد است در مقایسه با آرایه به ایراد برمی خوره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    ببینم ، اگه Id عدد ه پس چطور داری آرایه رو باهاش چک میکنی ؟؟؟؟ من نمی دونم توی DB چیکار کردی. یه توضیح کوچیک دربارش بده .
    اینم بگم برای تبدیل String به int می تونی از Cint استفاده کنی . نمی دونم به دردت می خوره یا نه. در هر صورت یه توضیح در مورد DB بدی مشکل حل می شه . :wink:

  9. #9
    من الان اشتباهی که دارم توی این برنامه میکنم این هست که آرایه رو با عدد مقایسه می کنم ولی چطور می شه اعضا آرایه رو دونه به دونه با ID مقایسه کرد مثلاً مثل پاسکال که می نوشتیم array[1]
    حالا اگه ممکنه کدی که خودتون می دونید رو برام بنویسید
    متشکرم :?

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    اگه از VBScript استفاده میکنی اینطوری باید آرایه تعریف کنی :

    dim Records&#40;12&#41;

    بعد هم هر طور خواستی می تونی ازش استفاده کنی. فقط برای مقایسه کردن دو متغیر با هم باید از یک فرمت باشند ، اگر نیستند باید خودت تبدیلش کنی. برای این کار از این دو تا دستور استفاده کن: Cint , CStr
    اگه باز مشکلت حل نشد Source برنامت رو بنویس یه نگاه بهش بندازم :wink:

  11. #11
    سلام
    من که source برنامه رو بالا گذاشتم !
    ولی شما اگه ممکنه از اول خودتون برام توضیح بدید چه کار کنم اگه هم زحمتی نیست source رو برام بذارید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    من نمی فهمم چرا i=i+1 می شه :( میشه یه توضیح بدی ؟؟؟

  13. #13
    اینجا مثلاً من اومدم خانه های آرایه رو یکی یکی با ID مقایسه کنم که , (کاماها) در نظر گرفته نشن یعنی وقتی c1 که نام چک باکس هست به صفحه بعدی پست می شه مقادیر اون یکی یکی و بدون در نظر گرفتن کاما با ID مقایسه بشه این I هم برای همین هست که اشاره گر رو به خونه بعدی آرایه ببره ولی اشکالی که اینجا هست و خودم متوجه اش هستم اینه که مقایسه آرایه اشتباه

تاپیک های مشابه

  1. متغیر از نوع check
    نوشته شده توسط nkhozooii در بخش Oracle
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 11:01 صبح
  2. r57-pid-check
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 23:36 عصر
  3. قرار دادن check box در فرم
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1383, 15:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •