نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل هنگام اجرا

  1. #1

    Question مشکل هنگام اجرا

    من یه برنامه با cنوشتم که بدون errorکمپایل میشه.
    ولی وسط اجراسیستم یهerrorمیده که باید فایل exe روببندم.میشه بگید مشکل چیه وباید چیکارکنم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل هنگام اجرا

    قبل از پرسیدن سوال باید یک سری موارد اولیه را مشخص کنید:
    - چه کامپایلری
    - هزاران هزار اشتباه در نوشتن برنامه می تواند موجب خطاهای run-time شوند(مثل تقسیم بر صفر و ...)، پس نیار به بخشی از کدها می باشد که خطا داده می شود( در کامپایلر خطی که خطا داده می شود مشخص می شود)

  3. #3

    نقل قول: مشکل هنگام اجرا

    کمپایلر C++‎.
    بعد از کمپایل کردن هیچerrorای نمیده.وقتی برنامه رو runمیکنم هم تا وسط برنامه هیچ مشکلی نداره.
    ولی بعد از اینکه چند خط اجرا شد سیستم میگه باید فایل exe رو ببندی.
    ....bazi.exe has encountered aproblem and needs to close
    یعنی تا قبل از اینکه بر نامه به این خوط برسه اجرا میشه:
    for(i=0;i<=5;i++)
    {
    Sword[i]=(c=getch());
    putchar(c);
    }
    n1=0;
    for(i=0;i<=5;i++)
    for(j=0;j<=5;j++)
    if(Fword[i]==Sword[j])
    n1++;
    printf("\t%n1+",n1);

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: مشکل هنگام اجرا

    توی کدی که قرار دادی مشخص نیست طول آرایه ها رو چقدر تعریف کردی.
    احتمالا توی حلقه های for یه جایی از طول آرایه تجاوز کردی و این مشکل پیش میاد.
    راستی برای اینکه کدت بهتر نمایش داده بشه اونا رو بین تگ کد قرار بده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •