نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال متغییر از طریق لینک روی یکی از ستون datagrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    ارسال متغییر از طریق لینک روی یکی از ستون datagrid

    با سلام
    من در یکی از صفحاتم یک datagrid با یک ستون ((نمایش))که میخوام وقتی در هر سطری روی این کلمه کلیک کردم صفحه مثلاdisplay.aspxنمایش داده بشه و اطلاعات بیشتری از اون سطر را نمایش بده.اینجا فقط مشکلم اینه که چطور یک متغییر به صفحه displayبفرستم تا از طریق اون اطلاعات مربوط به اون سطر را واکشی کنم.
    توضیح کاملتر اینکه در دیتا گرید فقط نام و کد و واحد و... قرار میگیره.میخوام با کلیک این ستون در هر سطر به صفحه displayبرم تا اطلاعات کاملتری از قبیل چکیده مطالب و فهرست مطالب و... را نمایش بده .
    فکر کنم امروز سهمیه سوالاتم دیگه تموم شد .شرمنده!!! :oops:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    من معمولا یک templateColumn تعریف مینکم و بعد یه هایپر لینک داخلش قرار میدم :

    	<asp:DataGrid id="grdMyGrid" runat="server">
    <Columns>
    <asp:TemplateColumn>
    <ItemTemplate>
    <a href='<%# "Display.aspx?id=" + DataBinder.Eval(Container.DataItem,"Id") %>'>Display</a>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateColumn>
    </Columns>
    </asp:DataGrid>


    همونطور که می بینید ، آیتم Id به صفحه Display.aspx فرستاده میشه و بعد داخل صفحه Display بر اساس id ارسال شده ، اطلاعات لازم به نمایش درمیاد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    واقعا ممنونم :flower:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    معذرت میخوام.یک مسپله که میمونه اینه که در صفحه display فکر کنم باید با دستور querystringاین idرا دریافت کنم.اما این دستور شناخته نمیشه.دستور اشتباهه یا باید کار خاصی بکنم.ممنون میشم راهنمایی کنید :(

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    توجه داشته باشید که سی شارپ به حروف بزرگ و کوچک حساسه :

    Request.QueryString["Id"];

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    دوستان سلام
    من در اینباره یک روش دیگه هم پیدا کردم که حیفم اومد اینجا نگم.البته با اجازه اساتید محترم.و اما روش بعدی:
    1-یک ستون templateدر دیتاگرید خود بسازید.
    2-این ستون را در مد editقرار بدید.باکلیک راست روی دیتا گرید.
    3-در قسمت Itemیک linkbuttonاضافه کنید
    4-حالا دیتاگرید را به حالت اولیه برگردانید(با گزینه End Template Editingدر کلیک راست)
    5-کد زیر را در قسمت aspx.csفایل خود وارد کنید:

    protected void linkClk(Object s, EventArgs e)
    {
    string strQueryStr = "?id=" ;
    Server.UrlEncode(ddlProducts.SelectedItem.Text );
    Response.Redirect("WebForm2.aspx" +strQueryStr);
    }

    6-در قسمت htmlفایلتون در رویداد onlickاین linkbuttonنام تابع بالا را بگذارید:


    <asp:LinkButton id="LinkButton1" OnClick="linkClk" runat="server">اطلاعات بیشتر</asp:LinkButton>

    خوب حالا با ست کردن موارد مورد نیاز با برنامه خود میتوانید از یک لینک داخل دیتاگرید متغییری را به صفحه مورد نظر خود پاس بدید.(در اینجا مثلا از یک dropdown لیست اون متغییر خونده میشه) :wink:

تاپیک های مشابه

  1. تغییر سایز فیلدها در Datagrid
    نوشته شده توسط ascpro در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 21:29 عصر
  2. چطور جای ستونهای datagrid رو تغییر بدم
    نوشته شده توسط Maryam mohseni در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 13:11 عصر
  3. تغییرات در DataGrid مانند asp.net?
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1383, 17:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •