نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: login form

  1. #1

    login form

    سلام
    لطفا در مورد اسنفاده از login form و نحوه ی اتصال ان به sqlمرا راهنمایی کنید.

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: login form

    سلام
    در این مورد قبلا بحث شده،یک جستجو در سایت انجام دهید.
    ایام به کام

  3. #3

    نقل قول: login form

    کلاس دیتابیس : مربوط به ورود و سلکت از اطلاعات :

    Imports System.Data.OleDb
    Public Class DataBase
    Dim connectionString = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" + Application.StartupPath + "\DBase\ClassAverageDB.mdb;"
    Public Function DoCommand(ByVal ole As String)
    Try
    Dim cmd As New OleDbCommand
    Dim con As New OleDbConnection
    con.ConnectionString = connectionString
    cmd.Connection = con
    con.Open()
    cmd.CommandText = ole
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    End Try
    End Function
    Public Function MySelect(ByVal ole As String) As DataTable
    Dim dt As New DataTable
    Try
    Dim cmd As New OleDbCommand
    Dim con As New OleDbConnection
    Dim da As New OleDbDataAdapter(cmd)
    con.ConnectionString = connectionString
    cmd.Connection = con
    con.Open()
    cmd.CommandText = ole
    da.Fill(dt)
    con.Close()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    End Try
    Return dt
    End Function
    End Class

    مربوط به فرم Login :

    Private Function EncodeBase64(ByVal input As String) As String
    Dim strBytes() As Byte = System.Text.Encoding.UTF8.GetBytes(input)
    Return System.Convert.ToBase64String(strBytes)
    End Function
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim view As New Form1
    Dim db As New DataBase
    Dim dt As New DataTable
    dt = db.MySelect("SELECT * FROM Usertb WHERE usern='" + TextBox1.Text + "' And pass='" + EncodeBase64(TextBox2.Text) + "'")
    If dt.Rows.Count <= "0" Then
    MessageBox.Show("نام کاربري و يا کلمه عبور شما نامعتبر است", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
    TextBox1.Text = Nothing
    TextBox2.Text = Nothing
    TextBox1.Select()
    Else
    Me.Finalize()
    Me.Close()
    view.Show()
    End If
    End Sub

  4. #4

    نقل قول: login form

    با تشکر . کد اجرا نمی شه شیئ database ایراد داره .........

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: login form

    خطا چیه بیشتر توضیح بده.(می سرچیدی بهتر نبود اونجا همه مشکلا حل شده)
    بای

  6. #6

    نقل قول: login form

    سلام مجدد
    آقا یه سر به این آدرس بزن مطمئن باش مشکلت حل میشه....
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=99898

  7. #7

    نقل قول: login form

    این ماله 2003 هست تو 2005 Return حتما باید باشه :

    Public Function DoCommand(ByVal ole As String)
    Dim dt as DataTable
    Try
    Dim cmd As New OleDbCommand
    Dim con As New OleDbConnection
    con.ConnectionString = connectionString
    cmd.Connection = con
    con.Open()
    cmd.CommandText = ole
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    End Try
    Return dt
    End Function

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •