مشاهده دست آورد نظرسنجی: what is your name?

رای دهنده
3. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • ali

    0 0%
  • reza

    0 0%
  • ahmad

    0 0%
  • hich kas

    3 100.00%
نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال در خروجی

  1. #1

    Red face اشکال در خروجی

    با سلام خدمت دوستان عزیز :
    اشکال در خروجی
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    int main(){
    int i, j;
    clrscr();
    for (i=0;i<10;i++){
    for (j=0;j<10;j++){
    gotoxy(j,i);
    cout<<"*";
    }
    cout<<endl;
    }
    getch();
    return 0;
    }
    دوستان عزیز خروجی این برنامه به این صورت اجرا میشود که
    ابتدا در سطر صفر از ستون صفر تا ده کاراکتر * را چاپ میکند
    اما در سطر یک بعد از اینکه کاراکتر * چاپ شد و مکان نما به
    ستون بعد رفت کاراکتر * چاپ نمیشود و مکان نما به سطر قبلی
    رفته واز ستون یک در محل کاراکتر های قبلی شروع بع چاپ *
    میکند و پس از ان به سطر یک بازگشته و از ستون یک شروع
    به چاپ * کرده و در آخر سطر یک کاراکتر کمتر چاپ می کند
    خروجی بقیه سطر ها به این منوال نیست اما تعداد یک کاراکتر
    کمتر را نسبت به سطر یک و دو کاراکتر کمتر نسبت به سطر
    صفر چاپ میکنند.در ضمن در صورتی که دستور gotoxy را
    حذف کنیم خروجی بنامه منطقی و درست خواهد بود.
    لطفا مرا از خطای کار (در صورت وجود
    اگاه نمایید. متشکرم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: اشکال در خروجی

    با سلام

    من متاسفانه در حال حاضر به برنامه سي++ دسترسي ندارم .

    ولي احتمال مي دهم كه:

    1-به جاي عبارت
    gotoxy(j,i)
    از اين عبارت استفاده كنيد
    gotoxy(i,j)

    2- چون داري xy مشخصي را مي دهي نيازي به
    cout<<endl;
    نيست آنرا نيز حذف كن و دوباره امتحان كن.



    اگر اشتباه مي كنم مرا ببخشيد ، انشا ا... دوستان ديگر شما را راهنمايي مي كنند.
    آخرین ویرایش به وسیله saied_genius : پنج شنبه 10 مرداد 1387 در 17:10 عصر

  3. #3

    نقل قول: اشکال در خروجی

    دست شما درد نکنه دوست عزیز ولی متاسفانه خروجی دستور شما مد نظر نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: اشکال در خروجی

    سلام

    اشکال برنامه توی پارامترهای اشتباه دستور gotoxy است.این دستور آدرس یک سطر و ستون رو می گیره و به اون نقطه روی صفحه پرش می کنه البته آدرس نقطه مبنا از یک است (یعنی اولین ستون یک است).در حالی که در برنامه iوj شمارش را از صفرشروع می کنند و همانها نیز در دستور gotoxy استفاده می شوند.در ضمن دستور cout<<endl نیز کلا اضافه است (کاری نمی کند که در برنامه لازم باشد چون خطوط توسط دستور gotoxy کنترل می شود).

    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •