نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: کمک در سیستم چرخش آگهی

  1. #1
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    کمک در سیستم چرخش آگهی

    با سلام خدمت شما من یه سیستم نیازمندی ها به زبان asp/access نوشتم حالا میخواسم کاری کنم که بشه وقتی صفحه ی اصلی رو ریفرش میکنی جای آگهی ها باهم عوض بشه.
    چیکار باید بکنم؟ا
    آخرین ویرایش به وسیله aryaei2000 : شنبه 12 مرداد 1387 در 18:24 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    اولا خجالت بکش
    این چه حرفیه(هزینه داره یعنی چی)
    این جا ما اومدیم اموزش ببینیم نه چیز دیگه ای.
    در ضمن قبلا توی فروم asp.net سوال شده بود خودم جواب دادم.
    برو به این لینک
    بای

  3. #3
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    اختیار دارید جسارت نشه چون من چند جا این سوال رو زده بودم گفته بودن که این کارا رو مجانی نمیشه انجام داد در هر حال ممنون از جوابتون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    برای بروز احساسات طبق قانون فروم دکمه تشکر استفاده کن(وگرنه بهت گیر میدن)
    حالا به دردت خورد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
    بای

  5. #5
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    با سلام فکر کنم که شما منظورم رو نفهمیدید به سایت http://www.istgah.com برید و بعد از لود شدن کامل صفحه به مکان یک آگهی توجه کنید و دوباره آن را ریفرش کنید مسلما خواهید دید که آگهی در جای قبلی خود نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    سلام بیشتر بخونی می بینی باید از تابه random استفاده کنی
    کمک خواستی هستم
    بای

  7. #7
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    با سلام میشه کد رو همینجا بنویسید چون ما مثل شما حرفه ای نیستیم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    شما تعداد فیلدها رو چک می کنی مثلا میشه 2000
    بعد می نویسی:
    ramdom(2000)
    خوب حالا به طور رندم یه دونه بالا می اد
    تشکر بی خود کردی تشکر کردم
    اگه کد پیشرفته اینو می خوای بگو
    بای

  9. #9
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    با سلام اگه دارید بزارید ممنون میشم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    شاید فردا. sql موردی نداره؟

  11. #11
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    با سلام
    منظورتون از SQL چیه ؟در هر صورت سیستم من با هر سه بان اطلاعاتی اکسس و MYSQL و MS SQL کارمیکنه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    اروز که نتونستم اگه فردا بشه
    ببخشید

  13. #13
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    با سلام موردی نیست اگه فردا هم باشه طوری نیست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    Talking نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    سلام
    این رو پاک کن
    Dim code AsInteger = 1 'این ایدی تبلیغ رو می ده که می شه با هر چی عوضش کرد
    بجاش این رو بنویس:
    dim sq4="select count(*) from ads"
    dim cmd4 as new sqlcomand(sq4,con)
    dim dr2 as sqldatareader
    if dr.read() then
    while dr.read()
    dim i
    i +=1
    dim code=i
    end while
    خطا داد بگو تصحیح کنم
    بای

  15. #15
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    با سلام این کد رو من تو صفحه ی اصلی میزارم ارور HTTP500 INTERNAL SERVER ERROR رو میده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    شما داری روی سرور امتحان می کنی؟
    نگاه کن مگه خودت با sql کار نکردی؟چون من یادم رفته بود که بانک رو باز کنم
    اگه نه بگو کد کل رو به صورت درست برات بگذارم(البته سعی می کنم)
    بای

  17. #17
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    با سلام و تشکر از جوابتون من یک صفحه به اسم default.asp دارم که صفحه ی اصلی هستش در این صفحه یه اتصال به بانک اطلاعاتی ACCESS/MYSQL/MSSQL میشه که در اون آی دی آگهی و عکس و ستاره و موضوع از بانک اطلاعاتی بیرون کشیده میشن حالا من از این کد برای تعریف قالب آگهی استفاده میکنم

    <table border="0" width="100%" cellspacing="2" class="hotlist" height="100%" cellpadding="0">
    <tr><td><div align="center"><a href="viewad.asp?id=<%= adid %>"><%= imgdata %></a><%= star %></div></td>
    <tr><th><div align="center"><a href="viewad.asp?id=<%= adid %>"><%= subject %></a></th></div></tr>
    </table>

    حالا اگه میشه و میتونین کد کامل رو با اکسس بزارین .اگر نتونستین MYSQL
    در ضمن اسم جدول آگهی های من tblads هست و روی سرور امتحان میکنم
    با تشکر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    انگار داریم می رسیم به قابلی نداره(شوخی)اینها رو که توی کواری گزاشتی چیه؟بای

  19. #19
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    این کدی هست که قالب یک آگهی که بصورت یک مربع هست رو میزاره
    ممکنه کد رو بزاری ما منتزریم ها

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    شاید فردا صبح ساعت 7 چون الان اصلا حال ندارم(ولی کارش رو می کنم خیالت جمع)
    راستی یه سایت برای انجام پروژه نداری(به غیر از کاربین و پارس کدرز چون به پول نیاز دارم)
    بای

  21. #21
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: کمک در سیستم چرخش آگهی

    خیلخوب پس خیالم راحت باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •