نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در استفاده از freetextbox

  1. #1

    Question مشکل در استفاده از freetextbox

    با سلام خدمت همه Developerهای محترم
    من از کنترل freetextbox در پروژه خود استفاده می کنم وقتی که متن را به صورت
    پشت سر هم می نویسم مشکلی در ذخیره متن در بانک sqlerverوجود ندارد ولی
    وقتی از Enter برای رفتن به خط بعد استفاده می کنم وقتی که میخواهم متن را در بانک ذخیره کنم Error می دهد لطفا مرا راهنمائی کنید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: مشکل در استفاده از freetextbox

    در تگ Page قسمت ValidateRequest را برابر false قرار بده . ببين مشكل حل ميشه .
    <%@ Page Language="C#‎"   ValidateRequest="false"   %>

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از freetextbox

    با سلام من هم همین مشکل را دارم ValidateRequest="false" مشکل error را حل کرده ولی وقتی که متنی را می نویسم فقط خط اول آن را در بانک ذخیره می کند و این خط را به صورت
    <p>متن</p>
    در بانک ذخیره می کند

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از freetextbox

    کسی می دونه چرا؟

  5. #5
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: مشکل در استفاده از freetextbox

    وقتی که متنی را می نویسم فقط خط اول آن را در بانک ذخیره می کند
    1.از نوع ntext برای ذخیره سازی در بانک اطلاعاتی استفاده کنید.
    2.احتمالا شما فقط خط اول رو میبینید! کافیه داخل همون SQL سلول مرتبط با این متن رو از هر دو طرف بزرگتر کنید تا ما بقی متن هم دیده بشه! اگر نشد در بازیابی و نمایش مطمئنا درست کار میکنه.

    اگر باز هم درست کار نکرد یک اشتباه بین المللی رخ داده که باید بررسی کنید.;)

    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در استفاده از freetextbox

    اقا من وقتی یک متنی با عکسی می ریزم توش این error رو می ده :
    String or binary data would be truncated.
    The statement has been terminated
    ماله چیه ؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در استفاده از freetextbox

    کسی نیست کمک کنه !/؟ باور کنید فوری نیاز دارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •